Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

video Mamat ni MENTAL tapi 127 hits  

video Mamat ni MENTAL tapi

Video ini dirakamkan di hospital sakit jiwa di Kelantan Kita doakan beliau cepat sembuh dan hidup normal seperti insan lain insyaAllah Suara sedap kalau jadi artis ni pasti boleh melutop tapi itu lah hakikat dunia mungkin menghadapi masalah yang tidak dap

Teruskan Membaca..



mental problem inilah yang sesuai untuk mamat nih

pakai tudung tapi tunjuk jari tengah

pelik tapi benar dua beranak jadi tebusan kucing peliha..

dari luar nampak macam kayu balak biasa tapi bila tengo..

gambar gadis bertudung tapi telanjang

bertudung tapi tidak berseluar

pas parti munafik bukan umno yang cakap tapi dap

kerja elok pakai tudung tapi tunjuk jari tengah

bayar dua tahun tapi hutang makin naik keluhan peminjam..

2 gambar gadis bertudung tapi tunjuk isyarat lucah

gambar pakai tudung tapi tunjuk jari tengah

others pakai tudung tapi tunjuk jari tengah

ketum bar ikut arahan ketum tapi hanya susahkan pkr dan..

janji manis pr pendidikan percuma tapi tadika pasti mah..

kepiah saja putih tapi hati hitam zulmat fenomena dalam..

bakal makmun konon tapi berpeluk sakan macam ni

fesyen songsang pakai tudung tapi mendedahkan bentuk pe..

bakal makmun konon tapi berpeluk sakan macam ni

advertorial my daftar ahli cuma rm29 90 tapi komisyen b..

lahir singapura kod 71 tapi mahu jadi mb di selangor

pekerja dah elok pakai tudung tapi tunjuk jari tengah p..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 437
Widget Aktif : 4,059
Banner Aktif : 6,180

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 785,296
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 3 gambar terbaru sharifah sakinah bersenam ..
  • geng khalifah islam tak sempat letupkan dis..
  • 2 gambar julia perez timbul kontroversi lag..
  • kalaulah boleh memilih antara dua p
  • kamdar jalan tar terbakar 3 gambar
  • aksi menyusukan teman lelaki trend baru di ..
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • awas bakteria dalam air minuman
  • menarik foto lawak giler vol 237
  • 18 video aksi rakaman tanpa seurat benang d..
  • hadiah soal selidik 4 mialiana com dah samp..
  • gadis buat aksi strip di jalan kuching

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • 26 fascinating films about food
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)