Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Akademi Fantasia Kembali Semula Di Tahun 2013 138 hits  

Akademi Fantasia Kembali Semula Di Tahun 2013

Pasti ada yang gembira dan ada yang sedih dengan berita ini Rancangan realiti TV popular Akademi Fantasia kini kembali semula Sebelum ini rancangan yang lebih dikenali dengan singkatan AF ini telah pun ditamatkan selepas 9 musim Juara terakhir AF ialah Ha

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 323
Widget Aktif : 3,916
Banner Aktif : 6,678

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 871,872
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • apakah yang pelik pasal gadis vietnam ini
  • artis pertama malaysia bakal mempunyai ranc..
  • dolly pinky bvr
  • cara cara menyediakan kopi paling sedap dan..
  • crome cerewet mudah detected malware
  • jenis jenis bahan sihir yang digunakan
  • terowong purba berhantu dijumpai ahli arkeo..
  • info seranggan terpanjang di dunia terdapat..
  • polis bertempur dengan perompak bersenjata ..
  • peniaga online wajib daftar ssm
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..
  • keluhan rasa selamat pengantin madu ost

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kurang ajaran tak sesat
  • jangan ditangisi haid itu
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tupperware puasa
  • super duper cute
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)