Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bacaan Terkini Indeks IPU Jerebu 24 Julai 2013 255 hits  

Bacaan Terkini Indeks IPU Jerebu 24 Julai 2013

Kualiti udara di daerah Seri Manjung Perak dilihat mula terjejas pada pagi Rabu apabila mencatat bacaan Indeks Pencemaran Udara IPU yang berada dalam kategori tidak sihat demikian menurut laporan dari laman web rasmi Jabatan Alam Sekitar Malaysia Merujuk

Teruskan Membaca..



ipu indeks pencemaran udara terkini 2014

perjawatan kosong di kolej universiti insaniah kuin 12 ..

pesta buku antarabangsa di pwtc kuala lumpur 24 april 3..

24 gambar

24 gambar sekitar majlis hari lahir anak memey

24 gambar sekitar majlis hari lahir anak memey

kejam punca sebenar 40 pekerja astro dipecat 24 jam sec..

nokia mail akan ditamatkan pada 9 mac nokia account dit..

bodoh punya bersih 24 jam tau nak menipu je

kejam punca sebenar 40 pekerja astro dipecat 24 jam sec..

apa kes astro pecat 60 staf dalam masa 24 jam

kejam punca sebenar 40 pekerja astro dipecat 24 jam sec..

bot bawa pati ke malaysia karam 24 penumpang hilang

nokia mail akan ditamatkan pada 9 mac nokia account dit..

perjawatan kosong di universiti malaysia sabah ums 24 f..

belum pun 24 jam berlalu

dj salamfm dipecat dalam masa 24 jam melalui whatsapp

wordless wednesday 24

sekitar majlis harijadi anak memey norman 24 gambar

fakta penting 24 tips asas servis kereta supaya tidak d..

elisya sandha adik fasha sandha dan lisa surihani yang ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 350
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,101

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,068,787
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video leader mlm terjerit jerit pujuk pelab..
  • jep sepahtu terlibat dengan kemalangan
  • uji anda otak kanan atau kiri dress ini war..
  • fesyen neelofa ame2015 fesyen sotong
  • jemaah bunuh diri
  • 6 gambar foto foto tunang hafiz yang cun
  • akhirnya ozlynn bersuara isu hubungan istim..
  • cara buat aiskrim pasu
  • kisah seorang jutawan dan wasiat peliknya
  • kegagalan genius malaysia
  • rakaman video roh keluar dari jasad dan men..
  • korn ex drummer sues band

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • jangan ditangisi haid itu
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • soshesay.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)