Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

lagu kebangsaan turki uthmaniyyah 332 hits  

lagu kebangsaan turki uthmaniyyah

lagu kebangsaan turki uthmaniyyahni lagu kebangsaan masa zaman turki uthmaniyyah da byk g nak taw p cari sendri yg ni aku paling minat ceddin deden Ceddin deden neslin baban Hep kahraman T rk milleti Ordular n pek ok zaman Vermi tiler d nyaya an T rk mill

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 249
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,786

Domain Dibenarkan: 10,751
Jumlah Artikel : 924,456
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tauke jambu nafi gambar bercium itu milikny..
  • suami isteri menonton video lucah untuk bel..
  • saya gigit dia tolak
  • sharifah shahirah dikejarkan ke hospital
  • pelajar dir gol rakan sekelas lepas kelas p..
  • penyelesaian akhirnya dijumpai
  • cara kurus berkesan dan selamat
  • takde tajuk takpe kannn
  • lelaki cedera ditetak di seremban
  • tiada tajuk
  • perjalanan selepas padang besar
  • nak tak kentut anda berbau seperti coklat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • cinta vs materialistik
  • di tubir bibir mataku
  • blog spammers sudah bijak
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • diari sedih seekor kucing
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)