Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Elak Iklan Ketika Layari Internet 183 hits  

Cara Elak Iklan Ketika Layari Internet

Ada beberapa cara kemasukan iklan yang digunakan untuk menarik perhatian ketika pengguna melayari laman web Antaranya pop up pop under penggunaan flash dan sebagainya Ada juga iklan dihasilkan menggunakan program yang dipasang tanpa pengetahuan pengguna s

Teruskan Membaca..



cara membeli di internet dengan selamat

cara mudah nak baca blog yang berserabut dengan iklan d..

cara kerja internet marketer memang berbeza

6 petua elak memilih bakal isteri nasihat imam al ghaza..

cara tonton youtube tanpa iklan

cara selamat login internet banking services

5 gambar gadis asia model paling jelita dan seksi di in..

cara elak pancutan awal

teknik pemasaran berkesan dari 4 sifu internet tersohor

iklan yusuf taiyoob bakal tiba

singapura iklan anti judi menjadi kritikan

iklan keselamatan jalan raya

bulan ramadhan pun ada remaja iklan jual diri di facebo..

bulan ramadhan pun ada remaja iklan jual diri di facebo..

video iklan raya sedih yang anda tak pernah tengok

iklan keren adidas sambut final piala dunia 2014

iklan shushi yang terlampau kreatif

air asia ugut tarik iklan jika the star laporkan pender..

iklan kerja pembantu setiausaha pejabat gred n17

iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih

sudah 2 tahun iklan ini masih mampu mengalirkan air mat..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 832
Widget Aktif : 3,942
Banner Aktif : 6,151

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 761,099
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tragedi mh17 sikap berbaik sangka kerajaan ..
  • apa kes wartawan malaysia di ukraine
  • seram pelajar sesat ketika merentas desa
  • adakah ini sebab mh17 ditembak
  • malaysia terima kotak hitam mh17 daripada p..
  • kajol dijel 6 minggu denda rm1 000
  • isteri benarkan ajak bercinta
  • handmade soap ameryllis door gift
  • bendera separuh tiang di republik dap pulau..
  • mb selangor pas bakal umum pendirian
  • 1 kohesi mates saya ke sungai
  • testimonial set kesuburan shaklee

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kurang ajaran tak sesat
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mykhalish.net
  • thinkizz.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)