Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

video Mamat ni MENTAL tapi 122 hits  

video Mamat ni MENTAL tapi

Video ini dirakamkan di hospital sakit jiwa di Kelantan Kita doakan beliau cepat sembuh dan hidup normal seperti insan lain insyaAllah Suara sedap kalau jadi artis ni pasti boleh melutop tapi itu lah hakikat dunia mungkin menghadapi masalah yang tidak dap

Teruskan Membaca..



mamat khalid dirompak rugi rm 100 ribu

mental problem inilah yang sesuai untuk mamat nih

ramai orang bersungguh sungguh menabung dan melabur unt..

wanita berpurdah tapi post banyak gambar di laman sosia..

kiki cdm25 dijatuhkan hukuman tapi ramai tak puas hati

atur pertemuan untuk memipit tapi lain pula jadinya

astro israel teman tapi mesra

atur pertemuan untuk buat maksiat tapi lain pula jadiny..

atur pertemuan untuk memipit tapi lain pula jadinya

kopi itu pahit jika berdiri sendiri tapi kopi menjadi e..

bukan gila kuasa tapi ingin lebih baik

resume yang amat kreatif tapi sesuai ke kat malaysia

kehidupan yang sukar tapi indah

orang sibuk boikot israel tapi astro bagi kontrak lumay..

aneh rekapitulasi diklaim sudah selesai tapi 265 kotak ..

resume yang amat kreatif tapi sesuai ke kat malaysia

pesakit mental bakar ibu sampai mati

mental pengomen semakin hancur

layari internet lebih 4 jam undang penyakit mental

atur pertemuan untuk maksiat tapi lain pula jadinya

jangan tanya apa yang dibuat oleh negara untukmu tapi t..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 637
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 6,152

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,508
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tips menyemak keadaan trafik jalan dan lebu..
  • tweet romantik gadis cantik kepada khairy k..
  • video pemain bola tampar cute jadi masalah ..
  • metallica ucap selamat hari raya
  • 2 gambar artis perempuan dikerumuni lelaki ..
  • gempar bukti lim kit siang menghasut pada 1..
  • duit raya felda puak puak penderhaka melopo..
  • the 10 best root apps for android
  • kereta fizo omar terlibat di dalam kemalang..
  • gambar mayat dililit ular rakaman tanah kub..
  • mazidul akmal sidek separuh tempurung kepal..
  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • wang bukanlah segalanya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)