Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Islam Itu Indah 10524 hits  

Islam Itu Indah

Salam readers Doa yg menjadi topik post adalah doa doa adalah sumber kekuatan bagi kita untuk meminta atau mempermudahkan sesuatu perkara Doa ni doa yang selalu dibaca oleh para jemaah umrah dan haji Allahumma Yassir Wa la Tu assir YaKareem Ya Allah permu

Teruskan Membaca..



hiburan itu indah

pejuang islam itu nyata

bujang itu ok

mujahadah itu pahit

itu hari pandai kencing sekarang dah terberak pulak

5 tanda orang itu kena sihir santau

azeez johan abdullah itu pun ada percanggahan kepenting..

apa itu jururawat dont judge a book

5 tanda orang itu kena sihir santau

5 tanda orang itu kena sihir santau

178b janji itu hanya kata kata bohong simpati itu hanya..

tabung haji jual tanah yang dipertikaikan dapat untung ..

comment on apa itu apdm by akubiomed

comment on apa itu apdm by ani haryani

andai perempuan itu tahu

apakah itu kos upah emas

orang yang berak merata takkan mengaku itu taik dia

sifat pemaaf orang badwi itu menyebabkan ia ahli syurga

apa itu algorithms how old net

azeez johan abdullah itu pun ada percanggahan kepenting..

punca sebenar pelajar islam ini dihalau keluar dari kel..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 165
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,819
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • blog spammers sudah bijak
  • skandal pejabat
  • wang bukanlah segalanya
  • cinta terlarang
  • monolog rasa
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • diari sedih seekor kucing
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)