Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengenali Handphone Ori atau Tak 392 hits  

Cara Mengenali Handphone Ori atau Tak

Kes penipuan barangan elektronik sekarang semakin menjadi jadi sehinggakan iPhone 4S pon boleh di ciplak oleh China Di sini ada tips macam mane nak check atau tentukan sama ada handphone tu original ataupun cap ayam Check it out Ikut langkah langkah seper

Teruskan Membaca..



cara cash out komli untuk beberapa bulan atau setahun

cara memanjangkan hayat bateri handphone

tiga cara syaitan memperdaya anak adam peringatan bagi ..

cara mengenali gadis melalui tapak tangan

cara memanjangkan hayat bateri handphone cara memanjang..

inilah cara paling mudah kupas buah kiwi mangga atau av..

cara mengenali jantina nangka

cara mengetahui gadis masih d4r4 atau tidak melalui tap..

cara merawat masalah obesiti atau kegemukan

pelbagai jenis tangga bagi kegunaan isi rumah atau indu..

malaysia tidak bercadang larang atau haram loom band

benarkah lelaki kacak ego atau sombong

tak boleh menyusukan anak berlainan usia fakta atau aut..

riakkah peniaga tepi jalan atau pekerja kerajaan yang r..

nak percaya atau tidak terpulang pada penilaian korangl..

adakah mereka ini jin atau manusia terlalu hebat sangat..

set bersalin shaklee atau vitamin ibu semasa berpantang

adakah simcard ghost ini betul atau tidak

kembalikan isa atau perkukuhkan sosma dap berlagak sams..

riakkah peniaga tepi jalan atau pekerja kerajaan yang r..

cara nak lock folder atau partition dalam windows 8




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 274
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,465

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,127
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar 2 foto fesyen terkini yuna yang sema..
  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • satu emas satu perak keputusan squash perse..
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • tarikh peperiksaan semula upsr 2014 kertas ..
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • akhirnya hasrat azmin ali menjadi menteri b..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • calon upsr perlu duduki semula kertas matem..
  • azmin ali sah menteri besar baru selangor
  • cuti dah habissss
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)