Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengenali Handphone Ori atau Tak 381 hits  

Cara Mengenali Handphone Ori atau Tak

Kes penipuan barangan elektronik sekarang semakin menjadi jadi sehinggakan iPhone 4S pon boleh di ciplak oleh China Di sini ada tips macam mane nak check atau tentukan sama ada handphone tu original ataupun cap ayam Check it out Ikut langkah langkah seper

Teruskan Membaca..



10 cara untuk mengenali rakyat malaysia

cara paling mudah download youtube video tak payah soft..

jika viagra tak membantu lakukan cara ini

info it 5 cara mengenali handphone original atau tak

info it 5 cara mengenali handphone original atau tak

tips atau cara membuat bayi berhenti menangis

idea siapa lebih wow bn atau pakatan pkr pas dap

resepi pau sambal atau burger malaysia

mat sabu terlupa dia adalah timbalan presiden pas bukan..

misteri kisah sepohon pokok ara mitos atau realiti

azmin atau azizah atau bubar dun ditangan sultan

terkini haji hadi serah pada tuanku samada terima wan a..

anak anda hiperaktif atau aktif

tubuh parti baru atau londeh ja apa yang perlu

dr maza nasihat anwar atau khalid bersara dari politik ..

iklan percuma di kelab rakan blog malaysia blog anda ku..

wow begini cara siasat samada pasangan kita curang atau..

oh yeah seni arca dihasilkan daripada gigi geli atau aw..

iklan percuma di kelab rakan blog malaysia blog anda ku..

amalan doa mengelakkan dari disihir atau dipukau

8 gambar selfie terakhir sebelum maut atau kemalangan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 475
Widget Aktif : 3,941
Banner Aktif : 6,386

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,527
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • online 24 7
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..
  • 25 tahun aznil nawawi
  • tips dan rujukan exam penguasa kastam gred ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kangkung dan risikonya
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)