Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

video Mamat ni MENTAL tapi 191 hits  

video Mamat ni MENTAL tapi

Video ini dirakamkan di hospital sakit jiwa di Kelantan Kita doakan beliau cepat sembuh dan hidup normal seperti insan lain insyaAllah Suara sedap kalau jadi artis ni pasti boleh melutop tapi itu lah hakikat dunia mungkin menghadapi masalah yang tidak dap

Teruskan Membaca..



sokong bn tapi tak faham apa satu

calon tolak hudud zalim bagaimana pula yang dah jadi ah..

tian chua cuba putar belit realitinya penyokong dan pen..

gambar pakai jubah tapi nampak garis seluar dalam

kerja giler kerajaaan umno porno perabiskan wang rakyat..

dengar tapi tidak tahu

bagaikan mimpi tapi realiti bahagian 2

ramasamy bengang alasan wan azizah demam tapi beberapa ..

baca tapi jangan ketawa pas kata hakikatnya mereka mena..

salman khan bersalah kes langgar lari tapi bukan myvi

pada hal yang di gelar seorang ajer tapi nampaknya ada ..

tapi kita tak nampak

nampak mudah tapi perlukan pendedahan

tabung haji jual tanah yang dipertikaikan dapat untung ..

nak beli tilam tapi kena bongak peniaga online

nak beli tilam tapi kena bongak peniaga online

bukan 3 tapi 4 sebenarnya

ubah suai perabot kedudukan cantik tapi tak selesa

cuba kreatif tapi kejam terhadap kura kura bila di jadi..

teman tapi mesra

gaun rihanna yang pelik jadi topik jenaka tapi pereka t..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 334
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • bufet berbuka di bangi golf resort

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • spisis kawan yang femes
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • diari sedih seekor kucing
  • blog spammers sudah bijak
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • monolog rasa
  • emak abah opah dan atuk
  • kahwin muda girls only
  • sketsa cinta awak dan saya
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com
  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)