Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jam Tangan 181 hits  

Jam Tangan

Jam tangan adalah keperluan atau kehendak Apa maksud keperluan dan kehendak ni Penting atau tidak sesuatu itu jika dapat dimiliki ataupun tidak Sekiranya ia tidak menyusahkan kita jika tiada maka itu adalah keperluan lah kot Sebab kita memerlukan sesuatu

Teruskan Membaca..



jam tangan pintar samsung galaxy gear s

htc bakal memperkenalkan telefon pintar dengan kamera d..

htc bakal memperkenalkan telefon pintar dengan kamera d..

ini tangan baru adik aina amanda

murid tangan kudung ainaa amanda seronok dapat tangan b..

bayi kembar lahir berpegangan tangan

kecil tapi gebu teringin nak hulurkan tangan

adik ainaa amanda dapat tangan baru

lirik lagu angkat tangan lawa nie geng

air tangan penduduk kampung

adik ainaa amanda yang kudung tangan teruja bila dapat ..

ainaa amanda dapat tangan baharu

ainaa amanda dapat tangan baharu

jangan beli pakej rahsia coklat buatan tangan

ainaa amanda dapat tangan baru

gelang tangan nama yang comel

ambik kau manchester city tewas 0 2 di tangan arsenal

nelayan kota bharu temui mayat airasia qz8501 tanpa kep..

tangan ghaib pkr enggan ulas pemilihan pas

toreh tangan kerana putus cinta dengan pengkid




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 675
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 6,974

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,446
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi pasangan remaja bermesra dalam kfc
  • gambar selfie ini betul betul buat orang te..
  • gadis bertudung tetapi memakai bikini
  • edry kru minta aweera merendah diri dan mov..
  • jadi terkenal ninih si penjual getuk luncur..
  • lembutnya pinggang awek ni boleh main banya..
  • perempuan melayu berpakaian ketat macam sar..
  • outstanding rosicky seals arsenal 3 2 win o..
  • 5 sebab kenapa blogger ini benci fynn jamal
  • perjalanan untuk menjadi seorang pakar
  • doobie ingin memudahkan anda rekabentuk dan..
  • padah terlebih cerdik tong pemadam api mele..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • kembali menjadi burung pipit
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • islam itu indah
  • rahsia label pada buah buahan
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)