Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Wanita dilarang membeli belah 202 hits  

Wanita dilarang membeli belah

imej google ISLAMABAD Sekumpulan ulama di barat Pakistan mengeluarkan larangan sementara terhadap wanita untuk membeli belah melainkan ditemani saudara lelaki kelmarin Pegawai polis Fazal Hanif berkata sekatan dilakukan bagi mengelak golongan lelaki beras

Teruskan Membaca..



vietnam lagi 7 syoknya membeli belah

tanpa protokol sultan perak bersama orang ramai di pusa..

backpacker ciput main redah di jepun 6 membeli belah di..

menyusuri sungai terengganu melihat masjid kristal dan ..

norish di rompak di pusat membeli belah

mall of the world dubai pusat membeli belah terbesar di..

kejam wanita belah perut perempuan mengandung 8 bulan c..

pusat membeli belah terbiar menjadi kolam ikan

wanita gila bershopping sampai terberanak di komplek me..

5 gambar asap tebal di pusat membeli belah one utama

medan selera pusat membeli belah one utama terbakar

2 gambar sultan perak bergaul mesra bersama rakyat di k..

pengguna internet gempar lelaki bunuh diri di pusat mem..

pusat membeli belah terbesar di dunia 12 gambar mall of..

budak 5 tahun maut ibu leka membeli belah di pasaraya 5..

budak 5 tahun maut ibu leka membeli belah di pasaraya 5..

backpacker ciput main redah di jepun 11 membeli belah f..

budak 5 tahun maut ibu leka membeli belah di pasaraya

cara menggunakan pengimbas peribadi semasa membeli bela..

budak 5 tahun maut ibu leka membeli belah di pasaraya 5..

punca sebenar jamal abdillah tidak membeli belah di tem..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 507
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,352

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • what s this love
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • kan mudah menjual online kat mudah my

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • jenis jenis jerawat
  • kembali menjadi burung pipit
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)