Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

iNFO Surat Ugutan Serang Sabah Pengganas Sulu 404 hits  

iNFO Surat Ugutan Serang Sabah Pengganas Sulu

Polis tentera bersiap sedia hadapi kemungkinan Tambunan dicerobohBagan Datoh Pasukan keselamatan sentiasa bersiap siaga menghadapi ancaman musuh termasuk berdepan ugutan terbaru pengganas Sulu yang dikatakan mahu memasuki kawasan Tambunan di Sabah bulan d

Teruskan Membaca..



pengganas sulu tolak wang tebusan

info sabah jalan tambunan kk tidak selamat

video dakwaan tentera moro ingin serang sabah tersebar

tentera laut diraja malaysia bertempur dengan pengganas..

gambar lelaki terkoyak kulit kepala di serang beruang

obama berjanji akan serang militan di syria iraq

perghh tun mahadir serang lagi pm mohd najib dengan leb..

serang is di syria

rabak kepala kaki di serang beruang putih

serang is di syria

8 gambar rabak kepala kaki di serang beruang putih

bila tembelang dah pecah baru pemimpin pkr minta pimpin..

obama berjanji akan serang militan di syria iraq

wabah demam berdarah serang jepun

drama atau alih isu bila akhbar akhbar cina di pulau pi..

mujahidin al shabaab serang komplek intelijen nasional ..

obama perintahkan tentera as serang khilafah islamiyah

as serang is gugur bantuan kepada penduduk amirli

geng mat rempit serang polis diburu

gambar harimau bintang serang manusia di india

serang presiden pas secara terbuka




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 601
Widget Aktif : 4,000
Banner Aktif : 6,594

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,718
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • bongkar cara video lucah ustaz azhar idrus ..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..
  • macaron soap ameryllis gift idea

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • kangkung dan risikonya
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cerita semalam hot spring kah
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • hati hati laman web hina islam
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)