Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jam Tangan 146 hits  

Jam Tangan

Jam tangan adalah keperluan atau kehendak Apa maksud keperluan dan kehendak ni Penting atau tidak sesuatu itu jika dapat dimiliki ataupun tidak Sekiranya ia tidak menyusahkan kita jika tiada maka itu adalah keperluan lah kot Sebab kita memerlukan sesuatu

Teruskan Membaca..



jam tangan ice watch ceria unik dan menarik kini bersam..

6inch body serum rahsia kurus 6 inci hanya 48 jam

samsung gear s akan ke malaysia pada bulan november jam..

microsoft dilaporkan akan melancarkan jam tangan pintar..

microsoft dilaporkan akan melancarkan jam tangan pintar..

jam tangan lelaki

puls jam tangan pintar oleh will i am

samsung gear s akan ke malaysia pada bulan november jam..

microsoft akan melancarkan jam tangan pintar

ada rm15 sahaja dalam tangan

mangsa putus tangan kanan dalam kemalangan di machang

pakcik ini ada rm15 saja dalam tangan jkm potong bantua..

peniaga makanan ditetak sehinggah putus tangan

honor play smartband gelang tangan pintar daripada piha..

honor play smartband gelang tangan pintar daripada piha..

ada rm15 sahaja dalam tangan

ah hai beri keterangan insiden serangan bom tangan

pakcik ini ada rm15 saja dalam tangan jkm potong bantua..

isu tiket pbsnt minta fam campur tangan

tangan putus tercampak 15m selepas kereta dipandu lawan..

mangsa putus tangan kanan dalam kemalangan di machang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 325
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,599

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,404
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • bikini boomz
  • gempar video lucah lelaki mirip ustaz azhar..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • gambar ketiak hitam ameera cetus kontrovers..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • mafia kuala sepetang nizar nga ngeh dah gel..
  • makanan popular thailand
  • jawatan kosong kkm
  • ini kisah sebenar sekumpulan guru dan pelaj..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • sketsa cinta awak dan saya
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)