Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR KEBAKARAN HUTAN DI WILAYAH RUMBAI PEKAN BARU RIAU SUMATERA 465 hits  

GAMBAR KEBAKARAN HUTAN DI WILAYAH RUMBAI PEKAN BARU RIAU SUMATERA

Arahan telah dibuat supaya sekolah sekolah di Batu Pahat dan Muar bercuti hari ini dan esok Indek Pencemar Udara telah melebihi 300 Cuti ini adalah cuti berganti Sebahagian besar sekolah meneruskan pembelajaran hari ini kerana arahan itu diterima hampir t

Teruskan Membaca..



bersama pelajar pelajar perak di universiti islam pekan..

1 000 penduduk diancam kebakaran hutan di california

1 000 penduduk diancam kebakaran hutan di california

kebakaran di parit 7 hutan melintang bagan datoh

perubahan baru pekan gelang patah

pesawat tangki terhempas dalam kebakaran hutan di calif..

pesawat tangki terhempas dalam kebakaran hutan di calif..

pesawat tangki terhempas dalam kebakaran hutan di calif..

pesawat tangki terhempas dalam kebakaran hutan di calif..

8 gambar nazeera sardi kekasih baru jep sepahtu

gambar audi a5 kereta baru zul ariffin bernilai rm400 0..

9 gambar wajah nazeera didakwa kekasih baru jep bersama..

8 gambar nazeera sardi kekasih baru jep sepahtu

8 gambar nazeera sardi kekasih baru jep sepahtu

gambar kekasih baru jep sepahtu

pendatang asing lari bertempiaran di pekan

masih cek email pekerjaan di akhir pekan kasihani jantu..

gambar pekan kajang dilanda banjir kilat 2014

karnival azam kerja 1malaysia anjuran pejabat tenaga ke..

gambar banjir kilat di pekan kajang 29 september 2014

pendatang asing lari bertempiaran di pekan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 846
Widget Aktif : 4,020
Banner Aktif : 6,525

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,649
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • kembali menjadi burung pipit
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • super duper cute
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)