Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Islam Itu Indah 9675 hits  

Islam Itu Indah

Salam readers Doa yg menjadi topik post adalah doa doa adalah sumber kekuatan bagi kita untuk meminta atau mempermudahkan sesuatu perkara Doa ni doa yang selalu dibaca oleh para jemaah umrah dan haji Allahumma Yassir Wa la Tu assir YaKareem Ya Allah permu

Teruskan Membaca..



giveaway pertama blog cinta itu indah

assalamualaikum lama hamba tak active sihatkah semua ah..

datin azurah itu palsu dan tak wujud

apa itu syaitan dan jenis jenisnya

program saringan kesihatan perkeso negatif itu bagus

surat wan azizah untuk anwar allah swt sahaja tahu anwa..

apa itu leptospirosis

remaja bunuh rakan lalu muatnaik gambar selfie bersama ..

apa itu bug dan puncanya

apa itu functional dan non functional requirement

gambar mesra atas ranjang itu memang dia

kalau ye pun itu bini kau

apa itu trading objectives

anda perlu tahu apa itu handphone ori set ap set underw..

andai taufik batisah itu jodoh saya terima dan 9472 faz..

apa itu dayre nuffnang share more tell your story

apa itu ccleaner dan bagaimana cara menggunakannya

cinta itu love is

syurgakah itu atau

16 kisah romantik ini menunjukkan apa itu cinta yang se..

tuhan itu hanyalah yang satu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 418
Widget Aktif : 4,024
Banner Aktif : 7,073

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,073,057
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • jom lihat gaya hidup orang siberia dari pen..
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • kajian durex rakyat china paling kuat seks ..
  • kewujudan bandar misteri yang indah di teng..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • halalkah bisnes mlm ni ikuti kupasan ustaz ..
  • video pelakon remaja indonesia tertekan ker..
  • bayi 10 bulan berat 19 kg
  • neymar kini kerja kilang di malaysia
  • kecoh bila lindsay lohan muatnaik ayat al q..
  • teknologi seringkas ini mampu menjadikan ba..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)