Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

iNFO Surat Ugutan Serang Sabah Pengganas Sulu 393 hits  

iNFO Surat Ugutan Serang Sabah Pengganas Sulu

Polis tentera bersiap sedia hadapi kemungkinan Tambunan dicerobohBagan Datoh Pasukan keselamatan sentiasa bersiap siaga menghadapi ancaman musuh termasuk berdepan ugutan terbaru pengganas Sulu yang dikatakan mahu memasuki kawasan Tambunan di Sabah bulan d

Teruskan Membaca..



perairan barat sabah selamat daripada kegiatan lanun at..

info sabah jalan tambunan kk tidak selamat

tentera laut diraja malaysia bertempur dengan pengganas..

perairan barat sabah selamat daripada kegiatan lanun at..

pengganas sulu tolak wang tebusan

video dakwaan tentera moro ingin serang sabah tersebar

gambar harimau bintang serang manusia di india

geng mat rempit serang polis diburu

drama atau alih isu bila akhbar akhbar cina di pulau pi..

israel mengeluarkan perbelanjaan sebanyak as 2 5 bilion..

wabah demam berdarah serang jepun

kecoh guan eng di serang emosi keterlaluan

serang presiden pas secara terbuka

mujahidin al shabaab serang komplek intelijen nasional ..

bila tembelang dah pecah baru pemimpin pkr minta pimpin..

obama perintahkan tentera as serang khilafah islamiyah

dap mula takut dengan akta hasutan dan serang najib

anwar ibrahim mula serang pas kerana tak sokong wan azi..

gempar isil ancam serang saudi pada aidiladha

anggota polis bantu pegawai nazak dalam serang hendap d..

gengster pps lepas guan eng hasut lawan pdrm kdn gengst..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 563
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,584

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,718
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram
  • alamak private post sudah jadi public
  • penjelasan yang padu dari dr maza berkaitan..
  • anna faith serupa gadis frozen
  • jauh
  • date night in with target registry

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • super duper cute
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • jika memang engkau jodohku
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)