Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

video Mamat ni MENTAL tapi 135 hits  

video Mamat ni MENTAL tapi

Video ini dirakamkan di hospital sakit jiwa di Kelantan Kita doakan beliau cepat sembuh dan hidup normal seperti insan lain insyaAllah Suara sedap kalau jadi artis ni pasti boleh melutop tapi itu lah hakikat dunia mungkin menghadapi masalah yang tidak dap

Teruskan Membaca..



tak nak shopping tapi ter jugak

sedih konon nak bina negara berkebajikan tapi wakil rak..

moto g pilihan telefon murah tapi berbaloi

hari ini dia jelek tapi esok siapa tahu

kuat makan tapi masih kurus bila bersama shaklee

resepi ayam masak kicap paling senang tapi paling sedap

rh danielia shoppe majlis dah dekat tapi muka gelap baj..

dulu wanita ini cantik tapi sekarang jadi pontianak

gambar ayu raudhah bertudung tapi dedah baju dalam

dulu wanita ini cantik tapi sekarang jadi pontianak

ayam panggang dangdut paling mudah tapi enak

tau buat tapi malas

pas kelantan songlap duit peruntukkan jalan tapi tutoh ..

azizulhasni awang pecah rekod tapi hanya mampu tangga k..

jenama bahan pencuci yang menarik tapi lucu

6 gambar hotel paling besar di dunia tapi tak pernah di..

harimau benam kemboja 4 1 tapi belum cukup garang

budak mental mengaku dia imam mahdi

idea hiasan dalaman rumah yang simple tapi cantik

tak ada ijazah tapi gaji besar

pelik tapi benar mandi dan minum air mani lelaki untuk ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 458
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 6,434

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 817,574
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis tidak sengaja mengetuk cincin pertuna..
  • whale shark gergasi melanggar penyelam
  • bayangkan berat jenazah kita seberat muatan..
  • kupu kupu mendarat atas muka pemain flut se..
  • 5 foto terkini emi isteri keempat saleh yaa..
  • penunggang basikal mempunyai pertukaran yan..
  • aksi lelaki sama lelaki bercium di khalayak..
  • video jika perempuan melamar lelaki
  • epic fat lady transformed into a skinny gir..
  • ketua penerangan pemuda pas n sembilan maut
  • tips jantung sihat dari exfuze seven plus k..
  • yang masin di kota bharu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • supermummy - miza harun
  • jika memang engkau jodohku
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)