Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Senarai Penuh Undian Kumpulan Watsons Piala Malaysia 2013 346 hits  

Senarai Penuh Undian Kumpulan Watsons Piala Malaysia 2013

Senarai Penuh Undian Kumpulan Watsons Piala Malaysia 2013Juara bertahan Piala Malaysia Kelantan dijangka berdepan tugas getir untuk mengekalkan piala itu bagi tahun kedua berturut turut apabila diundi dalam kumpulan maut bersama tiga bekas juara.Pada majl

Teruskan Membaca..



keputusan penuh perlawanan piala fa 28 februari 2015

senarai penuh pemenang anugerah meletop era 2015 zizan ..

senarai pasukan layak ke pusingan ketiga piala fa 2015

keputusan undian suku akhir piala fa inggeris 2014 2015

senarai penuh pencalonan anugerah meletop era 2015 ame ..

senarai penuh pencalonan abpbh 2014

keputusan penuh piala fa pahang 1 1 penalti 4 2 johor d..

keputusan terkini dan penuh piala fa 27 2 2015

bola sepak undian pusingan 16 terbaik piala liga europa..

keputusan undian piala fa inggeris 2015 suku akhir

top rank sekolah berasrama penuh malaysia spm 2014

senarai penuh pemenang anugerah meletop era 2015

senarai blog bloglist april jun 2013 2

keputusan penuh piala fa jdt vs pahang pagvsjdt

senarai penuh pemenang anugerah meletop era 2015

keputusan penuh pahang vs jdt 2 mac 2015 piala fa

senarai penuh pemenang anugerah meletop era 2015 zizan ..

senarai penuh pencalonan anugerah meletop era 2015

piala afc gopinathan wira pahang benam yadanarbon 3 2

piala afc 2015 pahang 3 2 yadanarbon fc

fifa akan pindah piala konfederasi 2021 dari qatar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 153
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 7,113

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,650
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • day 2890
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • what is network firewall
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • pesta angin timur perlis 2015
  • tradisi pembakaran mayat di india yang meng..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • untungnya insan bergelar wanita
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kahwin muda girls only
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)