Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Elak Iklan Ketika Layari Internet 198 hits  

Cara Elak Iklan Ketika Layari Internet

Ada beberapa cara kemasukan iklan yang digunakan untuk menarik perhatian ketika pengguna melayari laman web Antaranya pop up pop under penggunaan flash dan sebagainya Ada juga iklan dihasilkan menggunakan program yang dipasang tanpa pengetahuan pengguna s

Teruskan Membaca..



awasi anak anak layari internet

awasi anak anak layari internet

penyebaran iklan kerja ramly burger di facebook

iklan lazada dah ada kat tv

orang ramai sebar iklan kerja ramly burger di facebook

pelakon iklan petronas ummi khazriena sekarang

isu papan iklan isma kata pbt anti melayu

kerajaan pr papan iklan seru bersatu demi islam dan mel..

pelakon iklan petronas tan hong ming sekarang

group fb iklan kerja kosong terkini

pbt selangor anti islam tolak permohonan papan iklan ka..

10 iklan eskalator yang kreatif

dua lebih baik iklan raya usim

5 iklan hari raya 2014

demi palestin ronaldo tolak tawaran iklan bernilai juta..

iklan raya rtm 2014 yang terbaik

iklan jawatan kosong kerajaan negeri sabah 2014

62 iklan xaxis dari nuffnang yang pelik 3

iklan tidak di undang merimaskan

iklan khas kanak kanak mangsa zionis

iklan halal dalam laman web




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 740
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,344

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,959
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar biodata sharifah nur athirah syed az..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • gambar rasmi proton iriz
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • one summer night lyrics temptation ost
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • online 24 7
  • awek malam merdeka diminta tampil
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cinta vs materialistik
  • kangkung dan risikonya
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)