Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jam Tangan 148 hits  

Jam Tangan

Jam tangan adalah keperluan atau kehendak Apa maksud keperluan dan kehendak ni Penting atau tidak sesuatu itu jika dapat dimiliki ataupun tidak Sekiranya ia tidak menyusahkan kita jika tiada maka itu adalah keperluan lah kot Sebab kita memerlukan sesuatu

Teruskan Membaca..



microsoft dilaporkan akan melancarkan jam tangan pintar..

puls jam tangan pintar oleh will i am

samsung gear s akan ke malaysia pada bulan november jam..

microsoft dilaporkan akan melancarkan jam tangan pintar..

samsung gear s akan ke malaysia pada bulan november jam..

microsoft akan melancarkan jam tangan pintar

jam tangan lelaki

pakcik ini ada rm15 saja dalam tangan jkm potong bantua..

pakcik ini ada rm15 saja dalam tangan jkm potong bantua..

ada rm15 sahaja dalam tangan

bom tangan 21 individu di rakam percakapan bagi membant..

peniaga makanan ditetak sehinggah putus tangan

mangsa putus tangan kanan dalam kemalangan di machang

guan eng jangan lepas tangan

kalau saya dapat pegang tangan miera betapa bertuahnya ..

kalau saya dapat pegang tangan miera betapa bertuahnya ..

kalau saya dapat pegang tangan miera betapa bertuahnya ..

tangan putus tercampak 15m selepas kereta dipandu lawan..

honor play smartband gelang tangan pintar daripada piha..

mangsa putus tangan kanan dalam kemalangan di machang

bom tangan 21 individu di rakam percakapan bagi membant..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 448
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,632

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,754
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • wajah pemandu bas rapid yang di tikam kini ..
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • new shoes for the balqis
  • padah mencuri di surau
  • buat kerja apa yang kita suka buat
  • bloglist 2014
  • pemain kedah namkung woong patah tulang rus..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • hati itu umpama gelas
  • islam itu indah
  • kurang ajaran tak sesat
  • cerita semalam hot spring kah
  • jenis jenis jerawat
  • kangkung dan risikonya
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)