Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Islam Itu Indah 8899 hits  

Islam Itu Indah

Salam readers Doa yg menjadi topik post adalah doa doa adalah sumber kekuatan bagi kita untuk meminta atau mempermudahkan sesuatu perkara Doa ni doa yang selalu dibaca oleh para jemaah umrah dan haji Allahumma Yassir Wa la Tu assir YaKareem Ya Allah permu

Teruskan Membaca..



kerana sabar itu indah

yang tertutup itu indah

pelacur itu wira keluarga

islam itu indah dan mudah

jika islam itu benar tempatkan bilikku di neraka

kenderaan cekap tenaga apa itu

selfie bukan punca kemalangan itu adalah suatu takdir k..

apa itu pcos polycystic ovarian syndrome

harimau putih sebenarnya cuba untuk selamatkan lelaki i..

cukup derita itu siti rosmizah

rin sakuragi akui jadi bintang porno itu capek tapi nik..

korban itu adalah

rokok itu haram

artikel itu malukan saya dan keluarga melati rahim

detik detik itu

lelaki itu yang kamu amat sayangi

semua ketentuan allah itu ada hikmah

gambar penemuan duyung tersebar benarkah itu duyung 6 g..

mentaliti itu hak ekslusif

wwjm ilmu itu cahaya jahil itu kegelapan

di daerah yang tenang itu hidup memilih kematian




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 590
Widget Aktif : 3,947
Banner Aktif : 6,598

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,752
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • cara transfer uang lewat atm mandiri dan bn..
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • comment on promosikan blog anda sebaik mung..
  • bila lego dibangunkan
  • vitamin c chewable 100mg vs sustained relea..
  • promosi team fotografi popular
  • adakah anda ada masalah dengan hutang

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • bahaya ajinomoto
  • di tubir bibir mataku
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • daripelusukdunia.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)