Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cikyanzone Top artikel minggu ini 149 hits  

Cikyanzone Top artikel minggu ini

0 hits langkah bijak buat duit rm100 sehari secara sambilan di.. 1 hits bagi negeri2 di malaysia klik pada negeri untuk waktu b.. 4 hits pekerja binaan maut dihempap dinding batu 17 hits kisah lucu pada hari guru 7 hits mesir di ambang perang saudara 14 h

Teruskan Membaca..



awas ini artikel menghasut sila keluarkan kesemua simpa..

alat permainan untuk hujung minggu ini

masuk senarai top performers ashadee minggu ni

tahniah mimi one nation emcee kahwin hujung mei ini

ucapan zamarul hisham sempena hari jadi bekas isterinya..

aksi ramas buah dalam train pasangan ini tersebar

10 hujah kenapa lelaki ini tidak melabur dalam tabung h..

zamarul hisham diana rafar kahwin semula 16 mei ini

peniaga online yang sombong ini jadi viral dan dikritik

ini peluru terakhir mahathir untuk najib

ini peluru terakhir mahathir untuk najib

diana rafar zamarul hisham nikah semula 16 mei ini

diana rafar zamarul hisyam nikah semula 14 mei ini

padah tidur dalam bas gadis cun ini di korek lelaki mia..

larangan hukuman kepada murid di sekolah ini dikritik o..

anda pasti akan terkejut dengan pekerjaan gadis cantik ..

kerana video dan gambar guru ini diugut oleh 2 pelajarn..

siapa sangka pengacara tv3 ini adalah anak kak ton 3 ga..

inilah 6 sebab drama ini buat ramai menyampah

kau nak aku rogol kau dalam bilik ini kau dengan aku je..

diana rafar zamarul akan berkahwin semula 16 mei ini




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 391
Widget Aktif : 3,308
Banner Aktif : 7,952

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,617
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 8 gaya stylo lelaki hasil dari inspirasi lo..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • kembali menjadi burung pipit
  • never date a person who
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • jenis jenis jerawat
  • 26 fascinating films about food
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • johanharith.blogspot.com
  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)