Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kutu Kelamin 212 hits  

Kutu Kelamin

Kutu KelaminNAMPAK ITU KUTU TAK NI BUKAN KUTU KAT RAMBUT KITA TAU TP KAT ALAT SULIT WANITA DAN JUGA LELAKI KALAU TAK CEGAH DIA AKAN MEMBIAK DAN JUGA MEMBAWA JANGKITAN SEHINGGA DLM ORGAN DALAMAN KITA YG TEKERUK2 TU INI LAH PUNCANYA YA ALLAH KALAU ANDA SEMU

Teruskan Membaca..



mencukur rambut kelamin bisa memicu infeksi

rumah tangga hukum membesarkan alat kelamin

jururawat paksa pesakit adakan hubungan kelamin

sirius jijik dalam longkang penuh sampah pun jadi buat ..

padah memasang bebola besi pada alat kelamin

hukum membesarkan alat kelamin menurut islam

rm130 dapat dapat mandi bersama dan hubungan kelamin

gadis ini melakukan hubungan kelamin dengan binatang se..

gadis ini melakukan hubungan kelamin dengan binatang se..

gadis ini melakukan hubungan kelamin dengan binatang se..

gadis ini melakukan hubungan kelamin dengan binatang se..

bahaya pemasangan bebola besi pada alat kelamin

jarang melakukan hubungan badan menyebabkan alat kelami..

suami curiga isteri menolak permintaan hubungan kelamin..

suami curiga isteri menolak permintaan hubungan kelamin..

suami curiga isteri menolak permintaan hubungan kelamin..

mek si gambor dengan alat kelamin

rahim jatuh ganggu hubungan kelamin

suami curiga isteri menolak permintaan hubungan kelamin..

suami curiga isteri menolak permintaan hubungan kelamin..

pasangan dicekup sebelum sempat membuat hubungan kelami..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 204
Widget Aktif : 3,947
Banner Aktif : 6,647

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,211
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • new shoes for the balqis
  • 15 selfie paling berani
  • ban ipad seminggu
  • tips percutian ke sydney australia
  • ultron
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • romantik itu sunnah nabi
  • bola sepak perlawanan akhir piala malaysia ..
  • organiser apologises over i want to touch a..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • emak abah opah dan atuk
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia label pada buah buahan
  • di tubir bibir mataku
  • wang bukanlah segalanya
  • islam itu indah
  • 27 kesan perbuatan zina

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)