Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Islam Itu Indah 8911 hits  

Islam Itu Indah

Salam readers Doa yg menjadi topik post adalah doa doa adalah sumber kekuatan bagi kita untuk meminta atau mempermudahkan sesuatu perkara Doa ni doa yang selalu dibaca oleh para jemaah umrah dan haji Allahumma Yassir Wa la Tu assir YaKareem Ya Allah permu

Teruskan Membaca..



yang tertutup itu indah

kerana sabar itu indah

pelacur itu wira keluarga

islam itu indah dan mudah

jika islam itu benar tempatkan bilikku di neraka nauzub..

serius pakar matematik cabar al quran seterusnya apa ya..

apa itu qarin penjelasan qarin si pendamping manusia

tak sangka serangga sebesar itu boleh bersarang dalam t..

apa itu ahlul halli wal aqdi

masa itu penyembuh segala luka

semua ketentuan allah itu ada hikmah

gambar penemuan duyung tersebar benarkah itu duyung 6 g..

mentaliti itu hak ekslusif

itu bukan jentik jentik dalam air minuman di kedai mama..

cukup derita itu siti rosmizah

itu alasan nik abduh

itu hikmah terbesar

anime itu animasi seks dan kartun lucah

itu hikmah terbesar

kami fobia tinggal di rumah itu

apa itu bajet negara




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 783
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 6,605

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,483
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat putus cinta wanita ini jadikan kfc r..
  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • mulia pemungut sampah tua ini dah selamatka..
  • permata yang hilang seni nafkah batin
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • macaron soap ameryllis gift idea

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)