Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR NIKAH ASHRAF MUSLIM DAN WAN SAKINAH DIDEDAHKAN 515 hits  

GAMBAR NIKAH ASHRAF MUSLIM DAN WAN SAKINAH DIDEDAHKAN

GAMBAR PERNIKAHAN ASHRAF MUSLIM DAN WAN SAKINAH AHMAD SABURI Isu penikahan kali kedua pelakon Ashraf Muslim masih lagi hangat diperkatakan Semua individu yang terlibat iaitu Ashraf Muslim Nor Dayana dan Wan Sakinah masing masing mengambil langkah berdiam

Teruskan Membaca..



7 gambar raya ashraf muslim sakinah dan dayana 2014

isteri pertama ashraf muslim dayana kini hamil

isteri pertama ashraf muslim dayana kini hamil

gambar raya ashraf muslim dan keluarga jadi kritikan pe..

benarkah noor dayana isteri pertama ashraf muslim berba..

foto keluarga dikritik isteri pertama ashraf muslim men..

isteri pertama ashraf muslim mengandung

dayana isteri pertama ashraf muslim kini sedang hamil

5 gambar wajah terkini bekas isteri seniman sudirman di..

5 gambar wajah terkini bekas isteri seniman sudirman di..

dayana isteri ashraf muslim mengandung

isteri pertama ashraf muslim dayana kini hamil

ramainya ahli nujum bila tengok gambar keluarga ashraf ..

punca perubahan mendadak tubuh badan dayana lokman iste..

isteri ashraf muslim dayana wan sakinah tidur sekatil

sarah penyatu cinta dayana ashraf sakinah

gambar isteri awie dipukul hingga lebam didedahkan

wajah wan sakinah yang dikatakan bakal isteri kedua ash..

ekslusif 5 gambar wajah terbaru bekas isteri sudirman a..

ashraf muslim bahagia selepas ribut

punca perubahan mendadak tubuh badan dayana lokman iste..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 398
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,359

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,580
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • aida hamil bade kian teruja
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • media sosial yang sial
  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • radiance signature whitening glowing series..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • bercuti hari ini
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)