Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR Kahwin Abby Abadi Dan Suami Barunya Farhan Yang Awesome 583 hits  

GAMBAR Kahwin Abby Abadi Dan Suami Barunya Farhan Yang Awesome

GAMBAR Kahwin Abby Abadi Yang Awesome Barakallah lakuma wa baraka alaikuma wa jama a bainakuma fie khair Tahniah diucapkan ke atas Abby Abadi atau nama sebenarnya Arbaiyah Abdul Manan atas pernikahan beliau baru baru ini di Thailand dengan jejaka bernama

Teruskan Membaca..



ex suami abby abadi farhan sudah bertunang

bekas suami abby abadi farhan sudah bertunang

kitorang kahwin bukan sebab cinta tapi abby abadi

panas kahwin dengan norman bukan sebab cinta abby abadi

eksklusif abby abadi dedah kahwin dengan norman hakim b..

eksklusif abby abadi dedah kahwin dengan norman hakim b..

eksklusif abby abadi dedah kahwin dengan norman hakim b..

abby abadi dedah kahwin dengan norman bukan sebab cinta

abby abadi dedah kahwin dengan norman bukan sebab cinta

kahwin dengan norman bukan sebab cinta abby abadi

kahwin dengan norman bukan sebab cinta abby abadi

abby abadi lupakan niat dedah kisah kahwin dengan norma..

kahwin dengan norman bukan sebab cinta abby abadi

kahwin dengan norman bukan sebab cinta abby abadi

kahwin dengan norman bukan sebab cinta abby abadi

farhan bekas suami abby dah bertunang apa respon abby

7 gambar terkini farhan yang mengejutkan ramai pasti ab..

farhan cuba bidang peragaan dan lakonan tak tumpang nam..

farhan cuba bidang peragaan dan lakonan tak tumpang nam..

hati farhan kini sudah di miliki selepas abby abadi

bekas suami abby abadi bertunang dengan janda anak dua ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 439
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 7,275

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,150,506
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 10 gambar inikah nadia adha seorang guru ba..
  • biodata nur atikah alias pelajar malaysia m..
  • tragis mayat wanita ditemui mati dengan sek..
  • hidup mat syabun ni dalam angan angan je la
  • guru dibuang kerja lepas pelajar jumpa vide..
  • mayat wanita ditemui dalam belukar di cyber..
  • kejam tertekan di ajak kahwin ustaz tikam t..
  • jenica s osbourn wants to take a love rehab..
  • 10 gambar nadia adha seorang guru bakal ist..
  • gambar makhluk pelik dirakam selepas kemala..
  • selama 30 tahun seorang anak terasa dengan ..
  • mayat wanita ditemui dalam belukar di cyber..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • kurang ajaran tak sesat
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • blog spammers sudah bijak
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • spisis kawan yang femes
  • tips nak jadi hotstufff
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • macam macam wau ada
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)