Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TAKJADILAH WANITA WANITA RABA PUNGGUNG DIATAS LUKISAN BERNILAI RM96 JUTA 221 hits  

TAKJADILAH WANITA WANITA RABA PUNGGUNG DIATAS LUKISAN BERNILAI RM96 JUTA

Siapa yang rase dia dah cukup samseng meh sini gua cabar lu pegi dekat musium lepastu raba bontot korang dekat lukisan dalam tu kahkah Lelaki mane yang boleh berfikir dengan waras kompom la takkan memalukan diri sendiri kan Jadi nak dipendekkan cerita wan

Teruskan Membaca..



menakjubkan lukisan pada tubuh badan wanita yang menggi..

seorang wanita tidak mengenakan make up selama setahun

6 jenis wanita yang tak boleh dijadikan isteri

gempar wanita sembunyikan 1 7 kg dadah dalam payudara

guru wanita dipenjara kerana berasmara dengan pelajar

wanita sembunyikan 1 7kg kokain dalam payudara

6 perkara tentang lelaki yang wanita perlu ambil tahu

zul ariffin terima sms ugut mahu bunuh teman wanita bel..

wanita umno pulau pinang perlu bersatu azizah

zul ariffin terima sms ugut mahu bunuh teman wanita bel..

azizah wanita umno p pinang perlu bersatu

wanita maut terjun koridor selepas bertengkar dengan su..

wanita maut terjun koridor selepas bertengkar dengan su..

gambar gambar wanita curi ayam di pasaraya dan sembunyi..

jangan terkejut dengan rupa paras wanita ini 9 gambar

wanita kerugian rm250 000 ditipu lelaki asing di laman ..

fakta menarik bagi pakaian dalam wanita

wanita digalakkan bersifat sombong

dua lelaki sanggup berjanji demi seorang wanita

ustaz ditangkap mencuri seluar dalam wanita

jilboobs wanita berhijab kongsi body ketat yang buat le..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 734
Widget Aktif : 4,060
Banner Aktif : 6,179

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 785,053
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 3 gambar terbaru sharifah sakinah bersenam ..
  • 4 gambar aktres p orno panaskan bollywood
  • geng khalifah islam tak sempat letupkan dis..
  • 2 gambar julia perez timbul kontroversi lag..
  • kalaulah boleh memilih antara dua p
  • kamdar jalan tar terbakar 3 gambar
  • jom kita lihat peswat b 2 spirit pesawat ha..
  • awas bakteria dalam air minuman
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • menarik foto lawak giler vol 237
  • hadiah soal selidik 4 mialiana com dah samp..
  • aksi menyusukan teman lelaki trend baru di ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • rahsia label pada buah buahan
  • emak abah opah dan atuk
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)