Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR NIKAH ASHRAF MUSLIM DAN WAN SAKINAH DIDEDAHKAN 571 hits  

GAMBAR NIKAH ASHRAF MUSLIM DAN WAN SAKINAH DIDEDAHKAN

GAMBAR PERNIKAHAN ASHRAF MUSLIM DAN WAN SAKINAH AHMAD SABURI Isu penikahan kali kedua pelakon Ashraf Muslim masih lagi hangat diperkatakan Semua individu yang terlibat iaitu Ashraf Muslim Nor Dayana dan Wan Sakinah masing masing mengambil langkah berdiam

Teruskan Membaca..



gambar terkini wajah nur shafiqah mangsa toreh

punca gambar basah sharifah sakinah yang amat menakutka..

makjemah gambar usaha holbrook akhirnya berhasil terima..

makjemah gambar nahas belon panas korbankan 11 orang di..

makjemah bekas tentera british cari wan jamilah bekas k..

gambar rozita che wan ketika zaman muda

sebarkan taktik perompak sasar pengguna lebuhraya plus ..

gambar bekas tentera british cari bekas kekasih ditingg..

chef wan tak tengok ajl29 kerana jelak dengan qu puteh

foto foto anggun rozita che wan che ta semasa muda

chef wan akui tak tengok ajl29 kerana jelak dengan qu p..

makjemah ajl29 chef wan tegur cara stesen tv yang keter..

video comel rozita che wan dan keluarga di sebalik tabi..

kerana asyik2 qu puteh chef wan tutup tv semasa ajl 29

mahkamah benar wan ji rujuk isu perlembagaan ke mahkama..

mahkamah benar wan ji rujuk isu perlembagaan ke mahkama..

malaysia mungkin bawa kes sirul ke mahkamah australia w..

malaysia sedia bawa kes sirul ke mahkamah australia kat..

chef wan bidas iklan qu puteh terlampau hard sell ajl29

lawak peragut wan maimunah jadi troll di fb

peragut wan maimunah jadi bahan troll




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 380
Widget Aktif : 4,023
Banner Aktif : 6,938

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,242
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • miera leyana terkilan dipandang negatif ole..
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • perkahwinan anak dato jalaluddin hassan yan..
  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • sudah 37 tahun dipenjara ternyata pria ini ..
  • agak pelik luahan diana rafar setelah failk..
  • restoran makanan segera hooters bakal dibuk..
  • lelaki ini akhirnya sedar selepas menghabis..
  • foto miley cylus dan teman lelaki tanpa pak..
  • bekas tentera british sudah menemui wan jam..
  • pasma cai terus meng anjing hadi awang
  • gadis ini dicuri rakam di fitting room kola..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cerita semalam hot spring kah
  • supermummy - miza harun
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kepentingan makan malam secara sihat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)