Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TAKJADILAH WANITA WANITA RABA PUNGGUNG DIATAS LUKISAN BERNILAI RM96 JUTA 248 hits  

TAKJADILAH WANITA WANITA RABA PUNGGUNG DIATAS LUKISAN BERNILAI RM96 JUTA

Siapa yang rase dia dah cukup samseng meh sini gua cabar lu pegi dekat musium lepastu raba bontot korang dekat lukisan dalam tu kahkah Lelaki mane yang boleh berfikir dengan waras kompom la takkan memalukan diri sendiri kan Jadi nak dipendekkan cerita wan

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 355
Widget Aktif : 3,937
Banner Aktif : 6,759

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 922,748
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • siapakah gerangan artis lelaki yang bercium..
  • kehebatan neraka jahanam yang mungkin mengi..
  • petpet advocates uninterrupted play time an..
  • 3 gambar selfie alat sulit kegilaan terkini..
  • ibu mati ditembak gara gara kecuaian bapa
  • kisah mengharukan makan malam terakhir bers..
  • gaduh sampai mati
  • 18 jawapan paling sentap kepada soalan bila..
  • jeruk asam boi
  • sharifah shahira patah kaki kanan
  • 3 foto gambar dubai hadiahkan emas kepada p..
  • cpuv mah sing avenue street mi sedaap cup n..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • blog spammers sudah bijak
  • cerita semalam hot spring kah
  • diari sedih seekor kucing
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • spisis kawan yang femes
  • kurang ajaran tak sesat
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)