Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Elak Iklan Ketika Layari Internet 201 hits  

Cara Elak Iklan Ketika Layari Internet

Ada beberapa cara kemasukan iklan yang digunakan untuk menarik perhatian ketika pengguna melayari laman web Antaranya pop up pop under penggunaan flash dan sebagainya Ada juga iklan dihasilkan menggunakan program yang dipasang tanpa pengetahuan pengguna s

Teruskan Membaca..



iklan jawatan kosong telekom malaysia

bagaimanakah cara untuk mendapatkan capaian internet pa..

omg iklan lawak cara bersihkan 2 bola dengan mudah dan ..

serius peniru adakah iklan merdeka petronas 2014 meniru..

kenapa iklan nuffnang km jadi macam ni

iklan merdeka 2014

video iklan hari kemerdekaan indonesia yang memukau

mahu iklan dan ulasan tentang produk anda di blog ini

be ke 52 53 dan 54 iklan jacob s simple pleasures

iklan jawatan kosong syarikat gas minyak

5 taktik penempatan iklan adsense terbaik

iklan miliki brooch kerongsang cantik dan menarik hanya..

10 koleksi iklan raya terbaik 2014 yang havoc habis

iklan maxis sempena hari kemerdekaan 2014

iklan digi telecommunications sempena hari kemerdekaan ..

kucing jana pendapatan lebih rm5 ribu sebulan melalui i..

video iklan merdeka malaysia day 2014 petronas

mpk buka kaunter perbaharui lesen perniagaan iklan

iklan jawatan kosong dewan bandaraya kuala lumpur

iklan jawatan kosong tabung haji

harmoni dalam iklan merdeka hanya ilusi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 459
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 6,441

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,390
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 284
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • ustaz durjana 11 mangsa di ratahnya
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • 3 gambar anak kecil di tinggal sendirian da..
  • azmin ali sah menteri besar baru selangor
  • cuti dah habissss
  • waktu umur 30
  • comparing vivix to mona vie and xango

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bahaya ajinomoto
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)