Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jam Tangan 185 hits  

Jam Tangan

Jam tangan adalah keperluan atau kehendak Apa maksud keperluan dan kehendak ni Penting atau tidak sesuatu itu jika dapat dimiliki ataupun tidak Sekiranya ia tidak menyusahkan kita jika tiada maka itu adalah keperluan lah kot Sebab kita memerlukan sesuatu

Teruskan Membaca..



asus mungkin hadir dengan jam tangan pintar tanpa mengg..

asus mungkin hadir dengan jam tangan pintar tanpa mengg..

jam tangan wanita berjenama sophie martin paris

asus mungkin hadir dengan jam tangan pintar tanpa mengg..

lg watch urbane jam tangan pintar bergaya dengan rekaan..

lg watch urbane jam tangan pintar bergaya dengan rekaan..

lg watch urbane jam tangan pintar bergaya dengan rekaan..

jam tangan lelaki sophie martin paris

asus mungkin hadir dengan jam tangan pintar tanpa mengg..

jam tangan bonia wanita malaysia online murah

pembangun bebas berjaya menghubungkan iphone ke jam tan..

pembangun bebas berjaya menghubungkan iphone ke jam tan..

jam tangan rm16 dijual rm94 000

biar betul jam tangan dibeli rm16 dijual semula dengan ..

jam tangan harga lego

jam tangan rm16 dijual rm94 000

htc petra jam tangan pintar htc dikatakan menggunakan s..

jam tangan pintar htc dikatakan menggunakan sistem oper..

jam tangan pintar swatch akan saingi apple watch

pemakaian jam tangan diharamkan ketika peperiksaan di u..

toyol moden pemakaian jam tangan tidak dibenarkan ketik..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 253
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 7,088

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,068,665
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh disini
  • jep sepahtu terlibat dengan kemalangan
  • uji anda otak kanan atau kiri dress ini war..
  • fesyen neelofa ame2015 fesyen sotong
  • jangan tunggu kaya untuk bersedekah
  • kenapa najib murka sangat dengan harakah
  • emma maembong akui sudah tidak cintakan ziz..
  • akhirnya ozlynn bersuara isu hubungan istim..
  • mak datin mana pulak dicekup dengan lelaki ..
  • cara buat aiskrim pasu
  • thedress apakah warna baju ini
  • jemaah bunuh diri

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • jenis jenis jerawat
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • tips balik kampung dengan selamat
  • jangan ditangisi haid itu

  • wajib lawat :

  • naniezawawi.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)