Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TAKJADILAH WANITA WANITA RABA PUNGGUNG DIATAS LUKISAN BERNILAI RM96 JUTA 278 hits  

TAKJADILAH WANITA WANITA RABA PUNGGUNG DIATAS LUKISAN BERNILAI RM96 JUTA

Siapa yang rase dia dah cukup samseng meh sini gua cabar lu pegi dekat musium lepastu raba bontot korang dekat lukisan dalam tu kahkah Lelaki mane yang boleh berfikir dengan waras kompom la takkan memalukan diri sendiri kan Jadi nak dipendekkan cerita wan

Teruskan Membaca..



kisah sebenar wanita bogel di petaling street

tahu hamil wanita lahir anak dalam tandas

punca sebenar wanita cuba terjun dari tingkat tiga

wanita tanzania pecahkan cermin kereta polis

kisah sebenar wanita bogel di petaling street

wanita buka baju dituduh tak bayar minuman

shanna avril identiti wanita bogel di petaling street t..

kerana nasi ayam rm18 wanita tanggal baju

wanita buka baju dituduh tak bayar minuman

punca sebenar wanita cuba terjun dari tingkat tiga

tahu hamil wanita lahir anak dalam tandas

video wanita tanggalkan baju selepas dituduh tidak mahu..

video punca wanita mat saleh belanja kopek di petaling ..

fakta menarik tentang payudara wanita

punca sebenar wanita tanggal pakaian

anak berselfie ketika ibu dan teman wanita bergaduh

shanna avril identiti wanita bogel di petaling street t..

4 perkara lelaki fikirkan saat melihat wanita tanpa pak..

wanita umur berapakah yang paling kerap melakukan onani

video wanita tanggal baju selepas dituduh tidak mahu me..

wanita buka baju gaduh di petaling street




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 429
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 7,279

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,140,665
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tahukah anda pelakon sunsilk dulu dulu adal..
  • ngeri aliaa majida maut dalam kemalangan se..
  • alfatihah jururawat hamil maut dalam kemala..
  • lihat gahnya majlis kahwin anak pm di kazak..
  • gambar gambar pelik yang jarang anda dapat ..
  • 3 foto terkini elizabeth tan yang membuatka..
  • lihat gahnya majlis kahwin anak pm di kazak..
  • memang parti anak beranak
  • kedai makan popular di kelantan diserbu kpd..
  • tragis 5 gambar ngeri kereta langgar ramai ..
  • gubahan makan beradab
  • rumah ini kecil sahaja tapi apa yang anda i..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • wang bukanlah segalanya
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • melayu boleh
  • monolog rasa
  • jangan ditangisi haid itu
  • tips nak jadi hotstufff
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • dewisyorga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)