Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Biskut Almond Cornflakes Crunch 1948 hits  

Resepi Biskut Almond Cornflakes Crunch

Bahan130 gm mentega145 gm gulasecubit garam sudu teh glukos cair boleh diganti dgn madu 1 biji200 gm tepung gandum 1 sudu teh baking powder 1 sudu besar tepung susu sudu teh sebuk kayu manis diayak50 gm cornflake70 gm badam dihiris Untuk Hiasan Optional S

Teruskan Membaca..



biskut bebola cornflakes

biskut cornflakes

biskut cornflakes madu

askar askar ku sedang membuat biskut cornflakes madu

resepi biskut cornflakes madu

biskut cornflakes madu resepi kuih raya

biskut coco crunch cookies resepi kuih raya

biskut permata cornflakes

biskut cornflakes

kanak kanak mati didera kerana biskut

kerana biskut wanita kejam dera anak tiri hingga mati

dera anak tiri sampai mati hanya kerana beberapa keping..

petua mengatasi biskut lemau

biskut beruang yang terlalu comel untuk dimakan

biskut denmark resepi kuih raya

biskut dam resepi kuih raya

dera anak tiri sampai mati hanya kerana beberapa keping..

budak 8 tahun mati didera ibu tiri gara gara biskut 2 g..

feveret minum petang biskut tawar aka mayat

budak 8 tahun mati didera ibu tiri gara gara biskut 2 g..

budak maut didera ibu tiri kerana biskut




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 411
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,469

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,234
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • menarik foto lawak giler vol 284
  • satu emas satu perak keputusan squash perse..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • ustaz durjana 11 mangsa di ratahnya
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • akhirnya hasrat azmin ali menjadi menteri b..
  • 3 gambar anak kecil di tinggal sendirian da..
  • azmin ali sah menteri besar baru selangor
  • cuti dah habissss

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • supermummy - miza harun
  • tatu yang amat realistik 29 gambar

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)