Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bacaan Terkini Indeks IPU Jerebu 24 Julai 2013 219 hits  

Bacaan Terkini Indeks IPU Jerebu 24 Julai 2013

Kualiti udara di daerah Seri Manjung Perak dilihat mula terjejas pada pagi Rabu apabila mencatat bacaan Indeks Pencemaran Udara IPU yang berada dalam kategori tidak sihat demikian menurut laporan dari laman web rasmi Jabatan Alam Sekitar Malaysia Merujuk

Teruskan Membaca..



pelabuhan klang masih catat bacaan ipu tidak sihat

tanjung malim kuala terengganu alor setar catat bacaan ..

enam kawasan rekod bacaan ipu sederhana

9 kawasan catat bacaan ipu tidak sihat setakat jam 12 t..

9 kawasan catat bacaan ipu tidak sihat sebelah petang

jerebu 3 kawasan catat ipu tidak sihat

sibu catat bacaan ipu sangat tidak sihat setakat jam 4 ..

9 kawasan catat bacaan ipu tidak sihat setakat jam 12 t..

6 kawasan rekod bacaan ipu sederhana

trade gold 24 dec 2013

anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

jawatan kosong pejabat exco kerajaan negeri selangor ju..

harga tiket malaysia vs chelsea fc 21 julai 2013

review blog top pengomen julai ismi ana

review blog top pengomen julai maria firdz

komisen jobdirumah julai 2014

istimewa sempena promosi julai

khabar terkini personaliti tv3 mazidul akmal sidek sele..

review blog top pengomen julai ros reeza

lawak kertas julai spm edisi utara

promosi menarik jom beli sim card baru atau tukar sim c..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 447
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 6,441

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,390
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 284
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • ustaz durjana 11 mangsa di ratahnya
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • 3 gambar anak kecil di tinggal sendirian da..
  • azmin ali sah menteri besar baru selangor
  • cuti dah habissss
  • waktu umur 30
  • comparing vivix to mona vie and xango

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bahaya ajinomoto
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)