Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jam Tangan 126 hits  

Jam Tangan

Jam tangan adalah keperluan atau kehendak Apa maksud keperluan dan kehendak ni Penting atau tidak sesuatu itu jika dapat dimiliki ataupun tidak Sekiranya ia tidak menyusahkan kita jika tiada maka itu adalah keperluan lah kot Sebab kita memerlukan sesuatu

Teruskan Membaca..



seutas jam tangan

apple dikatakan sedang menguji jam tangan pintar

sikap melalui cara pemakaian jam tangan

100 jam tangan raya ice watch untuk di menangi

apple keluarkan jam tangan mewah pintar

apple keluarkan jam tangan pintar

kecoh apabila pemimpin isis abu bakr al baghdadi memili..

kontroversi jam tangan james bond milik khalifah

jam tangan dari tin aluminium dikitar semula

gajet apple bakal perkenal jam tangan pintar mewah untu..

kecoh apabila pemimpin isis abu bakr al baghdadi memili..

kontroversi jam tangan james bond milik khalifah

potong rebus tangan anak

aksi elfira loy pegang tangan kekasih barunya comelnya ..

aksi elfira loy pegang tangan kekasih barunya comelnya ..

hafiz suip jatuh tangan kiri patah

gempar potong rebus tangan anak

bapa kejam potong dan rebus tangan anak

bapa tiri potong dan rebus tangan anak

potong dan rebus tangan anak

xiaomi turut hadir dengan gelang tangan pintar pada har..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 341
Widget Aktif : 3,854
Banner Aktif : 6,258

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,948
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pendedahan skandal dalaman yang mengejutkan..
  • pengakuan janda pernah diratah anak saudara
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • inilah wajah wajah pelakon filem seram di s..
  • pergerakan maria farida dikawal anak lelaki
  • five steps to buying your new car
  • display custom post type items in recent po..
  • barley peanut candy untuk ore kelantan sepa..
  • sukan komanwel nicol wee wern kalah mengeju..
  • egypt orders eight more airbus c295 tactica..
  • apabila sampul raya tidak laku lagi video
  • ww mana milik kita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • aku penganggur
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)