Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bonus Aidilfitri Vs Bayaran Khas Kewangan 133 hits  

Bonus Aidilfitri Vs Bayaran Khas Kewangan

Masih lagi teramat mengantuk walaupun petang tadi dah tidur mati Nasib baik nyawa datang balik kalau tak tak sempat berbuka puasa Alhamdulillah akhirnya teka teki dan persoalan serta pertanyaan yang berlegar legar dalam batu jemala hamba ini terjawab suda

Teruskan Membaca..



isu pemilik rumah ditipu pegawai khas timbalan menteri ..

isu pemilik rumah ditipu pegawai khas timbalan menteri ..

pemilik rumah ditipu pegawai khas timbalan menteri kewa..

bongkar pemilik rumah ditipu pegawai khas timbalan ment..

bongkar pemilik rumah ditipu pegawai khas timbalan ment..

bongkar pemilik rumah ditipu pegawai khas timbalan ment..

luahan hati pemilik rumah ditipu pegawai khas timbalan ..

luahan hati pemilik rumah ditipu pegawai khas timbalan ..

penaja gembira beri nishikori bonus khas rm2 8 juta

laluan khas pengguna telefon bimbit

tarikh bayaran tol tanpa cash bermula

microsoft menjadualkan acara khas pada 30 september unt..

mh17 keluarga mangsa di amsterdam terima bayaran awal r..

kadar bayaran zakat fitrah 2014

bayaran komisen ashadee tahun 2014

tarikh bayaran tol tanpa cash bermula

khas untuk para ibu jangan bagi anak berumur 6 bulan ke..

sekarang sudah ada laluan khas untuk pengguna smartphon..

pesawat khas untuk atlet

kadar harga bayaran parking kereta di klia2

laporan khas pulau pinang tak endah rintihan rakyat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 358
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 6,415

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 809,958
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ngeri lelaki korea hampir maut tali bungee ..
  • shila amzah bikin panas dengan media melayu..
  • rahsia awang hitam goda gadis tempatan guna..
  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • menangkap pencuri solat
  • agak lambat pas sedar siapa itu mat sabu
  • buruk nya perangai gadis berbaju kurung ini
  • ini dia bukti bn tak buat apa apa di dun pe..
  • 3859 chiffon cardigan
  • menarik foto lawak giler vol 540
  • tarikh anak bulan raya haji 2014
  • 2 minggu amalkan lecithin dan alfalfa secar..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • ciri ciri wanita solehah
  • 26 fascinating films about food
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • ainakasyah.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)