Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Islam Itu Indah 9499 hits  

Islam Itu Indah

Salam readers Doa yg menjadi topik post adalah doa doa adalah sumber kekuatan bagi kita untuk meminta atau mempermudahkan sesuatu perkara Doa ni doa yang selalu dibaca oleh para jemaah umrah dan haji Allahumma Yassir Wa la Tu assir YaKareem Ya Allah permu

Teruskan Membaca..



giveaway pertama blog cinta itu indah

giveaway pertama blog cinta itu indah

kehidupan yang indah itu lahir dari keikhlasan hati

giveaway pertama blog cinta itu indah

giveaway pertama blog cinta itu indah

giveaway pertama blog cinta itu indah

giveaway pertama blog cinta itu indah

giveaway pertama blog cinta itu indah

giveaway pertama blog cinta itu indah

giveaway pertama blog cinta itu indah

giveaway pertama blog cinta itu indah

giveaway pertama cinta itu indah

yang tertutup itu indah

giveaway pertama blog cinta itu indah

ponteng itu indah

gary milik kedah perlu kembali ke negeri itu

qz8501 gambar bahagian badan pesawat malang itu kini di..

gadis 17 tahun nekad kahwini teman lelaki 15 tahun liha..

kemalangan bas persiaran dari mana datang tayar itu

apa yang dimaksud widget itu

diam itu emas kecuali




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 587
Widget Aktif : 3,955
Banner Aktif : 7,006

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,272
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen johan raja lawak kontroversi virus te..
  • gempar seluruh pelacur di bumi syria sholat..
  • instagram the rich kids of malaysia kongsi ..
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • penjenayah terkenal yang kekal misteri
  • video haiwan pelik di temui di ladang kelap..
  • kenali iblis dan syaitan serta gangguannya ..
  • dari instagram kini miliki butik sendiri
  • berat turun 10kg dalam masa 2 bulan
  • bilik bacaan masih bersepah
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • video ugut guna parang menjadi viral

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • taman di dalam shoping mall
  • emak abah opah dan atuk
  • monolog rasa
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • tanda tanda kanser payudara
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)