Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Miss World Malaysia Yang Beragama Islam 527 hits  

Gambar Miss World Malaysia Yang Beragama Islam

Gambar Miss World Malaysia Yang Beragama Islam Penganjur pertandingan Datuk Anna Lim ketika dihubungi mengesahkan penyertaan empat finalis beragama Islam pada pertandingan ratu cantik itu tahun ini 8220 Mereka dibenarkanThe post Gambar Miss World Malaysia

Teruskan Membaca..



salam aidilfitri 1435h 2014m kpd semua rakyat malaysia ..

gambar anak malaysia berbakat besar hasilkan lukisan hi..

a great big world live in malaysia dibatalkan

umat islam malaysia sambut aidilfitri esok

umat islam di malaysia sambut aidilfitri esok

jenazah mangsa beragama islam akan disolatkan di masjid..

mh17 jenazah mangsa beragama islam akan disolatkan di m..

8 lelaki beragama islam tidak berpuasa berjudi sabung a..

mh17 mayat nahas mh17 beragama islam dapat syahid akhir..

8 lelaki beragama islam tidak berpuasa berjudi sabung a..

8 lelaki beragama islam tidak berpuasa berjudi sabung a..

jenazah mangsa beragama islam akan disolatkan di masjid..

mh17 usik cebisan mayat guna kayu wartawan malaysia gaz..

gaza conflict malaysia airlines tragedy and defining pr..

mh17 malaysia berusaha lindungi tapak nahas

peringatan daripada jabatan bomba penyelamat malaysia

rakyat malaysia menang kes larangan masuk ke usa

friends of malaysia airlines victims describe a vast em..

waktu solat malaysia 27 07 2014

wartawan malaysia dikritik kerana usik cebisan kulit ma..

poh san tambah pingat perak dan gangsa untuk malaysia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 335
Widget Aktif : 3,891
Banner Aktif : 6,221

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,419
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • camat awi waye
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • aku penganggur
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)