Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Diana Amir Elak Selalu Keluar Dating 289 hits  

Diana Amir Elak Selalu Keluar Dating

Pada bulan September depan genaplah setahun pelakon Diana Amir mengikat tali pertunangan dengan pensyarah UiTM Mohd Habib Bullah A Rahman Dan diikutkan pada perjanjian pasangan ini akan bernikah setelah usia pertunangan mereka cukup setahun Bertemu Diana

Teruskan Membaca..



gambar selfie diana amir yang membuat peminat terkejut

instant shawl diana amir

gambar selfie diana amir yang membuatkan peminat terkej..

gambar selfie diana amir yang membuat peminat terkejut

mh370 kp dca akan keluar kenyataan di rtm 6 petang ini

bini awie akhirnya keluar ayat sedih

bini awie akhirnya keluar ayat sedih

kamal adli tidak logik saya keluar bersama emma maembon..

kamal adli tidak logik saya keluar bersama emma maembon..

kunyit hangit anwar nak lari keluar negara ke dia lepas..

5 petua lambatkan keluar air mani

kamal adli tidak logik saya keluar bersama emma maembon..

keluar pakatan bersediakah ahli pas dan pasma ikut hadi

keluar dari pakatan bukan satu masalah

dulu mak ayah selalu pesan

selalu macam ni bila dah tiba

dia yang selalu menyayangi

mesti baca pendedahan walaupun saya tak kaya tapi boleh..

8 cara bagaimana untuk bertenang tenang selalu

mh370 jakim keluar kenyataan

sistem dajjal umur uma islam bila imam mahdi keluar dan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 246
Widget Aktif : 3,938
Banner Aktif : 7,022

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,210
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kritikan berapi michael ang terhadap juri m..
  • tengku puan pahang selar tindakan biadap pe..
  • apakah batasan aurat untuk bakal suami
  • mahasiswi cantik ini rekam adegan porno di ..
  • 2 gambar aktiviti mencurigakan sepasang kek..
  • luahan sayu diana rafar di laman sosial sel..
  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • komen adflin shauki datuk kepada jackie cha..
  • tahniah yana samsudin bakal tamatkan zaman ..
  • mia sara hipokrit
  • amosu a pink iphone for valentine s day
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • kisah nabi ismail a s
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • hati itu umpama gelas
  • tupperware puasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)