Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bonus Aidilfitri Vs Bayaran Khas Kewangan 130 hits  

Bonus Aidilfitri Vs Bayaran Khas Kewangan

Masih lagi teramat mengantuk walaupun petang tadi dah tidur mati Nasib baik nyawa datang balik kalau tak tak sempat berbuka puasa Alhamdulillah akhirnya teka teki dan persoalan serta pertanyaan yang berlegar legar dalam batu jemala hamba ini terjawab suda

Teruskan Membaca..



bayaran bantuan khas kewangan untuk penjawat awam 2014

tarikh bayaran bonus hari raya penjawat awam 2014

tarikh bayaran bonus hari raya penjawat awam dan pesara

tarikh bayaran bantuan khas kewangan aidilfitri 2014

khas buat anak terengganu bantuan kewangan yayasan tere..

aidilfitri kerajaan umno bn beri bantuan kewangan rm500..

saya dapat bayaran bantuan khas kewangan

kerajaan beri bantuan kewangan rm500 selangor beri bonu..

bayaran zakat fitrah 2014 1435h dan masa membayar zakat..

bantuan kewangan rm500 00 vs kerajaan negeri selangor b..

peneroka felda terima bayaran dividen fgv rm72 9j

belum pun gst dilaksanakan peminjam perumahan dan kende..

bayaran tol tanpa cash bermula 1 9 2014

bayaran kepada penoreh bukan pampasan

kadar bayaran zakat fitrah 2014 seluruh negeri

jangan tertipu sindikit yang menawarkan peluang pekerja..

kadar bayaran zakat fitrah 2014 seluruh negeri

institut memandu naikkan bayaran belajar memandu 100 ke..

peneroka felda terima bayaran dividen fgv rm72 9 juta m..

kadar bayaran zakat fitrah seluruh negeri di malaysia u..

jika anda menerima gaji atau bayaran perkhidmatan janga..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 597
Widget Aktif : 4,057
Banner Aktif : 6,182

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 787,983
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 10 gambar inilah wajah anak anak gadis awie..
  • 7 sebab perlu elak kahwin awek gila melanco..
  • punca budak 4 tahun mati dalam kereta ayah
  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..
  • pkr hq menggelupor dan huru hara
  • ngeri gambar gantung diri robin williams te..
  • tips jika tayar kereta terkena paku atau pa..
  • ammar alfian rakam aksi lucah bersama rakan..
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..
  • rangka bayi ditemui dalam beg sekolah
  • breaking news lelaki melayu isytihar murtad..
  • penampilan tiz zaqyah dengan skirt pendek k..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • puisi terakhir imam syafie
  • kembali menjadi burung pipit
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • ainakasyah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)