Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Akademi Fantasia Kembali Semula Di Tahun 2013 153 hits  

Akademi Fantasia Kembali Semula Di Tahun 2013

Pasti ada yang gembira dan ada yang sedih dengan berita ini Rancangan realiti TV popular Akademi Fantasia kini kembali semula Sebelum ini rancangan yang lebih dikenali dengan singkatan AF ini telah pun ditamatkan selepas 9 musim Juara terakhir AF ialah Ha

Teruskan Membaca..



kajian semula akta multimedia dibentang sebelum akhir t..

puteri gunung ledang ditayang semula selepas 10 tahun

bekas juara akademi fantasia mengaku diajak jalin hubun..

gambar nuha penyanyi kelahiran program realiti akademi ..

12 tahun warga emas derita perut busung selepas diajak ..

jdt tamat kemarau 29 tahun juarai piala sultan ahmad sh..

pendidikan seks remaja lelaki tahun depan

ratusan tahun terpendam masjid ini ditemukan di mekkah

lebih 260000 anak penyu dilepaskan ke laut tahun lepas

waspada apabila usia melebihi 40 tahun

tarikh cuti tahun baru cina 2015

oasis berusia 2 000 tahun ditemui

menakjubkan komputer kuno berusia 2200 tahun ditemui

12 tahun tanggung derita

kanakkanak berusia 8 tahun jana pendapatan rm42 juta se..

remaja wanita 17 tahun dicekup hisap gam merajuk dengan..

tak nak balik tak nak jumpa mak remaja gelandangan 17 t..

12 gambar masjid berusia 150 tahun tetapi sangat cantik

makjemah pendidikan seks untuk remaja lelaki akan dilak..

rogol bergilir gilir budak 13 tahun antara suspek

semakan tawaran ke sekolah berasrama penuh tingkatan em..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 408
Widget Aktif : 3,928
Banner Aktif : 7,032

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,413
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • artis wanita melayu barai dah di pakai rama..
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..
  • azri af9 sah nikah dengan salma mentor 5
  • jangan terkejut dengan perangai pelik wanit..
  • polis jumpa mayat farouk dalam plastik hita..
  • jururawat tak beretika muatnaik gambar yang..
  • qu puteh saya dan ibu hilang punca rezeki s..
  • euro 5 diesel to begin selling in klang val..
  • pelajar perempuan bertudung selfie nampak c..
  • arca manusia dari lelehan lilin yang menakj..
  • malaysia keen to participate in maritime si..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)