Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ibu Ini Tak Tahu Sedang Hamil Nyaris Melahirkan di Kamar Mandi 1525 hits  

Ibu Ini Tak Tahu Sedang Hamil Nyaris Melahirkan di Kamar Mandi

Courtesy ShutterStock com Seorang ibu dari tiga orang anak mendapat kejutan sekali lagi di dalam hidupnya Tanpa disadari tiba tiba ia hamil Dilansir oleh Shine Destini Free wanita berusia 23 tahun ini memang memiliki tubuh yang gemuk setelah melahirkan be

Teruskan Membaca..



wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

nak tahu apa rahsia ibu hamil yang suka buat aktiviti l..

perut ibu hamil dibelah tetamu

air bikarbonat untuk ibu hamil

tahu tak dimana tembok besar china berakhir di sini lah

kesan buruk tidak berpantang selepas melahirkan anak ya..

kim woo bin akui tak tahu lee min ho dan suzy miss a pa..

inilah punca utama anak gadis melakukan yang ramai ibu ..

keajaiban allah pada jantung manusia yang anda tak tahu

hadi awang kata wan azizah tidak lebih dari sekadar bur..

inilah punca utama anak gadis melakukan yang ramai ibu ..

14 kemuliaan wanita muslimah yang sedang hamil

masalah keputihan ketika hamil

jangan percaya shaklee selagi anda tidak tahu 5 fakta i..

subhanallah rupa air zamzam apabila melalui mesin x ray..

nak berniaga tapi tak tahu kat mana nak mula

kesan buruk tidak berpantang selepas melahirkan anak ya..

pelik menteri pengangkutan tak tahu tambang naik

percayakah anda wanita ini sedang hamil

percayakah anda wanita ini sedang hamil

awek lawa tak sedar pakwe pasang kamera handphone semas..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 520
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 7,143

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,645
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • siapakah datin sri linda rahman gambar pana..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • anita sarawak bercerai kembali aktif menyan..
  • perubahan mengejutkan badan jeslina hashim ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • never date a person who
  • monolog rasa
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • islam itu indah
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)