Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jam Tangan 135 hits  

Jam Tangan

Jam tangan adalah keperluan atau kehendak Apa maksud keperluan dan kehendak ni Penting atau tidak sesuatu itu jika dapat dimiliki ataupun tidak Sekiranya ia tidak menyusahkan kita jika tiada maka itu adalah keperluan lah kot Sebab kita memerlukan sesuatu

Teruskan Membaca..



jam tangan yang mempersona

lg g watch r diperkenalkan secara rasmi jam tangan pint..

nokia bakal menawarkan here untuk jam tangan samsung ge..

ura ura htc bakal hadir dengan dua jam tangan pintar

lg bakal memperkenalkan jam tangan pintar dengan skrin ..

lg bakal memperkenalkan jam tangan pintar dengan skrin ..

jam tangan pintar apple akan diperlihatkan pada septemb..

jam tangan pintar asus bakal dikenali dengan nama zenwa..

jam tangan pintar asus bakal dikenali dengan nama zenwa..

rekabentuk jam tangan pintar asus terbaru

ura ura htc bakal hadir dengan dua jam tangan pintar

adakah ini tablet bersaiz 8 inci dan jam tangan pintar ..

lg g watch r diperkenalkan secara rasmi jam tangan pint..

kelebihan dan keistimewaan jam tangan tawaf classic

asus menerbitkan beberapa teaser baru untuk jam tangan ..

asus menerbitkan beberapa teaser baru untuk jam tangan ..

nokia bakal menawarkan here untuk jam tangan samsung ge..

adakah ini tablet bersaiz 8 inci dan jam tangan pintar ..

jam tangan pintar samsung gear s

jam tangan pintar apple akan diperlihatkan pada septemb..

pramugari hadiah nota tulisan tangan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 266
Widget Aktif : 3,923
Banner Aktif : 6,404

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,331
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • online 24 7
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • dua anggota polis indonesia ditahan di kuch..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • emak abah opah dan atuk
  • soal jawab main bomoh
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)