Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Elak Iklan Ketika Layari Internet 207 hits  

Cara Elak Iklan Ketika Layari Internet

Ada beberapa cara kemasukan iklan yang digunakan untuk menarik perhatian ketika pengguna melayari laman web Antaranya pop up pop under penggunaan flash dan sebagainya Ada juga iklan dihasilkan menggunakan program yang dipasang tanpa pengetahuan pengguna s

Teruskan Membaca..



cara mendaftar iklan nuffnang di blog

cara memasang iklan nuffnang di blog

iklan wanita arab cari calon suami dari malaysia

ngo israel mengamuk bas enggan siar iklan hapuskan jiha..

syarikat bas disaman kerana tolak iklan hamas bunuh yah..

ngo israel mengamuk bas enggan siar iklan hapuskan jiha..

dapat iklan cpuv nuffnang ada 28 on going

dapat jugak cpuv iklan nuffnang ni ek

syarikat bas disaman kerana tolak iklan hamas bunuh yah..

wanita cantik sewa paha gebu untuk iklan promosi

iklan nuffnang

iklan samsung galaxy core 2 encik mimpi

rozita che wan bersedia anak berlakon iklan

bsn tarik balik iklan di web pro pembangkang

rozita zain membolehkan baby mereka masuk iklan

rozita che wan bersedia anak berlakon iklan

rozita che wan bersedia anak bayinya berlakon iklan

rozita che wan bersedia anak berlakon iklan

rozita che wan bersedia anak berlakon iklan

iklan facebook neelofa melampau

iklan yang dikatakantermahal di dunia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 268
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,631

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,161
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8
  • new shoes for the balqis
  • 15 selfie paling berani
  • ban ipad seminggu
  • ultron
  • tips percutian ke sydney australia
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • organiser apologises over i want to touch a..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • skandal pejabat
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • wang bukanlah segalanya
  • emak abah opah dan atuk
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)