Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Akademi Fantasia Kembali Semula Di Tahun 2013 167 hits  

Akademi Fantasia Kembali Semula Di Tahun 2013

Pasti ada yang gembira dan ada yang sedih dengan berita ini Rancangan realiti TV popular Akademi Fantasia kini kembali semula Sebelum ini rancangan yang lebih dikenali dengan singkatan AF ini telah pun ditamatkan selepas 9 musim Juara terakhir AF ialah Ha

Teruskan Membaca..



artis wanita akademi fantasia cuba bunuh diri

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

kembali semula ke ex why not

pemuda dipuji pulang semula dompet malah sanggup ganti ..

artis wanita akademi fantasia cuba bunuh diri

tegar kini kembali susah ibunya mengemis semula

juara akademi fantasia musim pertama vince dedah gambar..

berapa tahun untuk blog jadi mantap

hadiah ulang tahun pertama zarema kepada aidil zafuan j..

kuda terbang di langit mekah yang heboh tahun lepas

semakan keputusan kemasukan tingkatan 6 tahun 2015 2016

jeslina hashim pasang badan selepas 3 tahun solo

punca sebenar gadis muda 18 tahun kahwini gurunya berum..

cerita sebenar benarnya gadis muda 18 tahun kahwini gur..

penduduk bakal dihalau 1 lagi kampung tradisional melay..

cerita sebenar benarnya gadis muda 18 tahun kahwini gur..

mengaku salah sebabkan kematian remaja 14 tahun

doa empat ribu tahun

nasihat untuk kesihatan diri dari lelaki berusia 90 tah..

lazada kini 3 tahun menangi voucher rm100 sempena hari ..

cerita sebenar gadis muda 18 tahun kahwini gurunya 52 t..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 535
Widget Aktif : 3,995
Banner Aktif : 7,142

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,646
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • siapakah datin sri linda rahman gambar pana..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • anita sarawak bercerai kembali aktif menyan..
  • seram kisah benar di perhentian rnr seremba..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • never date a person who
  • monolog rasa
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • islam itu indah
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)