Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

NORA DANISH NADEM SERIUS BERCINTA 328 hits  

NORA DANISH NADEM SERIUS BERCINTA

Gosip Hangat Percintaan Nora Danish dan Nadem Nazri Anak Menteri Blog Hiburan Mohdrohaizad com dikhabarkan tentang artis cantik Nora Danish bercinta dengan Nadem Nazri anak menteri pelancongan sekarang ini Hah selera Nora Danish memang anak VVIP anak ment

Teruskan Membaca..



perasaan tidak puas hati nora danish maki hotel legolan..

gambar anak nora danish erra fazira dikecam

serius lol komen paling win untuk nora danish

apabila nora danish terperangkap dalam lif

update hotel legoland minta maaf kepada nora danish

nora danish mengamuk dengan hotel legoland terperangkap..

hotel legoland malaysia resort minta maaf kepada nora d..

bodoh legoland hotel adalah hotel paling teruk pernah s..

terperangkap dalam lif nora danish mengamuk di hotel le..

kami telah memohon maaf secara peribadi kepada nora dan..

legoland jawab teguran nora danish isu terperangkap dal..

kami telah memohon maaf secara peribadi kepada nora dan..

nora danish mengamuk dengan hotel legoland terperangkap..

nora danish terperangkap dalam lif di hotel legoland ma..

nora danish kutuk hotel legoland 3 gambar

jawapan legoland isu nora danish terperangkap dalam lif

jawapan legoland isu nora danish terperangkap dalam lif

legoland jawab teguran nora danish isu terperangkap dal..

lego hotel mohon maaf pada nora danish sekeluarga

nora danish mengamuk di instagram apa yang dia marah sa..

kami telah memohon maaf secara peribadi kepada nora dan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 342
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,369

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,285
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)