Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Untungnya Insan bergelar Wanita 10030 hits  

Untungnya Insan bergelar Wanita

Assallamualikum Hai hai hai entry shaila kali ini adalah berkenaan wanita Wanita adalah makhluk yang sangatlah unik Berbeza Dan memiliki keistimewaan tersendiri Islam memandang wanita adalah makhluk yang sangat special dan bahkan memberikan satu surah dal

Teruskan Membaca..



diari ikhlas dari seorang suami yang pasti menyentuh pe..

video selamba je lelaki ni pukul wanita di tempat awam

wanita rakam video lelaki melancap di perhentian bas

benarkah wanita melayu paling cantik di dunia

lelaki terjun danau kerana dipaksa kawin wanita hodoh

percaya atau tidak dua orang wanita cantik yang berbeza..

mengejutkan pemuda ini mahu bunuh diri selepas dipaksa ..

ngeri mayat wanita bogel ditemui dalam bilik hotel deng..

berita palsu kerajaan johor kuatkuasa tatacara berpakai..

remaja lelaki 17 tahun mencabul guru wanita berusia 35 ..

pukul b0nt0t wanita trend baru trik selfie jepun dengan..

bila nana mahazan bercakap mengenai wanita

wanita maut tercekik coklat kinder bueno

wanita jual smoothies yang dihasilkan daripada uri

8 orang wanita cantik islam yang paling kaya di dunia

video ngeri dah memang takdir wanita ini

stokin wudhu lelaki wanita

teman wanita pembantu juruterbang germanwings dedah per..

wanita rakam lelaki onani di perhentian bas

7 wanita cantik jalani hukum mati satelah merana dan di..

wanita maut tercekik kinder bueno




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 497
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 7,158

Domain Dibenarkan: 11,139
Jumlah Artikel : 1,107,825
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar sultan johor bersama t ara dapat per..
  • sairah mati dibunuh polis
  • video lagi kes buli mangsa ditanggalkan pak..
  • gambar sekitar lawatan pm di sebauh
  • jumpa semula anjing selepas dimasak
  • imej baru
  • dicekup dalam semak
  • gst krohhh gst pruhh
  • subhanallah keadaan sungai golok di kelanta..
  • luahan hati scha alyahya selepas kemalangan..
  • punca gadis rugi rm210 ditipu peniaga onlin..
  • lukisan muncul hanya bila kena air

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 26 fascinating films about food
  • tips balik kampung dengan selamat
  • emak abah opah dan atuk
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • diari sedih seekor kucing
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • aku penganggur
  • taman di dalam shoping mall
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • jiarizaira.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (842)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)