Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

video Mamat ni MENTAL tapi 139 hits  

video Mamat ni MENTAL tapi

Video ini dirakamkan di hospital sakit jiwa di Kelantan Kita doakan beliau cepat sembuh dan hidup normal seperti insan lain insyaAllah Suara sedap kalau jadi artis ni pasti boleh melutop tapi itu lah hakikat dunia mungkin menghadapi masalah yang tidak dap

Teruskan Membaca..



terjerit jerit rakyat minta akta hasutan di kekalkan ta..

suami berpoligami tapi sanggup merogol anak sendiri

ada kepala sahaja tapi dalamnya tidak mempunyai otak re..

ada kepala sahaja tapi dalamnya tidak mempunyai otak in..

nampak beriman pada tudungnya tapi

umat islam yang pegang anjing seperti tiada otak tapi a..

ada kepala sahaja tapi dalamnya tidak mempunyai otak re..

jangan setakat ada kepala tapi tak de otak n izzah

kenapa ustaz yang hadir pada program sentuh anjing tapi..

habis rosak pengakuan berani mati playgirl mulanya saki..

nampak beriman pada tudungnya tapi

penganjuran i m touch a dog mais nafi keluar kebenaran ..

sentuh anjing ada kepala tapi tak ada otak nik aziz

susahnya nak mulakan yang baru tapi

how alcohol causes mental and moral changes

lelaki bermasalah mental ditembak mati

mental disturbances caused by alcohol

sukan asia chong wei mahu kuatkan mental buru pingat di..

berniaga perlu ada mental yang kuat

lelaki bermasalah mental ditembak mati

penanganan gangguan mental kerap terabaikan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 704
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,585

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,965
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah remaja perempuan hilang dara
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • bila lego dibangunkan
  • promosi team fotografi popular
  • reaksi jep sepahtu setelah gambar bersama b..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • emak abah opah dan atuk
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • hati hati laman web hina islam
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • hati itu umpama gelas
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)