Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PBS B6D4E1 Pencemaran Air 2608 hits  

PBS B6D4E1 Pencemaran Air

Contoh panduan bagi PBS Sains Tingkatan 2 B6D4E1 iaitu dengan menggunakan sebarang bentuk persembahan yang berkaitan dengan pencemaran air kaedah pengawalan pencemaran air pembersihan air dan cara penjimatan penggunaan air Pelajar dipersilakan menyiapkan

Teruskan Membaca..



nak tahu kenapa tak boleh sembur air paip ke dalam kema..

di tempat tumpuan pelancong asing gadis membuang air ke..

air asia akui pramugarinya disaman oleh penumpang pesaw..

fenomena air pasang king tide sarawak diramal bermula h..

penyakit bawaan air kalangan mangsa banjir terkawal

anu tegang dipeluk pramugari seksi air asia siapa tak k..

penyakit bawaan air kalangan mangsa banjir terkawal

menitiskan air mata baca status ini bagai sudah tahu aj..

makjemah pesawat air india tergendala 3 jam gara gara j..

labu air gergasi pelik tapi benar

air ph basa dapat menjinakkan asam lambung

air terjun catan minyak

tiada keperluan lanjut tempoh penjualan aset air

fenomena air pasang besar di kuching belum menyebabkan ..

fenomena air pasang besar di kuching belum menyebabkan ..

keindahan air terjun sembilan naga

anu tegang dipeluk pramugari seksi air asia siapa tak k..

fenomena air pasang besar di kuching belum menyebabkan ..

handphone masuk air jangan risau ada caranya

sebak hati kami bila tengok pakcik ni ambil air sungai ..

minum air nasi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 191
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 7,017

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,087
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kelebihan wanita berpunggung besar yang and..
  • sayu wajah gadis pelajar kpm maut dirempuh ..
  • aksi pasangan remaja bermesra dalam kfc
  • edry kru minta aweera merendah diri dan mov..
  • eksklusif nostalgia kisah cinta dato siti d..
  • fesyen anak gadis melayu masa kini katanya ..
  • beri amaran edry bakal hantar surat peguam ..
  • akhirnya punca sebenar zamani slam ambil da..
  • lobak ni aneh boleh mengejutkan anda
  • makjemah video kira kira 100 penduduk hadir..
  • gambar gambar lama dato siti zamani slam se..
  • gambar selfie ini betul betul buat orang te..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cinta vs materialistik
  • kisah nabi ismail a s
  • kangkung dan risikonya
  • islam itu indah
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)