Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Percakapan Greetings and Leave Takings Lainnya 419 hits  

Percakapan Greetings and Leave Takings Lainnya

Pada percakapan bahasa Inggris sebelumnya saya sudah pernah membahas mengenai tema percakapan greetings dan leave takings ini dan hari ini saya akan memberikan contoh lain untuk percakapan bahasa Inggris greeting dan leave takings Percakapan 1 Nick Hello

Teruskan Membaca..



talking to afham and alif

3rd international seminar innovation research for scien..

the most common thyroid disorders and what you need to ..

malaysia marine and heavy engineering sdn bhd mhhe

fried chicken and river villages

galaxy s6 and s6 edge

3 p pine soldiers killed in abu sayyaf and mine attack

nangantap baca komik 1 4 0 released on amazon app store..

kenapa dengan blogger scha sein photo and travel

the all new samsung galaxy s6 and galaxy s6 edge

fast and furious 7 is coming

jawatan kosong stormwater management and road tunnel sm..

energy and light saving

video pekerja syarikat oil and gas ini dipecat gara2 vi..

the first chevrolet camaro found and restore

mom and baby expo di idcc shah alam 6 hingga 8 mac 2015

burn fat and gain muscle

general malaysia needs more innovators and entrepeneurs..

watak bendul pun nak ber i and u

build muscle and burn fat with 4 simple steps

light weight high repetition exercises to define tone a..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 449
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 7,148

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,537
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • siapakah datin sri linda rahman gambar pana..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • kantoi sudah insiden malang seorang gadis c..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid
  • anita sarawak bercerai kembali aktif menyan..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kembali menjadi burung pipit
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • puisi terakhir imam syafie
  • 27 kesan perbuatan zina
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 26 fascinating films about food
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)