Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PBS B6D4E1 Pencemaran Air 2329 hits  

PBS B6D4E1 Pencemaran Air

Contoh panduan bagi PBS Sains Tingkatan 2 B6D4E1 iaitu dengan menggunakan sebarang bentuk persembahan yang berkaitan dengan pencemaran air kaedah pengawalan pencemaran air pembersihan air dan cara penjimatan penggunaan air Pelajar dipersilakan menyiapkan

Teruskan Membaca..



tugasan geografi pt3 2014 konsep punca dan kesan pencem..

air asia memperkenalkan percubaan pengunaan wifi dalam ..

air asia lancar ujian khidmat wifi dalam pesawat

bila nak penuh air ni

7 kegunaan air kencing menurut ilmuan

tips penjimatan air

the services offered by medical air ambulance

air asia lancar ujian khidmat wifi dalam pesawat

minum air suam ketika period

bot karam pelancong minum air kencing untuk hidup

kelainan botol air mineral

tiket air asia rm10 00

air asia lancar ujian khidmat wifi dalam pesawat

kota atlantis rusia muncul dari bawah air

gadis bersefie dengan wajah dipenuhi air mani teman lel..

video bill gates sahut cabaran zuckenberg curah air sej..

the air force has a radical technology plan for the nex..

wanita ini pecahkan rekod dunia derma seribu liter air ..

comment on cara membaiki paip air yang bocor by hairul ..

percikan air hujan brek angin kapal terbang semasa mend..

gadis bersefie dengan wajah dipenuhi air mani teman lel..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 725
Widget Aktif : 4,062
Banner Aktif : 6,177

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 785,053
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 3 gambar terbaru sharifah sakinah bersenam ..
  • 4 gambar aktres p orno panaskan bollywood
  • geng khalifah islam tak sempat letupkan dis..
  • 2 gambar julia perez timbul kontroversi lag..
  • kalaulah boleh memilih antara dua p
  • kamdar jalan tar terbakar 3 gambar
  • jom kita lihat peswat b 2 spirit pesawat ha..
  • awas bakteria dalam air minuman
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • menarik foto lawak giler vol 237
  • hadiah soal selidik 4 mialiana com dah samp..
  • aksi menyusukan teman lelaki trend baru di ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • emak abah opah dan atuk
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)