Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Doa Qunud Nazilah Boleh Dibaca Waktu Solat Teraweh 320 hits  

Doa Qunud Nazilah Boleh Dibaca Waktu Solat Teraweh

Terdapat banyak doa doa yang boleh dibaca ketika qunud dalam solat teraweh lagi lagi kita bakal menghampiri akhir bulan Sebagai persiapan saya mencadangkan doa qunud yang diambil dari website Zaharuddin net QUNUT NAZILAHBerikut adalah cadangan Qunut Nazil

Teruskan Membaca..



doa di waktu pagi

waktu solat malaysia 16 02 2015

waktu solat malaysia 12 02 2015

makjemah mengapa orang yang tidak solat boleh berjaya m..

waktu solat malaysia 17 02 2015

waktu solat malaysia 18 02 2015

padah solat dihujung waktu

padah solat dihujung waktu

tutup perniagaan 2 jam waktu solat jumaat

waktu solat malaysia 13 02 2015

waktu solat malaysia 15 02 2015

balasan suka melewat lewatkan waktu solat

balasan suka melewat lewatkan waktu solat

waktu solat malaysia 14 02 2015

mengapa orang yang tidak solat boleh berjaya

doa pada waktu pagi

bagaimana seorang angkasawan menentukan waktu solat

cny bila brunei haram tarian singa dekat waktu solat la..

doa solat dhuha lyric unic

waktu solat malaysia 21 02 2015

waktu solat malaysia 20 02 2015




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 407
Widget Aktif : 4,012
Banner Aktif : 7,017

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,374
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • macam ni punya perniaga online pun ada
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kurang ajaran tak sesat
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)