Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Islam Itu Indah 8664 hits  

Islam Itu Indah

Salam readers Doa yg menjadi topik post adalah doa doa adalah sumber kekuatan bagi kita untuk meminta atau mempermudahkan sesuatu perkara Doa ni doa yang selalu dibaca oleh para jemaah umrah dan haji Allahumma Yassir Wa la Tu assir YaKareem Ya Allah permu

Teruskan Membaca..



merah itu indah

sesungguhnya perancangan allah itu cukup indah alhamdul..

kadang kadang yang sakit itu indah

apa itu islam

tiada tafakur dalam islam tasyabuh itu haram

hidup itu indah

what is blog id apakah itu blog id

menuntut ilmu itu perlu dilakukan secara berterusan tid..

mengenali apa itu tekanan darah tinggi

janganlah banyak bergurau kerana umat yang sedang berju..

dan kesabaran itu penting

selama 4 tahun bersama suami selama itu saya rasa keseo..

2 gambar hot risteena munim heroin playboy itu suami ak..

benar yang menutup aurat tidak semestinya ke syurga tet..

ejekan cacian makian itu semua hanyalah hasutan negatif..

dakwah islam itu sukar untuk memisahkan di antara agama..

ingatlah sabar itu iman duit bukan kawan dunia hanya pi..

tidak akan miskin seseorang individu itu sekiranya dia ..

merokok itu haram

apa itu virus ebola bahaya virus ebola

bab 22 apakah islam itu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 383
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 6,244

Domain Dibenarkan: 10,255
Jumlah Artikel : 784,618
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video saat cemas selamatkan 3 gadis kereta ..
  • gambar tayang lurah dada dayang nurfaizah d..
  • suasana hiba selubungi majlis berkabung mal..
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..
  • top 10 paranormal entity by discovery chann..
  • jenazah muhammad afif dan ibunya selamat di..
  • rahsia perangai anak
  • malaysia berkabung untuk mh17
  • mh17 sayunya lihat wajah anak allahyarham a..
  • katak hidup disajikan kepada pengunjung seb..
  • kisah stokin koyak buat pengajaran
  • punca kematian robin williams kini didedahk..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • taman di dalam shoping mall
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • skandal pejabat

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)