Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR Empat Kanak Kanak Mati Lemas Ketika Cari Kepah Di Melaka 386 hits  

GAMBAR Empat Kanak Kanak Mati Lemas Ketika Cari Kepah Di Melaka

Empat kanak kanak berusia antara tujuh hingga 12 tahun ditemui lemas ketika dipercayai mencari kepah di Sungai Melaka berhampiran Taman Seri Krubong di Melaka petang tadi Dalam kejadian kira kira pukul 4 petang itu keempat empat mangsa di percayai bersama

Teruskan Membaca..



kanak kanak mati lemas di kolam renang hotel

10 kanak kanak dieksekusi mati oleh pasukan pemerintah ..

kanak kanak lemas mandi dalam kolam renang

kanak kanak 3 tahun tembak ibu bapa ketika cari ipod

kanak kanak lemas mandi dalam kolam renang

kekejaman guru mendera kanak kanak tadika di china

kanak kanak paling berani dalam sejarah

gambar viral kanak kanak maut kena renjatan elektrik pa..

gambar viral kanak kanak maut kena renjatan elektrik pa..

guru dipenjara miliki lebih 4 000 imej lucah kanak kana..

kanak kanak oku perlu bantuan

kanak kanak mangsa dera dibenar keluar hospital

guru dipenjara kerana miliki 4 393 imej lucah kanak kan..

makjemah seorang guru geografi dipenjara kerana miliki ..

guru dipenjara miliki lebih 4 000 imej lucah kanak kana..

kanak kanak mangsa dera dibenar keluar hospital

13 snek yang hanya kanak kanak 90 an faham

video kanak kanak 7 tahun tunjuk mudahnya hacking rangk..

kanak kanak ini diberi hukuman yang dasyat oleh ibu bap..

pendedahan 10 gambar artis malaysia ketika zaman kanak ..

lima didakwa culik kanak kanak di klang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 486
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 7,125

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,438
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • zamarul buat pengakuan menggemparkan
  • ustazah cantik kehausan belaian pelajar sen..
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • fakta ramai yang tidak mengetahui terusan s..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..
  • 10 realiti yang membezakan orang malaysia d..
  • harga baharu petrol dan diesel 1 mac 2015
  • tasha manshahar bercinta dengan rj
  • mengapa nak jadi tentera
  • australia malaysia indonesia cuba sistem pe..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips nak jadi hotstufff
  • puisi terakhir imam syafie
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • wanie-raina.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)