Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Biskut Almond Cornflakes Crunch 2019 hits  

Resepi Biskut Almond Cornflakes Crunch

Bahan130 gm mentega145 gm gulasecubit garam sudu teh glukos cair boleh diganti dgn madu 1 biji200 gm tepung gandum 1 sudu teh baking powder 1 sudu besar tepung susu sudu teh sebuk kayu manis diayak50 gm cornflake70 gm badam dihiris Untuk Hiasan Optional S

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 474
Widget Aktif : 3,871
Banner Aktif : 6,879

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,417
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • menarik foto lawak giler 716
  • 5 gambar jennifer lopez tidak hirau kritika..
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..
  • first giveaway by kamamimi
  • pembohongan discovery channel sebalik aksi ..
  • ga simple planner islam 2015

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • rahsia label pada buah buahan
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • islam itu indah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)