Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ibu Ini Tak Tahu Sedang Hamil Nyaris Melahirkan di Kamar Mandi 1397 hits  

Ibu Ini Tak Tahu Sedang Hamil Nyaris Melahirkan di Kamar Mandi

Courtesy ShutterStock com Seorang ibu dari tiga orang anak mendapat kejutan sekali lagi di dalam hidupnya Tanpa disadari tiba tiba ia hamil Dilansir oleh Shine Destini Free wanita berusia 23 tahun ini memang memiliki tubuh yang gemuk setelah melahirkan be

Teruskan Membaca..



berita baik untuk lelaki gadis gadis arab yang sangat c..

amalan pemakanan berkhasiat untuk ibu hamil

risiko kurang kalsium pada ibu hamil

panduan pemakanan untuk ibu hamil

jika tak berpikiran ngeres justru anda tertipu dengan b..

kenapa lah dari dulu tak guna ini

sarimah dakwa tak tahu bakal tunang kerabat diraja

pelik ibu ini tidak ambil tindakan walaupun anaknya dit..

makanan tinggi zat besi cara tingkatkan hb rendah ibu h..

bekas ibu mertua tak halang jimmy shanley ambil anak

pandai pencuri ini ditangkap ketika sedang nyenyak tidu..

ibu tak sangka bayi 10 bulan meninggal di rumah pengasu..

rm5 900 sebulan kita tahu ini mengarut

respon tentang upsr 2014 bocor ini mendapat 4203 share ..

mh370 zahid tak tahu ketua polis indonesia berbincang d..

gara gara mandi telanjang abg ipar tak tahan

sarimah dakwa tak tahu bakal tunang kerabat diraja

diana amir disahkan hamil tiga bulan

mengalami kekejangan otot semasa hamil

alhamdulillah hamil anak ke 2

asid folik appeton untuk yang merancang nak hamil macam..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 484
Widget Aktif : 3,905
Banner Aktif : 6,465

Domain Dibenarkan: 10,370
Jumlah Artikel : 804,508
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis 8 tahun dari malaysia terbunuh di roy..
  • proton iriz baru 2014 maklumat tempahan har..
  • isu royalti minyak takiyuddin patut tampar ..
  • rm70 00 semalam promosi penginapan di d kek..
  • warga malaysia mangsa banjir di india pulan..
  • seni dari surat khabar lama ini memang sang..
  • mesti tahu aplikasi paling berguna untuk je..
  • mata adalah jendela kesihatan anda
  • september giveaway party hosted by iola cav..
  • harimau malaya teruskan aksi hambar
  • penghasut sabah didalangi rakyat tidak seti..
  • 4 mati sementara lebih 300 orang cedera aki..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • ciri ciri wanita solehah
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • usrah.my
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (99)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)