Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual SPM 2013 2496 hits  

Jadual SPM 2013

The post Jadual SPM 2013 appeared first on sendiri DOT net

Teruskan Membaca..



jadual peperiksaan spm dan jadual peperiksaan stpm 2013

jadual waktu peperiksaan spm u 2015

analisis keputusan peperiksaan spm 2014

makjemah lepasan spm mohon elakkan 10 jurusan tidak ber..

senarai biasiswa lepasan spm 2014

education ministry offering bursaries to 2014 spm top a..

ibu sebak ambil keputusan spm arwah anak

makjemah kisah pakcik 2 ringgit dan pelajar gagal spm m..

spm pendaftaran calon persendirian ulangan dibuka

cara pengiraan merit kemasukan ke ipta lepasan spm terk..

gagal bahasa melayu spm petanda buruk

11 289 calon peroleh keputusan cemerlang spm 2014

gadis jepun dapat 9a spm 2014

punca sebenar pelajar spm terjun tingkat 10 bangunan se..

4 anak daripada 4 madu cermelang spm

bapa hebat keempat empat anak dari empat orang madu cem..

motivasi bagi yang kurang cemerlang dalam spm stpm

majlis pengumuman keputusan peperiksaan spm 2014

keputusan spm yang paling gempak

wordless wednesday halatuju selepas spm

peroleh spm 9a pelajar jepun cetus kejutan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 351
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 7,138

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,889
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • taman di dalam shoping mall
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • monolog rasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 27 kesan perbuatan zina
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)