Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengenali Handphone Ori atau Tak 439 hits  

Cara Mengenali Handphone Ori atau Tak

Kes penipuan barangan elektronik sekarang semakin menjadi jadi sehinggakan iPhone 4S pon boleh di ciplak oleh China Di sini ada tips macam mane nak check atau tentukan sama ada handphone tu original ataupun cap ayam Check it out Ikut langkah langkah seper

Teruskan Membaca..



4 cara untuk mengesan handphone anda jika dicuri atau h..

dah muflis buat cara muflis ler tak payah duk pakai aka..

anda perlu tahu apa itu handphone ori set ap set underw..

nurul izzah gersang buat cara gersang tongong buat cara..

informasi cara mengenali kedai yang mempunyai pelaris a..

cara buat semakan saman pdrm dan jpj secara online atau..

cara lenggok menjahit anak patung atau teady bear koyak

review beli handphone dengan one gadget ap set ori set

kau ni ikhlas atau tak

cara mudah untuk mengenali kedai guna pelaris

tip tip penting untuk membeli atau memilih notebook pil..

cara upgrade ios iphone dan ipad melalui itunes atau se..

cara hilangkan panau atau kurap yang paling berkesan

gst harga kereta akan naik atau turun

misteri kisah nenek kebayan merayau di asrama maktab te..

9 teori kenali wanita sama ada ganas di ranjang atau ti..

misteri manusia salji atau yeti di gunung himalaya

umno atau liberal pas halang hudud kata mahfuz hudud ti..

orang islam haram makan ulat sagu atau mulong fatwa muf..

punca umat islam haram makan ulat sagu atau mulong

punca umat islam haram makan ulat sagu atau mulong




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 390
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,101

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,069,484
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • fenomena ombak beku melanda pantai timur am..
  • blogger avijit roy ditetak hingga mati
  • arab saudi hukum pancung lelaki hina al qur..
  • ustazah miang kehausan belaian 3 foto
  • wanita china buka pakaian lalu bergaduh den..
  • lelaki minta maaf guna wife jiran siang dan..
  • lu lawan tokeh lu pasti kena buang inilah a..
  • sesuatu yang menarik pada janda ini yang bu..
  • gambar anak kedua tomok adik arrian
  • kisah sayu sahabat sejati selamanya satish ..
  • parti dap tentu suka
  • explain your product or services with an ex..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • aku penganggur
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • di tubir bibir mataku
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)