Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TAKJADILAH WANITA WANITA RABA PUNGGUNG DIATAS LUKISAN BERNILAI RM96 JUTA 262 hits  

TAKJADILAH WANITA WANITA RABA PUNGGUNG DIATAS LUKISAN BERNILAI RM96 JUTA

Siapa yang rase dia dah cukup samseng meh sini gua cabar lu pegi dekat musium lepastu raba bontot korang dekat lukisan dalam tu kahkah Lelaki mane yang boleh berfikir dengan waras kompom la takkan memalukan diri sendiri kan Jadi nak dipendekkan cerita wan

Teruskan Membaca..



6 sikap wanita yang mampu melukai hati seorang lelaki a..

adakah kamu gadis atau wanita apa perbezaan gadis dan w..

tindakan wanita di sibu jadi polis trafik sukarela dapa..

wanita bertudung dan lelaki berkopiah dicekup berzina g..

wanita ini dinobatkan sebagai isteri yang paling malas ..

hot cara cara nak memikat wanita hot stuff lelaki

wanita melayu yang tak tahu malu gejala akhir zaman

share info pos malaysia pernah ada posmen wanita dipang..

feast by gomi hayakawa pakaian dalam untuk wanita berda..

wanita syria dihukum rejam sampai mati kerana buka akau..

video wanita hilang akal gara gara terlepas feri

wanita ini dinobatkan sebagai isteri yang paling malas ..

terdapat sesuatu yang pelik pada bahagian dada wanita i..

9 sifat wanita yang menjadi idaman setiap lelaki

6 sikap wanita yang mampu melukai hati seorang lelaki a..

video terlepas feri wanita mengamuk macam budakbudak

wanita ini sudah berusia 60 an tapi mempunyai wajah dan..

tindakan wanita paksa kanak kanak dua tahun hisap syabu..

ini gambar terakhir 5 wanita sebelum dijatuhkan hukuman..

wanita ini sudah berusia 60 an tapi mempunyai wajah dan..

kisah seorang wanita ketika mandikan mayat pelacur




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 229
Widget Aktif : 3,972
Banner Aktif : 6,989

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,016,990
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tahniah lisa surihani kini hamil anak perta..
  • kelebihan wanita berpunggung besar yang and..
  • saya saman zizan razak dayang nurfaizah
  • harian metro senarai 10 artis wanita jadi p..
  • sari yanti tolak tawaran cerita hantu
  • qu puteh di gunakan oleh obama
  • sayu wajah gadis pelajar kpm maut dirempuh ..
  • edry kru minta aweera merendah diri dan mov..
  • tahniah cikgu yasmin noorul amin dari malay..
  • video bukti wanita malaysia lebih gatal bij..
  • giant killing manchester city 0 2 middlesbr..
  • gempar kejadian aneh berlaku di malaysia aw..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cinta vs materialistik
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • blog spammers sudah bijak
  • jika memang engkau jodohku
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • never date a person who
  • wang bukanlah segalanya
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)