Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TAKJADILAH WANITA WANITA RABA PUNGGUNG DIATAS LUKISAN BERNILAI RM96 JUTA 213 hits  

TAKJADILAH WANITA WANITA RABA PUNGGUNG DIATAS LUKISAN BERNILAI RM96 JUTA

Siapa yang rase dia dah cukup samseng meh sini gua cabar lu pegi dekat musium lepastu raba bontot korang dekat lukisan dalam tu kahkah Lelaki mane yang boleh berfikir dengan waras kompom la takkan memalukan diri sendiri kan Jadi nak dipendekkan cerita wan

Teruskan Membaca..



agar mirip dengan kim kardashian wanita ini berutang rp..

karya seni lukisan pada wanita hamil yang mempersonakan

doktor wanita melayu pertama meninggal dunia

wanita nafi keluarkan kenyataan perkauman

insiden mh17 luahan kecewa wanita belanda terhadap sika..

santai update wanita memakai baju yang bercetak al qura..

wanita dan persiapan raya

model wanita jelita buat laman web bagi mencari lelaki ..

budak 9 tahun kahwin wanita 62 tahun

video pelajar wanita nekad kejar peragut

penjelasan isu wanita korea pakai baju ayat al quran

siapa kata wanita tidak layak

wanita cina hina kapten mh 17

wanita memakai baju yang bercetak al quran surah al fat..

wanita cantik dedah hasrat shaikh mohd noor pramugara m..

wanita cantik dedah hasrat shaikh mohd noor pramugara m..

polis siasat kes wanita korea pakai baju tertera ayat a..

final destination wanita cantik dedah hasrat shaikh moh..

polis siasat kes wanita korea pakai baju tertera ayat a..

ramai wanita yang meminjam hati laki laki tapi sangat s..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 1,093
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 6,099

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 761,854
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kajol dijel 6 minggu denda rm1 000
  • punca sebenar dan gambar raja farah kemalan..
  • ramai sanggup mengeluarkan ribuan ringgit u..
  • hospital swasta enggan layan tiga beranak t..
  • ifa raziah buat pembedahan besarkan pyudra
  • malaysia terima kotak hitam mh17 daripada p..
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • bendera separuh tiang di republik dap pulau..
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • mb selangor pas bakal umum pendirian
  • aaleeyaantasha anak awie komen di fb tak su..
  • resepi biskut arab susu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 26 fascinating films about food
  • tips nak jadi hotstufff
  • kangkung dan risikonya
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • adamfaiz.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)