Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR Empat Kanak Kanak Mati Lemas Ketika Cari Kepah Di Melaka 393 hits  

GAMBAR Empat Kanak Kanak Mati Lemas Ketika Cari Kepah Di Melaka

Empat kanak kanak berusia antara tujuh hingga 12 tahun ditemui lemas ketika dipercayai mencari kepah di Sungai Melaka berhampiran Taman Seri Krubong di Melaka petang tadi Dalam kejadian kira kira pukul 4 petang itu keempat empat mangsa di percayai bersama

Teruskan Membaca..



kanak kanak oku dikhuatiri lemas

video kanak kanak dibawa layang layang raksaksa dan mat..

sangat kejam apa yang terjadi kepada tahanan kanak kana..

lelaki perkosa dan bunuh kanak kanak perempuan 11 tahun..

kejam apa yang terjadi kepada tahanan kanak kanak di ko..

kejam amah simbah asid pada kanak kanak

13 gambar artis malaysia di zaman kanak kanak

menakjubkan kanak kanak 7 tahun dapat tangan iron man

ahli sihir jadi buruan kerana serang kanak kanak albino

ahli sihir jadi buruan kerana serang kanak

shopping baju kanak kanak muslimah online

amah kejam simbah asid pada kanak kanak ditahan

kanak kanak dipaksa berbogel oleh ibu untuk mengemis

bintang tenis tewas di tangan kanak kanak pengutip bola

pembantu rumah indonesia simbah asid pada kanak kanak d..

gambar ngeri kanak kanak dan ibu saudara maut digilis t..

makjemah bintang tenis tewas di tangan kanak kanak peng..

chopstick tertusuk ke dalam mulut dan masuk ke otak kan..

jangan ambil ringan tentang jangkitan saluran pernafasa..

kanak kanak autistik ini sedih di majlis hari lahirnya

kejam kanak kanak kampuchea di sebat dan di ikat bapa n..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 479
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 7,143

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,046
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • 3 foto lana nordin selamba kena peluk kekas..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • perubahan mengejutkan badan jeslina hashim ..
  • seram kisah benar di perhentian rnr seremba..
  • akhirnya tasha shila akui sudah putus cinta..
  • noor kumalasari dedah cerita sebenar kes ce..
  • penyanyi ditahan positif dadah siapakah
  • kanak kanak 2 tahun ditemui sendirian lepas..
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • suami menitik air mata akan perbuatan ister..
  • 9 foto terkini lisa surihani selepas disahk..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • monolog rasa
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • wang bukanlah segalanya
  • 27 kesan perbuatan zina

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)