Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengenali Handphone Ori atau Tak 426 hits  

Cara Mengenali Handphone Ori atau Tak

Kes penipuan barangan elektronik sekarang semakin menjadi jadi sehinggakan iPhone 4S pon boleh di ciplak oleh China Di sini ada tips macam mane nak check atau tentukan sama ada handphone tu original ataupun cap ayam Check it out Ikut langkah langkah seper

Teruskan Membaca..



untuk anda yang mencari pendapatan sampingan ramai dok ..

untuk anda yang mencari pendapatan sampingan ramai dok ..

mengenali lip grip dan tata cara pengunaan

review beli handphone dengan one gadget ap set ori set

viral cara mengenal pasti wanita masih dara atau tidak

cara saya bekalkan susu ebm kepada taska atau babysitte..

nak cuti tapi bos tak bagi nah cuba cara kreatif ni

cara mengetahui samaada mesej dalam group whatsapp tela..

subhanallah doktor rawat tuan guru nik aziz terkejut ta..

rahsia upin ipin didedahkan ini sebabnya kenapa ipin ta..

mak tak pernah rotan saya

zaman sekarang orang perempuan kalau telanjang kat temp..

langit tak selalu cerah

subhanallah doktor rawat tuan guru nik aziz terkejut ta..

tak professional zuan azmi selar tindakan mas idayu cek..

gosip mengenai lisa surihani tak disangka sangka mengge..

cikgu malaysia antara 50 guru terbaik di dunia cuma dia..

penduduk bising laluan tak siap seperti dijanji

kejam perbuatan bapa setan terhadap anak perempuan ini ..

terkini ibu sirul ada bukti anaknya tak bersalah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 507
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 6,972

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,019,061
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • telefon guru dicuri pelajar gambar peribadi..
  • akibat dedah bentuk tubuh selebriti ini dit..
  • fazura makan hati dengan zizan razak
  • cikgu cantik kantoi apabila gambar yang tid..
  • tompinai madu kelulut asli 200ml kini berad..
  • 6 gambar wajah sebenar anak dara saida taru..
  • insiden dalam kolej menayang filem lucah
  • gambar2 cute paris hilton di bali
  • zizan buat nur fazura makan dalam di mlm 20..
  • ronaldo menyamar jadi pengemis
  • ini kisah tauladan rm5 yang patut anda baca
  • perhhh whatssap zizan kepada ayah emma maem..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • blog spammers sudah bijak
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • hati itu umpama gelas
  • cinta terlarang
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)