Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

LAGU PENENANG HATI 136 hits  

LAGU PENENANG HATI

ASMA ALLAH BY SAMI YUSUFAsma AllahAlbum Not In My Name Munsyid Sami Yusufhttp liriknasyid comRahimKarimun Adim AlimunHalimHakimunMatinMannanRahmaanunFattahGaffarunTawwabRazzaqunSyahidAllahuma shalli ala Muhammad wa ali MuhammadYa Muslimin shallu alayhAlla

Teruskan Membaca..



tujuh cara menyucikan hati

pakcik hamada yang baik hati

gara gara patah hati gadis ini tinggal di restoran kfc ..

17 petua mencuci hati oleh datuk dr haji fadzilah kamsa..

hati saya tersentuh

dah bertudung tapi hati busuk macam bangkai abbyabadi 1..

hati saya tersentuh

taktik penyamun yang sungguh kejam di mesin atm berhati..

gara gara patah hati gadis ini tinggal di restoran kfc ..

cara menambat hati lelaki

azhar idrus sudah nafikan dan pembantunya salahkan golo..

puisi jagalah hati

aizat amdan tiada sebab untuk saya berkecil hati

hati hati takut kain anda koyak di belakang anda tidak ..

tolong jangan buat maksiat di sini luahan hati penduduk..

tinggal di restoran kfc selama seminggu gara gara patah..

cara meluluhkan hati cewek atau cowok maupun yang super..

hanya di brunei sakit hati bila mata memandang gambar

hadir hati khusyuk ustaz don daniyal don biyajid 10 okt..

luahan hati

luahan hati pihak yang lebih mengenali insan bernama sy..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 255
Widget Aktif : 3,947
Banner Aktif : 6,647

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,227
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • new shoes for the balqis
  • 15 selfie paling berani
  • ban ipad seminggu
  • tips percutian ke sydney australia
  • ultron
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • di tubir bibir mataku
  • tips balik kampung dengan selamat
  • wang bukanlah segalanya
  • kangkung dan risikonya
  • emak abah opah dan atuk
  • aku penganggur
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)