Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Akademi Fantasia Kembali Semula Di Tahun 2013 119 hits  

Akademi Fantasia Kembali Semula Di Tahun 2013

Pasti ada yang gembira dan ada yang sedih dengan berita ini Rancangan realiti TV popular Akademi Fantasia kini kembali semula Sebelum ini rancangan yang lebih dikenali dengan singkatan AF ini telah pun ditamatkan selepas 9 musim Juara terakhir AF ialah Ha

Teruskan Membaca..



opera 16 september kembali semula wan azizah dakwa dapa..

fakta menarik 7 jenama teknologi paling mahal tahun 201..

van putih kembali menganas 2 murid tahun 3 dakwa diculi..

jihan muse pengacara diari akademi fantasia 2014

jihan muse pengacara diari akademi fantasia 2014

gambar peserta akademi fantasia af 2014

adam rujuk fiza kembali bersama

mas bakal kembali untung hujung tahun 2017

bolehkah murtad kembali semula kepada islam

van putih kembali menganas 2 murid tahun 3 dakwa diculi..

entri dah kembali bersiaran semula

akademi fantasia 2014

puteri gunung ledang ditayang semula selepas 10 tahun

12 pelajar akademi fantasia 2014

fida nak sertai akademi fantasia tak peduli walau dikri..

apakah akademi fantasia af masih relevan

gempar akademi fantasia program realiti yahudi

bintang akademi fantasia nikah oktober 2014 ini

senarai 12 peserta akademi fantasia 2014

12 biodata finalis af2014 akademi fantasia 2014 realiti..

video teman lelaki chacha maembong peserta akademi fant..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 481
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,334

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,580
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • air kopi melekat disiling pesawat singapore..
  • video pesawat singapore airlines hilang kaw..
  • 5 gambar miley cyrus bergambar b0gel di maj..
  • jauhi pokok ini dari anak dan keluarga anda
  • my air asia free seats
  • polis tahan gangster youtube
  • anwar kena kutuk dengan nasrudin tantawi
  • ketua polis isytihar perang dengan militan ..
  • kenduri kahwin sana dan sini
  • video dan 5 gambar pesawat singapore airlin..
  • selam di logi kumbahan demi sesuap nasi
  • keputusan terkini piala malaysia 2014 30 og..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • tupperware puasa
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)