Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Gelek Kilafairy Tanpa Seluar Di Bulan Ramadhan 1117 hits  

Video Gelek Kilafairy Tanpa Seluar Di Bulan Ramadhan

Video gelek tanpa seluar Kilafairy mendapat reaksi negatif hinaan daripada pengikutnya di laman sosial kerana perbuatannya yang tidak menghormati bulan puasa Ada juga yang cuba membela kononnya Kilafairy memakai legging mengikut warna kulit Dunia dunia Su

Teruskan Membaca..



jijik video pasangan sejenis tanpa segan silu bercumbu ..

makjemah video lelaki dibelasah kerana mengintai di tan..

tradisi pelik dan aneh perayaan hari tanpa seluar

artis malaysia yang pernah kantoi tanpa berbaju seluar

artis malaysia yang pernah kantoi tanpa berbaju seluar

mesti tahu wanita mesti baca inilah akibat jika wanita ..

video edisi pertama tanpa seluar dalam subway di buchar..

foto gadis bertudung tapi terlupa pakai seluar di dalam

makjemah 19 kegunaan lain getah pengikat rambut 4 solus..

rozana misbun dapat hak penjagaan sementara awie hanya ..

akibat daripada tidak memakai seluar dalam

justin bieber tayang badan dan seluar dalam

wow ahok siap gaji preman 5 4 juta bulan

tak senonoh betul dia ni tak pakai seluar dalam

justin bieber tayang badan dan seluar dalam

gambar penemuan seluar dalam gergasi selepas banjir

selena gomez yoga tak pakai seluar

pencuci puting botol susu terbaik dan jimat sebab tak p..

seluar dalam merah gadis kencing di tempat pelancongan ..

yucks cendol dan rojak seluar dalam

gambar wanita kencing dalam seluar pun jadi iklan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 233
Widget Aktif : 3,941
Banner Aktif : 7,019

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,210
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kritikan berapi michael ang terhadap juri m..
  • tengku puan pahang selar tindakan biadap pe..
  • apakah batasan aurat untuk bakal suami
  • mahasiswi cantik ini rekam adegan porno di ..
  • 2 gambar aktiviti mencurigakan sepasang kek..
  • luahan sayu diana rafar di laman sosial sel..
  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • komen adflin shauki datuk kepada jackie cha..
  • tahniah yana samsudin bakal tamatkan zaman ..
  • mia sara hipokrit
  • amosu a pink iphone for valentine s day
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • kisah nabi ismail a s
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • hati itu umpama gelas
  • tupperware puasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)