Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

video Mamat ni MENTAL tapi 133 hits  

video Mamat ni MENTAL tapi

Video ini dirakamkan di hospital sakit jiwa di Kelantan Kita doakan beliau cepat sembuh dan hidup normal seperti insan lain insyaAllah Suara sedap kalau jadi artis ni pasti boleh melutop tapi itu lah hakikat dunia mungkin menghadapi masalah yang tidak dap

Teruskan Membaca..



mental problem inilah yang sesuai untuk mamat nih

lisa surihani pernah hamil tapi keguguran

lisa surihani dah pernah hamil tapi keguguran

saya dah buat page fan tapi tak ada like

lisa surihani pernah hamil tapi keguguran

saya dah buat page fan tapi tak ada like

lisa surihani dah pernah hamil tapi keguguran

kisah wanita yang dibenci kerana hodoh tapi teman lelak..

ambang merdeka disambut sederhana tapi penuh semangat

anwar hanya melayu pada nama tapi tak tahu adat undang ..

sambutan ambang merdeka sederhana tapi patriotik

lisa surihani dah pernah hamil tapi keguguran

lisa surihani pernah hamil tapi keguguran

saya tahu chong wei kecewa tapi dia sudah buat yang ter..

komen peminat eina azman wajah dah cantik tapi sayang r..

kerja igp bukan debat tapi tangkap antara tertangkap pe..

collagen powder umpama susuk emas tapi di jamin halal

walaupun gaji 4 angka tapi tiada makna

selfie gadis melayu pakai tudung tapi bergaya lucah

mahu sumbang tapi fed up politik s ngor jadi sukarelawa..

lisa surihani pernah hamil tapi keguguran




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 364
Widget Aktif : 3,993
Banner Aktif : 6,334

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,134
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • adik 3 tahun kanak kanak paling muda masuk ..
  • testimoni alpha lipid bee venom
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • jamal abdillah masih berbisa
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)