Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bonus Aidilfitri Vs Bayaran Khas Kewangan 158 hits  

Bonus Aidilfitri Vs Bayaran Khas Kewangan

Masih lagi teramat mengantuk walaupun petang tadi dah tidur mati Nasib baik nyawa datang balik kalau tak tak sempat berbuka puasa Alhamdulillah akhirnya teka teki dan persoalan serta pertanyaan yang berlegar legar dalam batu jemala hamba ini terjawab suda

Teruskan Membaca..



bonus kakitangan awam bantuan khas pesara 15 januari

tarikh bonus kakitangan awam bantuan khas pesara januar..

bonus kakitangan awam bantuan khas pesara 15 januari

bonus kakitangan awam bantuan khas pesara 15 januari

bonus kakitangan awam bantuan khas pesara 15 januari

terkini bonus kakitangan awam bantuan khas pesara di ba..

bayaran bonus kakitangan awam

bayaran bonus kakitangan awam

bayaran bonus penjawat awam

penjelasan kementerian kewangan berkenaan perutusan kha..

bayaran bonus untuk kakitangan awam bagi januari 2014 y..

perutusan khas perdana menteri tentang perkembangan eko..

perutusan khas perdana menteri tentang perkembangan eko..

perutusan khas perdana menteri tentang perkembangan eko..

najib sampaikan perutusan khas ekonomi kewangan semasa ..

najib sampaikan perutusan khas ekonomi kewangan semasa ..

perutusan khas pm tentang perkembangan ekonomi semasa k..

ramai mengamuk bayaran bonus 5 januari 2015 ditunda

kenyataan media menteri di jabatan perdana menteri yb d..

perutusan khas pm perihal kedudukan kewangan terkini ne..

selangor umum bonus sebulan gaji penjawat awam terima r..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 538
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,996

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,022,662
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 4 gambar tiz zaqyah seronok bersosial di ke..
  • bekas isteri jimmy shanley dipenjara
  • wanita malu besar gambar intim disebar beka..
  • bapok malaysia mula berpakat dan bertindak ..
  • diugut jolok botol dalam kemaluan
  • bapa tiri kim kardashian tukar jantina
  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • siapa seleweng duit persatuan
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • anda tidak akan percaya siapa si cantik ini..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • ramalan ku benar belaka

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • spisis kawan yang femes
  • puisi terakhir imam syafie
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)