Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

video Mamat ni MENTAL tapi 125 hits  

video Mamat ni MENTAL tapi

Video ini dirakamkan di hospital sakit jiwa di Kelantan Kita doakan beliau cepat sembuh dan hidup normal seperti insan lain insyaAllah Suara sedap kalau jadi artis ni pasti boleh melutop tapi itu lah hakikat dunia mungkin menghadapi masalah yang tidak dap

Teruskan Membaca..



mental problem inilah yang sesuai untuk mamat nih

mamat khalid dirompak rugi rm 100 ribu

manusia takut pada hantu tapi tak takut berperangai mac..

berubah itu mungkin mudah tapi kekal dengan perubahan y..

raja muda selangor masuk agama khatolik kononnya nak ka..

jangan tanya apa yang dibuat oleh negara untukmu tapi t..

aneh rekapitulasi diklaim sudah selesai tapi 265 kotak ..

orang tua jatuh atas jalan tapi orang ramai hanya tolon..

astro israel teman tapi mesra

atur pertemuan untuk memipit tapi lain pula jadinya

kehidupan yang sukar tapi indah

atur pertemuan untuk maksiat tapi lain pula jadinya

kiki cdm25 dijatuhkan hukuman tapi ramai tak puas hati

cara cepat mencukur janggut tapi mengerikan

uncle nampak macam tak waras tapi mulia hatinya

hoki skuad wanita tewas tapi pamer peningkatan

10 bahasa tamil anda guna tapi tak faham maksud no 8 fe..

biar tak kaya harta tapi kaya budi biar hanya kata kata..

pelik tapi benar jambatan hanya di perbuat daripada rum..

bersabar dalam marah bukan semudah kata kata lidah diam..

wanita berpurdah tapi post banyak gambar di laman sosia..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 328
Widget Aktif : 3,846
Banner Aktif : 6,266

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 766,893
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hasil dari boikot mcd seluruh dunia berjaya
  • rakyat sarawak tidak senang kehadiran anwar..
  • perkonsian yang tidak cerdik di facebook
  • dato ismail kamus ancaman dari allah part 3..
  • polis australia tidak selesa hantar polis b..
  • vietnam s taste for cat leaves pets in peri..
  • trend tatu berwarna putih menjadi kegilaan ..
  • vin los digelar zombie boy kerana mencacah ..
  • israel negara pengganas sebenar
  • gambar raya keluarga era fm johan haniff ra..
  • 5 tips hilangkan stretch mark dengan cepat ..
  • raya pertama di sungai petani

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • supermummy - miza harun
  • aku penganggur
  • cinta vs materialistik
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)