Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cikyanzone Top artikel minggu ini 136 hits  

Cikyanzone Top artikel minggu ini

0 hits langkah bijak buat duit rm100 sehari secara sambilan di.. 1 hits bagi negeri2 di malaysia klik pada negeri untuk waktu b.. 4 hits pekerja binaan maut dihempap dinding batu 17 hits kisah lucu pada hari guru 7 hits mesir di ambang perang saudara 14 h

Teruskan Membaca..



jadual epl liga perdana inggeris 2015 minggu ini

gambargambar makro barangbarang seharian ini pasti akan..

gst 2 juta buku panduan harga diedar mulai hari ini

apa pasangan ini lakukan dalam kereta waktu hujan

apa pasangan ini lakukan dalam kereta waktu hujan

lord of the ring and the hobbit exhibition di malaysia ..

sistem penjejakan pesawat terbaharu diperkenal hujung t..

pesawat komersial boleh hantar signal kecemasan setiap ..

makjemah pesawat komersial boleh hantar signal kecemasa..

adakah tv3 akan guna pkr untuk meliwat lagi malam ini

5 guru ini pernah berhubungan seks dengan muridnya send..

berita ini pasti cemas bagi anda yang makan gaji

6 gambar gadis ini serik dah nak pergi memancing lagi

menakjubkan ikan pelik ini mampu hidup dibawah lapisan ..

yana samsudin kahwini fadzil zahari 13 februari ini

yana samsudin dan fadzil zahari bakal nikah 13 februari..

yana samsudin fadzil zahari bakal nikah 13 februari ini

babi ini melarikan diri ketika dibawa ke rumah penyebel..

dengue cases become more severe ini hkl

subhanallah penyakit apakah ini perut semakin membesar ..

6 gambar gadis ini serik untuk pergi memancing lagi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 455
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 7,011

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,027,333
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bakal calon upsr mengandung 7 bulan
  • mencintaimu kesilapan terbesar nota suami s..
  • gempar dua keping gambar gadis kampung semp..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • memalukan selibriti lupa delete gambar pana..
  • caliph buskers tertekan popular mendadak
  • fakta mengenai jessica alba part 1
  • viral binatang yang dikatakan pelik kat sar..
  • part iii trip to thailand
  • video pak mus disebar pemimpin pas pusat
  • video kontroversi banner anjing dan cium mu..
  • cara merawat hati yang duka

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • emak abah opah dan atuk
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cinta vs materialistik
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • cerita semalam hot spring kah

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)