Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Piala Hoki Lelaki Sedunia 2002 115 hits  

Piala Hoki Lelaki Sedunia 2002

Buat julung kalinya dalam sejarah hoki antarabangsa Kuala Lumpur satu satunya bandaraya yang diberi penghormatan selaku tuan rumah piala dunia lebih dari sekali Hoki Piala Dunia Lelaki Ke 10 ini berlangsung lebih 2 minggu bermula 24 Februari hingga 9 Mac

Teruskan Membaca..



keputusan akhir hoki piala tun razak 2014

lelaki membawa mesin gun dengan ratusan peluru ditahan

anggota polis temui rangka kanak kanak lelaki dua tahun

4 lelaki indonesia ditahan syabu rm3 4 juta dirampas

lelaki hensem dan wanita cantik

video amalan sedekah selamatkan nyawa lelaki ini

kes bunuh polis temui rangka kanak kanak lelaki berusia..

serius 20 tanda2 lelaki dicintai jin betina ambil tahu

lelaki dayus isteri dipertaruhkan di meja judi

wajah lelaki penipu bawa lari duit sh0w lan kristal

empat lelaki ditahan syabu rm3 4 juta dirampas

video amalan sedekah selamatkan nyawa lelaki ini

selepas disahkan mati akibat masalah pernafasan dan keg..

empat lelaki indonesia ditahan syabu rm3 5 juta dirampa..

lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitter

video ngeri kepala seorang lelaki tersusuk pancang besi

lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitter

ciri ciri wanita idaman lelaki islam

lelaki hina pdrm sudah kecut telur mohon maaf di twitte..

ini betul betul lawak 10 kelebihan menjadi lelaki tidak..

gempar lelaki di ratah oleh 5 istri hingga mati




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 348
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,367

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,285
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)