Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

video Mamat ni MENTAL tapi 171 hits  

video Mamat ni MENTAL tapi

Video ini dirakamkan di hospital sakit jiwa di Kelantan Kita doakan beliau cepat sembuh dan hidup normal seperti insan lain insyaAllah Suara sedap kalau jadi artis ni pasti boleh melutop tapi itu lah hakikat dunia mungkin menghadapi masalah yang tidak dap

Teruskan Membaca..



tandas ini dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat ..

video kantoi sudah muka je lawa tapi perangai

video pelik tapi benar keranda tunjukkan rumah pembunuh

6 kriteria mereka yang makan gaji tapi kaya harta

kitalawan tapi keluarga bang non kitahilang

makan gaji tapi kaya harta

panass harapkan muka je lawa perempuan atendan kkm sere..

apa sudah jadi pakai telekung tapi bergambar lucah

wina pening ramai mohon kahwin tapi bukan beli rumah

6 nama kuih tradisi paling pelik tapi sedap

pelik tapi benar bayi ini dilahirkan dengan tanda lahir..

pelik tapi benar tanda lahir nombor 12 di dahi bayi

pelik tapi benar seorang jutawan brazil menanam kereta ..

3 gambar selfie nur fathia yang cantik tapi agak over

nak update tapi taktau nak update apa

bukan guan eng tak siuman tapi pas yang bongok

nfl s titus young football hits caused mental issues do..

polis buru suspek penjenayah lari dari hospital mental

polis buru suspek penjenayah lari dari hospital mental

bincang isu sama tapi tajuk lain

bukan aku tapi dia annass nurazmi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 527
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 7,165

Domain Dibenarkan: 11,143
Jumlah Artikel : 1,108,403
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • penjelasan sebenar sambungan video amukan g..
  • subhanallah keadaan sungai golok di kelanta..
  • dicekup dalam semak
  • gambar kantoi ambil gambar sendiri
  • video kereta bergesel sekumpulan gadis maki..
  • imej baru
  • 2 gambar budak lelaki hiburkan 1 stadium pe..
  • kisah sebenar sekumpulan awek berbaju ketat..
  • cerita sebenar amukan gadis myvi pakcik di ..
  • gadis myvi wwc 1402 mengganas di shah alam
  • rakam video awek myvi hitam wwc bergaduh te..
  • perbuatan terkutuk seorang penumpang wanita..

  • wajib baca :

  • supermummy - miza harun
  • jika memang engkau jodohku
  • skandal pejabat
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • cinta terlarang
  • aku penganggur
  • hati itu umpama gelas
  • blog spammers sudah bijak
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2971)   wanita (1967)   diari (1702)   produk (1330)   rojak (1297)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (842)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)