Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

NORA DANISH NADEM SERIUS BERCINTA 330 hits  

NORA DANISH NADEM SERIUS BERCINTA

Gosip Hangat Percintaan Nora Danish dan Nadem Nazri Anak Menteri Blog Hiburan Mohdrohaizad com dikhabarkan tentang artis cantik Nora Danish bercinta dengan Nadem Nazri anak menteri pelancongan sekarang ini Hah selera Nora Danish memang anak VVIP anak ment

Teruskan Membaca..



gambar anak nora danish erra fazira dikecam

serius nora danish pula terima ancaman rogol

serius lol komen paling win untuk nora danish

nora danish jadi mangsa digodam

gambar sweet rayqal nora danish peluk aleesya erra fazi..

nora danish tolak ratusan ribu ringgit

nora danish bengang akaun fb digodam

4 gambar hot nora danish ber short pants lawat fasha sa..

anak nora danish anak erra fazira dihencap gara gara be..

nora danish bengang akaun fb digodam

gambar sweet rayqal nora danish peluk aleesya erra fazi..

akaun facebook nora danish di godam

akaun facebook nora danish kena godam

gambar nora danish pakai ber short pants lawat fasha sa..

nora danish dedahkan akaun f b kena hack

fb digodam nora danish risaukan gambar dan privasi dise..

gambar nora danish pakai ber short pants lawat fasha sa..

disebabkan video ini ramai yang tak tahan tengok aksi n..

nora danish mempunyai fb lebih dari 10 akaun

nora danish bengang akaun fb digodam

anak nora danish dan erra fazira dikritik gara gara ber..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 208
Widget Aktif : 3,916
Banner Aktif : 6,455

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 808,167
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • identiti apek tua berdompet buruk ini akhir..
  • video detik cemas pelakon malaysia dirompak
  • makan cepat boleh diabetes
  • jom lihat muzium kapal terbang di russia
  • budak lelaki 13 tahun jalin hubungan dengan..
  • mb langat 2 dipajak kepada air selangor bil..
  • terkini kecoh protes keluar dewan di muktam..
  • cabaran 30 hari hari 16 siapa bagaimana say..
  • important tips for a great overseas vacatio..
  • exam menghampiri superbike juga yang dikeja..
  • manusia specis ini pun ada islam atau bukan..
  • syura nafi bakal bercerai dengan suami

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • saj23.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)