Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jam Tangan 139 hits  

Jam Tangan

Jam tangan adalah keperluan atau kehendak Apa maksud keperluan dan kehendak ni Penting atau tidak sesuatu itu jika dapat dimiliki ataupun tidak Sekiranya ia tidak menyusahkan kita jika tiada maka itu adalah keperluan lah kot Sebab kita memerlukan sesuatu

Teruskan Membaca..



pandang pertama samsung gear s jam tangan pintar dengan..

ura ura htc bakal hadir dengan dua jam tangan pintar

ura ura htc bakal hadir dengan dua jam tangan pintar

jam tangan pintar apple akan diperlihatkan pada septemb..

pandang pertama samsung gear s jam tangan pintar dengan..

chegubard dakwa zahid miliki koleksi jam tangan bernila..

huawei turut bakal hadir dengan jam tangan pintar beras..

jam tangan pintar apple akan hadir dalam dua saiz menye..

jam tangan pintar apple akan hadir dalam dua saiz menye..

jam tangan pintar apple akan diperlihatkan pada septemb..

rekabentuk jam tangan pintar asus terbaru

jam tangan pintar asus bakal dikenali dengan nama zenwa..

jam tangan pintar asus bakal dikenali dengan nama zenwa..

kelebihan dan keistimewaan jam tangan tawaf classic

asus menerbitkan beberapa teaser baru untuk jam tangan ..

lg g watch r diperkenalkan secara rasmi jam tangan pint..

lg g watch r diperkenalkan secara rasmi jam tangan pint..

nokia bakal menawarkan here untuk jam tangan samsung ge..

nokia bakal menawarkan here untuk jam tangan samsung ge..

jam tangan pintar samsung gear s

jam tangan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 496
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,412

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,193
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ngeri lelaki korea hampir maut tali bungee ..
  • shila amzah bikin panas dengan media melayu..
  • rahsia awang hitam goda gadis tempatan guna..
  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • menangkap pencuri solat
  • agak lambat pas sedar siapa itu mat sabu
  • ini dia bukti bn tak buat apa apa di dun pe..
  • 3859 chiffon cardigan
  • menarik foto lawak giler vol 540
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • susah senang perjalanan syarikat toyota

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • islam itu indah
  • rahsia label pada buah buahan
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)