Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengenali Handphone Ori atau Tak 454 hits  

Cara Mengenali Handphone Ori atau Tak

Kes penipuan barangan elektronik sekarang semakin menjadi jadi sehinggakan iPhone 4S pon boleh di ciplak oleh China Di sini ada tips macam mane nak check atau tentukan sama ada handphone tu original ataupun cap ayam Check it out Ikut langkah langkah seper

Teruskan Membaca..



betul atau tidak

cara mengetahui handphone samsung original

tips mengenali rayban original atau palsu

cara mudah berhenti ketagih onani atau melancap

10 cara mengenali rakyat malaysia yang anda perlu tahu

cara mudah berhenti ketagih onani atau melancap

cara untuk mendapatkan semula handphone atau barang ele..

cara untuk mendapatkan semula handphone atau barang ele..

tarbiyah allah melalui cara tak di duga

doa mengadap pembesar atau orang zalim

cara dapatkan semula post atau entry yang telah didelet..

kena gst atau tidak jualan kereta tetap tinggi mai

nanasheme hantu atau buaya chords lyrics

puaskan hati orang atau mudahkan hidup sendiri

medical practitioner atau usahawan kambing

nanasheme hantu atau buaya chord

mimpi atau realiti

harga kereta naik atau turun selepas gst

kisah benar masuk syurga atau neraka kerana seekor lala..

batalkan gst atau hilang undi kata dr mahathir

1 april 2015 mula gst proton umum harga baru dikurangka..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 548
Widget Aktif : 4,021
Banner Aktif : 7,242

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,137,751
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pasti ramai yag tertipu dengan apa yang and..
  • apa akan terjadi apabila sabun diletakkan d..
  • video warga india menjadi wira selamatkan n..
  • video wanita tanggalkan baju selepas ditudu..
  • tanggal baju lepas makan nasi ayam
  • biodata dan 13 gambar cun mia ahmad heroin ..
  • 8 filem yang diharamkan di malaysia tengok ..
  • gambar remaja cun selfie berani mati mula m..
  • ngeri kelihatan hantu wanita bergaun ungu p..
  • padah inilah akibat kalau pakai terlalu ket..
  • 6 foto aaisyah dhia rana tanpa mekap amat m..
  • maya karin kini jadi jutawan hartanah di lo..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • jenis jenis jerawat
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • aku penganggur
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • monolog rasa
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kisah nabi ismail a s
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)