Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Akademi Fantasia Kembali Semula Di Tahun 2013 143 hits  

Akademi Fantasia Kembali Semula Di Tahun 2013

Pasti ada yang gembira dan ada yang sedih dengan berita ini Rancangan realiti TV popular Akademi Fantasia kini kembali semula Sebelum ini rancangan yang lebih dikenali dengan singkatan AF ini telah pun ditamatkan selepas 9 musim Juara terakhir AF ialah Ha

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 405
Widget Aktif : 3,867
Banner Aktif : 6,794

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 914,003
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • screenshot inspektor buat laporan polis sel..
  • terjah 4 foto remaja tidur bog3l lepas proj..
  • saya ternampak
  • cctv rakam jenazah timbalan naib cancelor u..
  • tip elak perut buncit
  • bangsat doktor siall mengambil kesempatan a..
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • stephen collin s celeb lawyer mark vincent ..
  • artis malaysia mengamuk gara gara iphone 6 ..
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • ahmad maslan bodoh catatan wikipedia
  • sapa nak duit mai baca ni

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • cerita semalam hot spring kah
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • ciri ciri wanita solehah

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • asas-seni.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)