Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jam Tangan 193 hits  

Jam Tangan

Jam tangan adalah keperluan atau kehendak Apa maksud keperluan dan kehendak ni Penting atau tidak sesuatu itu jika dapat dimiliki ataupun tidak Sekiranya ia tidak menyusahkan kita jika tiada maka itu adalah keperluan lah kot Sebab kita memerlukan sesuatu

Teruskan Membaca..



jam tangan ilham automotif klasik

tag heuer bekerjasama dengan intel dan google untuk jam..

alkisah jam tangan

jam tangan pintar huawei antara tercantik dipasaran

moto 360 jam tangan berasaskan android wear dengan skri..

tiffany dikritik terlalu seksi untuk iklan jam tangan

tag heuer bakal hadir dengan jam tangan pintar dikuasak..

ura ura xiaomi sedang membangunkan jam tangan pintar da..

wahh jam tangan boleh guna jadi alarm kereta

samsung dilihat berhenti seketika daripada pengeluaran ..

jana 5 angka seminggu dgn hanya 1 jam sehari melalui fo..

samsung dilihat berhenti seketika daripada pengeluaran ..

tomy playwatch jam tangan pintar untuk kanak kanak

beli guna voucher beautifulnara di zalora menangi jam t..

tomy playwatch jam tangan pintar untuk kanak kanak

beli guna voucher beautifulnara di zalora menangi jam t..

zte memperlihatkan jam tangan dengan sokongan memantau ..

zte memperlihatkan jam tangan dengan sokongan memantau ..

tag heuer bekerjasama dengan intel dan google untuk jam..

mwc 2015 alcatel onetouch watch jam tangan pintar pada ..

mwc 2015 alcatel onetouch watch jam tangan pintar pada ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 497
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 7,222

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,110,553
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • omg christina aguilera terkencing di pentas
  • panas bila ustaz kena sound dengan rakyat b..
  • hutang dalam kehidupan
  • dah berumur belum terbuka hati nak pakai tu..
  • lagi curi rakam seorang awek yang tidur len..
  • 7 gambar baby bump erin malek sudah kelihat..
  • ingkarjemputan gambar majlis perkahwinan an..
  • emma maembong sindir siapa
  • pak haji nafi tumbuk 3 gadis myvi dan dedah..
  • paul walker meninggal dunia atas kecuaian t..
  • rakaman akhir dalam pesawat germanwings ter..
  • harga baharu perodua myvi alza axia selepas..

  • wajib baca :

  • kepentingan makan malam secara sihat
  • puisi terakhir imam syafie
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • monolog rasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)