Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Islam Itu Indah 8803 hits  

Islam Itu Indah

Salam readers Doa yg menjadi topik post adalah doa doa adalah sumber kekuatan bagi kita untuk meminta atau mempermudahkan sesuatu perkara Doa ni doa yang selalu dibaca oleh para jemaah umrah dan haji Allahumma Yassir Wa la Tu assir YaKareem Ya Allah permu

Teruskan Membaca..



kebenaran itu pahit untuk ditelan kesabaran itu sakit u..

cari ilmu itu suatu perbaziran

8 gambar manusia memang kreatif dan kreatif itu tiada b..

raja perlis pelawa pelabur lihat potensi pelaburan di n..

baju itu nampak dada jadi saya kaburkan ziela jalil

jangan tertipu dengan gambar itu dia bukan shah rukh kh..

cukuplah orang tahu setakat itu

pokok semalu itu pemalu sifatnya

siapa kita nak pertikaikan seseorang itu syahid atau ti..

kaut untung kenapa menyimpan silver itu berbaloi dan me..

raja perlis pelawa pelabur lihat potensi pelaburan di n..

liebster award sihat itu nikmat

contest 2 kenapa kesihatan itu penting

maafkan itu lebih baik

rasuah wartawan itu fitnah siti nurhaliza

mawar hitam itu wujud

part 1 apa itu diet atkins

bayangkan berat jenazah kita seberat muatan dalam kita ..

andai itu takdirnya

apa itu cleft lip palate

itu di atur saja




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 479
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 6,469

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,049
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hiburan vanidah imran akhirnya beri penjela..
  • sirius memang parah gadis bertudung litup t..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • segmen pencarian bloglist oktober truly lov..
  • surat terbuka seorang pembaca untuk fynn ja..
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)