Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Islam Itu Indah 8759 hits  

Islam Itu Indah

Salam readers Doa yg menjadi topik post adalah doa doa adalah sumber kekuatan bagi kita untuk meminta atau mempermudahkan sesuatu perkara Doa ni doa yang selalu dibaca oleh para jemaah umrah dan haji Allahumma Yassir Wa la Tu assir YaKareem Ya Allah permu

Teruskan Membaca..



jika islam itu benar tempatkan bilikku di neraka

jika islam itu benar tempatkan bilikku di neraka

jika islam itu benar tempatkan bilikku di neraka

jika islam itu benar tempatkan bilikku di neraka

apa itu collagen powder shaklee

itu anak dia bukan anak tiri rita rudaini

cuma kamu tak tahu tentang perkara itu

tempatmu bukan di luka itu ii

itu gambar lama sebelum pergi umrah lana nordin

pas hantar tiga nama termasuk adun parti itu

jodoh itu memang sepadan

siapa kata jadi urus setia kursus itu best

sinopsis kalau itu jodoh kita

rachmawati megawati itu menjual 13 bumn dan kasus blbi ..

detik itu episod hari yang gelap

apa itu fondant

apa itu cc cream

cara menangani ketakutan adalah dengan melalui ketakuta..

apa itu t shirt t shirt murah di my printing 2 u

isu bergambar lucah itu hanya artistik

apakah di sebalik bulu lembut yang besar dan tebal itu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 495
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 6,414

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,193
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ngeri lelaki korea hampir maut tali bungee ..
  • shila amzah bikin panas dengan media melayu..
  • rahsia awang hitam goda gadis tempatan guna..
  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • menangkap pencuri solat
  • agak lambat pas sedar siapa itu mat sabu
  • ini dia bukti bn tak buat apa apa di dun pe..
  • 3859 chiffon cardigan
  • menarik foto lawak giler vol 540
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • susah senang perjalanan syarikat toyota

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • untungnya insan bergelar wanita
  • ciri ciri wanita solehah
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)