Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengenali Handphone Ori atau Tak 358 hits  

Cara Mengenali Handphone Ori atau Tak

Kes penipuan barangan elektronik sekarang semakin menjadi jadi sehinggakan iPhone 4S pon boleh di ciplak oleh China Di sini ada tips macam mane nak check atau tentukan sama ada handphone tu original ataupun cap ayam Check it out Ikut langkah langkah seper

Teruskan Membaca..



berfikir secara rasional tanpa dipengaruhi oleh naluri ..

cara semak status kad pengenalan mykad dah siap atau be..

fmt dan m kini tak berotak atau hati bangkai

info it 5 cara mengenali handphone original atau tak

levis 501 ori atau copy

cara mengenali produk israel

info it 5 cara mengenali handphone original atau tak

cara beli triple atau double stemcell murah daftar ahli..

jika anda tidak menyukai sesuatu rancangan atau program..

nyonya berbaju tulisan al fatihah tak peka atau biadap

cara atasi kebas atau semut semut pada tangan dan kaki ..

kata hati menyusahkan atau sebaliknya

tutorial membuat animation atau simple gif

salah makan atau keracunan makanan

batal atau tidak keluar mani di bulan puasa

imigresen atau kerajaan negeri sarawak yang sudah lembu..

info bagaimana nak tahu telur segar atau tidak wajib ba..

ketika kita sedang tidur atau menonton piala dunia mala..

lelaki atau perempuan kuat tido

penculik yang gagal atau esscom

minggu ke 16 atau 4 bulan kehamilan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 591
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 6,132

Domain Dibenarkan: 10,084
Jumlah Artikel : 761,341
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • prank thailand yang melemahkan jantung
  • hujan meteor di ruang angkasa malaysia pada..
  • pasti anda akan terkejut melihat kambing in..
  • bagaimana israel tembak kediaman gaza
  • ahmad dhani enggan potong kemaluan
  • cover lagu raya terbaik sepanjang zaman
  • xiaomi memperkenalkan mi4 telefon terpantas..
  • gambar sensasi awie dan erra fazira naik mo..
  • russia dakwa jet pejuang ukraine terbang be..
  • superwoman gelaran anak tunggal ketua pramu..
  • gambar yang di ambil tepat pada waktunya
  • 7 sekeluarga nekad minum racun

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • taman di dalam shoping mall
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kisah hidup ustaz azhar idrus sebelum menja..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • mykhalish.net
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2738)   wanita (1786)   diari (1561)   produk (1315)   rojak (1190)   lelaki (1108)   informasi (788)   berita (783)   ilmiah (782)   bisnes (536)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (139)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (59)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   seram (3)   peraduan (2)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)