Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Percakapan Greetings and Leave Takings Lainnya 360 hits  

Percakapan Greetings and Leave Takings Lainnya

Pada percakapan bahasa Inggris sebelumnya saya sudah pernah membahas mengenai tema percakapan greetings dan leave takings ini dan hari ini saya akan memberikan contoh lain untuk percakapan bahasa Inggris greeting dan leave takings Percakapan 1 Nick Hello

Teruskan Membaca..



texas and region

japan more and more a land of centenarians

us ready and is now helping in aiding ebola hit countri..

cheaper avastin and costly lucentis eye drugs have simi..

r train service set to return monday between brooklyn a..

there are clear and achievable objectives in iraq says ..

cheap phones from google and mozilla add to samsung s i..

first and 10 in wake of ray rice adrian peterson and gr..

iggy azalea to porn co use my name and i ll screw you

balance in work and life to establish a strong loving f..

ora to mobility family fuses technology and design at m..

who dies on home and away tonight

r train service returns between lower manhattan and bro..

baby slingring and nursing cover

forgive and forget

ovi spa slimming and whitening harga murah giler

prince william and kate expecting second child

prince william and kate expecting second child

japan more and more a land of centenarians

scottish independence salmond and pm to hit campaign tr..

alibaba and jack ma in 60 seconds




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 244
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 6,446

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,010
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar 2 foto fesyen terkini yuna yang sema..
  • satu emas satu perak keputusan squash perse..
  • kenyataan akhbar ketua pengarah pelajaran m..
  • tarikh peperiksaan semula upsr 2014 kertas ..
  • akhirnya hasrat azmin ali menjadi menteri b..
  • calon upsr perlu duduki semula kertas matem..
  • pencuci muka enfuselle skin care
  • cuti dah habissss
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • roti spaghetti
  • i m ceo mynic beri domain percuma sokong pe..
  • koleksi soalan percubaan spm 2014 sbp sekol..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)