Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Islam Itu Indah 8514 hits  

Islam Itu Indah

Salam readers Doa yg menjadi topik post adalah doa doa adalah sumber kekuatan bagi kita untuk meminta atau mempermudahkan sesuatu perkara Doa ni doa yang selalu dibaca oleh para jemaah umrah dan haji Allahumma Yassir Wa la Tu assir YaKareem Ya Allah permu

Teruskan Membaca..



dakwah islam itu sukar untuk memisahkan di antara agama..

yang rasis itu melayu islam yang hak itu bangsa asing

dakwah islam itu sukar untuk memisahkan di antara agama..

sedekah itu amalan mulia berikanlah apa yang termampu u..

berubah itu mungkin mudah tapi kekal dengan perubahan y..

mengapa perlu membenci sedangkan kasih sayang lebih ind..

penantian itu satu penyiksaan tepatilah masa apabila me..

kopi itu pahit jika berdiri sendiri tapi kopi menjadi e..

sampan tidak akan dapat belayar di padang pasir walau b..

sesungguhnya allah itu maha lembut dan menyukai kelembu..

ejekan cacian makian itu semua hanyalah hasutan negatif..

akal itu menteri yg menasihati hati itu ialah raja yg m..

wanita muslimah yang menutup aurat sempurna itu sangat ..

enot doktor itu sangat biadap

apa itu nuzul al quran

tindakan hitler pada yahudi itu mungkin ada benarnya

ww aktif itu genius

saya trauma tapi saya tetap maafkan gadis itu uncle dis..

isu perempuan mengamuk kereta kena langgar lelaki warga..

panas isu perempuan mengamuk kereta kena langgar polis ..

seorang yahudi bangun mempertahankan palestin apa yang ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 303
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,143

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 763,883
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 gambar inilah awek cun yang berani mengor..
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • godaan video wanita tanggal seluar dalam
  • pelakon drama popular buka tudung selepas b..
  • rupa pokok kacang soya
  • babies blink sabun alrazi sabun alpha arbut..
  • isteri dibelasah suami setelah menolak gura..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 26 fascinating films about food
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • hati itu umpama gelas
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)