Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengenali Handphone Ori atau Tak 449 hits  

Cara Mengenali Handphone Ori atau Tak

Kes penipuan barangan elektronik sekarang semakin menjadi jadi sehinggakan iPhone 4S pon boleh di ciplak oleh China Di sini ada tips macam mane nak check atau tentukan sama ada handphone tu original ataupun cap ayam Check it out Ikut langkah langkah seper

Teruskan Membaca..



cara atasi lebam bawah mata agar tak di gelar panda

tips terbaik cara beli handphone murah

anda perlu tahu apa itu handphone ori set ap set underw..

cara dapatkan semula post atau entry yang telah didelet..

cara buat semakan saman pdrm dan jpj secara online atau..

gambar awek atau isteri korang macam ni tak

nak tanya sahabat semua aje benor atau tak

cara mengetahui foto hasil editan photoshop atau bukan

amaran jangan tengok kalau tak berani cara didik anak p..

info raya hampir tiba duit raya tradisi atau kemestian

video batalkan gst atau hilang undi kata dr mahathir

makjemah batalkan gst atau hilang undi kata dr mahathir..

batalkan gst atau kerajaan akan hilang undi tun mahathi..

nak tonton atau tidak chappie

petinggi barcelona izinkan lionel messi pindah ke psg a..

apa beza glukosa laktosa atau fruktosa

makjemah 23 gambar khidmat mobil musolla atau surau ber..

panduan bersukan untuk pesakit asma atau lelah

terkini 5 tips jika tayar kereta terkena paku atau panc..

wanita melintas batalkan solat sahih atau daif

entri disukai google atau entri disukai pengunjung




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 585
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 7,173

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,108,600
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar kantoi ambil gambar sendiri
  • video kereta bergesel sekumpulan gadis maki..
  • kisah sebenar sekumpulan awek berbaju ketat..
  • perbuatan terkutuk seorang penumpang wanita..
  • cerita sebenar amukan gadis myvi pakcik di ..
  • gadis myvi wwc 1402 mengganas di shah alam
  • rakam video awek myvi hitam wwc bergaduh te..
  • lelaki calit air maninya pada baju wanita d..
  • 5 festival paling bodoh di dunia
  • rupanya ini punca sebenar sekumpulan awek c..
  • cikgu matematik paling tampan di dunia
  • sambungan video amukan gadis myvi di shah a..

  • wajib baca :

  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah
  • monolog rasa
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 26 fascinating films about food
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 7 things you need to know about depression
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • tanda orang sayang dekat kita
  • 27 kesan perbuatan zina
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • majalahsains.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)