Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ibu Ini Tak Tahu Sedang Hamil Nyaris Melahirkan di Kamar Mandi 1446 hits  

Ibu Ini Tak Tahu Sedang Hamil Nyaris Melahirkan di Kamar Mandi

Courtesy ShutterStock com Seorang ibu dari tiga orang anak mendapat kejutan sekali lagi di dalam hidupnya Tanpa disadari tiba tiba ia hamil Dilansir oleh Shine Destini Free wanita berusia 23 tahun ini memang memiliki tubuh yang gemuk setelah melahirkan be

Teruskan Membaca..



saya tak tahu nak cakap apa kalau anda tak faham lukisa..

tips mudah hamil anak lelaki yang suami anda patut tahu

kami tak pasti bagaimana mahu lalui highway ini memang ..

ini petua hamil anak kembar

guru dibelasah dengan teruk oleh para pelajar kerana ka..

omega guard penting untuk ibu hamil dan menyusukan anak

kenapa ibu hamil perlu ambil soya esp

set ibu hamil

atasi keletihan ibu hamil set hamil shaklee vitamin ibu..

gambar wanita membelah perut ibu hamil untuk curi bayi

cara mandi wajib dengan betul

eksklusif kisah lelaki ini wajar diteladani minyak naik..

maksud sebenar perkataan bahlul yang ramai tak tahu

diorang ni dah tak tahu nak buat apa di gym

pemantauan kawalan glukosa dalam darah bsp untuk ibu ha..

efek rokok bagi ibu hamil

kami tak pasti bagaimana mahu lalui highway ini memang ..

kasus kematian ibu melahirkan di jatim masih tinggi

wanita tidak tahu diri nya hamil kini lahirkan kembar

kami tak pasti bagaimana mahu lalui highway ini memang ..

fakta tentang angelina jolie yang tak semua orang tahu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 591
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 6,644

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,350
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • wake up call poem
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • wajah pemandu bas rapid yang di tikam kini ..
  • bloglist 2014
  • buat kerja apa yang kita suka buat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • diari sedih seekor kucing
  • kangkung dan risikonya
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • islam itu indah
  • ciri ciri wanita solehah
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)