Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jam Tangan 122 hits  

Jam Tangan

Jam tangan adalah keperluan atau kehendak Apa maksud keperluan dan kehendak ni Penting atau tidak sesuatu itu jika dapat dimiliki ataupun tidak Sekiranya ia tidak menyusahkan kita jika tiada maka itu adalah keperluan lah kot Sebab kita memerlukan sesuatu

Teruskan Membaca..



jam tangan termahal di dunia

kaitan jam tangan karakter individu

tips penjagaan jam tangan

apple keluarkan jam tangan pintar

jam tangan mewah khalifah isis hebohkan media sosial

kontroversi jam tangan james bond milik khalifah

gajet apple bakal perkenal jam tangan pintar mewah untu..

kecoh apabila pemimpin isis abu bakr al baghdadi memili..

apple keluarkan jam tangan mewah pintar

kontroversi jam tangan james bond milik khalifah

seutas jam tangan

100 jam tangan raya ice watch untuk di menangi

apple dikatakan sedang menguji jam tangan pintar

jam tangan james bond milik khalifah jadi perhatian

kecoh apabila pemimpin isis abu bakr al baghdadi memili..

sikap melalui cara pemakaian jam tangan

polis mangsa culik berada di tangan ketua pengganas

pkr dedah surat campur tangan putrajaya dengan hutang d..

nasib alves dan xavi sepenuhnya di tangan barca

video ketam pandai makan mee goreng pakai tangan

di saat kamu benar benar berpegang pada allah kamu kira..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 738
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 6,111

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 764,087
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang di..
  • 5 gambar zizan razak berkereta gtr di jakel..
  • rakaman cctv pasangan dirakam mencuri
  • peluklah si pengganas
  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • terkini perubahan abby abadi buat heliza he..
  • ustaz bernafsu di facebook
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • hati itu umpama gelas
  • 26 fascinating films about food
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)