Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jam Tangan 144 hits  

Jam Tangan

Jam tangan adalah keperluan atau kehendak Apa maksud keperluan dan kehendak ni Penting atau tidak sesuatu itu jika dapat dimiliki ataupun tidak Sekiranya ia tidak menyusahkan kita jika tiada maka itu adalah keperluan lah kot Sebab kita memerlukan sesuatu

Teruskan Membaca..



jam tangan ice watch ceria unik dan menarik kini bersam..

samsung gear s akan ke malaysia pada bulan november jam..

htc hanya akan memperkenalkan jam tangan pintar mereka ..

puls jam tangan pintar oleh will i am

jam tangan lelaki

samsung gear s akan ke malaysia pada bulan november jam..

microsoft dilaporkan akan melancarkan jam tangan pintar..

6inch body serum rahsia kurus 6 inci hanya 48 jam

microsoft akan melancarkan jam tangan pintar

htc hanya akan memperkenalkan jam tangan pintar mereka ..

microsoft dilaporkan akan melancarkan jam tangan pintar..

padah ragut beg tangan remaja lelaki ini dibogelkan

padah ragut beg tangan remaja seluar ditanggalkan

tangan nenek tersangkut dalam lubang tandas semasa cari..

padah ragut beg tangan remaja lelaki ini dibogelkan

5 lelaki ditahan kes serangan bom tangan

makjemah tangan tersangkut di lubang jamban semasa cari..

lelaki putus tangan dalam kemalangan di machang

melucukan buah pelik berbentuk seperti memiliki tangan ..

tangan tersangkut di lubang jamban semasa cari gigi pal..

padah ragut beg tangan remaja lelaki ini dibogelkan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 348
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 6,563

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,605
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • 8 gambar terbaru cik khaleeda bustamam baka..
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..
  • video gambar ribut kuat melanda klang
  • nasi gunting pasar besar melaka
  • gambar bumbung rumah tercabut di pandamaran..
  • pelukis wanita yang cantik ini hobinya mema..
  • 10 random facts when i m travelling
  • sedih bekas kekasih datang peluk di majlis ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kembali menjadi burung pipit
  • aku penganggur
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • islam itu indah
  • hati hati laman web hina islam
  • tips balik kampung dengan selamat
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)