Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Diana Amir Elak Selalu Keluar Dating 292 hits  

Diana Amir Elak Selalu Keluar Dating

Pada bulan September depan genaplah setahun pelakon Diana Amir mengikat tali pertunangan dengan pensyarah UiTM Mohd Habib Bullah A Rahman Dan diikutkan pada perjanjian pasangan ini akan bernikah setelah usia pertunangan mereka cukup setahun Bertemu Diana

Teruskan Membaca..



gambar selfie diana amir yang membuat peminat terkejut

gambar selfie diana amir yang membuat peminat terkejut

gambar selfie diana amir yang membuatkan peminat terkej..

instant shawl diana amir

diana amir dan suami teruja nanti kelahiran sulung

diana amir teruja nanti kelahiran sulung

diana amir suami teruja nanti kelahiran sulung

diana amir teruja nanti kelahiran sulung

diana amir teruja menanti kelahiran anak sulung

diana amir teruja menanti kelahiran anak sulung

orang yang paling banyak buat kita tersenyum boleh menj..

8 sikap wanita berdasarkan jenis bra yang selalu dipaka..

pacar aurel sering datang ke rumah karena selalu kangen..

mengapa allah tidak mengurniakan pada setiap manusia un..

lirik lagu selalu ada deanna hussin

misteri kenapa burung selalu sangat langgar pesawat akh..

selalu macam ni bila dah tiba

dulu mak ayah selalu pesan

mesti baca pendedahan walaupun saya tak kaya tapi boleh..

dia yang selalu menyayangi

baru sedar parti lembab selalu ditipu dap cakap tak ser..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 494
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 7,124

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,438
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • zamarul buat pengakuan menggemparkan
  • ustazah cantik kehausan belaian pelajar sen..
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • fakta ramai yang tidak mengetahui terusan s..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • 10 realiti yang membezakan orang malaysia d..
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..
  • harga baharu petrol dan diesel 1 mac 2015
  • tasha manshahar bercinta dengan rj
  • mengapa nak jadi tentera
  • australia malaysia indonesia cuba sistem pe..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips nak jadi hotstufff
  • wang bukanlah segalanya
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • wanie-raina.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)