Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Islam Itu Indah 8541 hits  

Islam Itu Indah

Salam readers Doa yg menjadi topik post adalah doa doa adalah sumber kekuatan bagi kita untuk meminta atau mempermudahkan sesuatu perkara Doa ni doa yang selalu dibaca oleh para jemaah umrah dan haji Allahumma Yassir Wa la Tu assir YaKareem Ya Allah permu

Teruskan Membaca..



dakwah islam itu sukar untuk memisahkan di antara agama..

yang rasis itu melayu islam yang hak itu bangsa asing

kalau boleh ketawa senyumlah juga sebab ketawa bercampu..

janganlah banyak bergurau kerana umat yang sedang berju..

jika ia hilang ini adalah gambar pesawat itu gurauan pe..

kanak kanak itu ya allah

benar yang menutup aurat tidak semestinya ke syurga tet..

cdm25 lelaki warga emas maafkan wanita yang mengamuk it..

nabi saw bersabda manusia itu akan sentiasa dalam kebai..

cdm25 selain digi bung mokhtar turut tawar untuk baiki ..

kiki wanita mengamuk nafi mohon maaf melalui facebook i..

berfikir itu cahaya kelalaian itu kegelapan kejahilan i..

apa itu unit trust

belanda arahkan bendera separuh tiang di negara itu eko..

sembahyang itu ketenangan ketenangan benihnya kepintara..

nikmat itu seperti binatang yang tidak diikat dia akan ..

kamu dapat mengenal lebih banyak tentang diri seseorang..

harta benda itu menjadi fitnah kepada manusia

ilmu itu adalah perhiasan yang paling menawan dan tiada..

mengapa redha suami itu adalah syurga bagimu wahai iste..

wira malam apekah itu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 306
Widget Aktif : 3,847
Banner Aktif : 6,265

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,555
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • 8 gambar nabila huda buat kejutan sambut ha..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • israel akui kehebatan pejuang hamas
  • pesawat berpatah balik akibat ancaman penum..
  • takat lebur emas
  • tanyalah ustaz ayat mengubat batuk
  • lelaki terselamat selepas terperangkap 103 ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kisah hidup ustaz azhar idrus sebelum menja..
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)