Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TAKJADILAH WANITA WANITA RABA PUNGGUNG DIATAS LUKISAN BERNILAI RM96 JUTA 274 hits  

TAKJADILAH WANITA WANITA RABA PUNGGUNG DIATAS LUKISAN BERNILAI RM96 JUTA

Siapa yang rase dia dah cukup samseng meh sini gua cabar lu pegi dekat musium lepastu raba bontot korang dekat lukisan dalam tu kahkah Lelaki mane yang boleh berfikir dengan waras kompom la takkan memalukan diri sendiri kan Jadi nak dipendekkan cerita wan

Teruskan Membaca..



makjemah wanita mati gara gara obses besarkan punggung ..

wanita maut gara gara obses nak besarkan punggung

wanita mati gara gara obses besarkan punggung

wanita mati selepas terkena suntikan maut untuk besarka..

gara gara cemburu buta wanita ini bertindak gila

padah tidur dengan suami orang wanita dibogelkan di tem..

wanita mempunyai 3 payudara semakin popular

gambar wanita seksi ini sebenarnya seorang lelaki jom t..

gila wanita sanggap dalam pesawat tak hiraukan penumpan..

polis buru tiga suspek kes bunuh wanita

kerana cemburu wanita tampal tuala wanita di kereta kek..

makjemah punca sebenar wanita pukul pelancong warga per..

polis wanita akan menyamar pakai barang kemas beg tanga..

kantoi gelagat lelaki ambil gambar bawah skirt wanita d..

makjemah kerana cemburu wanita tampal tuala wanita di k..

video ngeri dah memang takdir wanita ini

makjemah wanita berang tampal tuala wanita di kereta ke..

pemandu wanita buli pelanong

makjemah kerana makan katak hidup hidup otak wanita ini..

wanita cantik bertudung gaya seperti pocong jadi viral ..

pelik wanita ini menyamar jadi lelaki selama 43 tahun




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 152
Widget Aktif : 3,927
Banner Aktif : 7,210

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,337
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • yatt akui insaf dan muhasabah diri di syria
  • foto busana ketat eina azman yang tembus pa..
  • gadis rakam video lelaki melancap di perhen..
  • nampak garisan bra peminat tegur diana dani..
  • sedih luahan hati ibu apabila anak dihina k..
  • awal sempat hubungi isterinya scha alyahya ..
  • kain pelikat 2015
  • keadaan terkini awal asaari
  • gambar cikgu buat love bite di leher pelaja..
  • syiah houthi siapa sebenarnya mereka
  • perghhh cikgu sekolah memandu minta nyawa p..
  • video jangan mudah terpedaya dengan penampi..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • tips nak jadi hotstufff
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • monolog rasa
  • hati itu umpama gelas
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • kangkung dan risikonya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)