Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GULAI PERIA DENGAN UDANG 219 hits  

GULAI PERIA DENGAN UDANG

Assalammualaikum salam 15 Ramadan dah mula buat biskut raya?.. Cm baru nak ON buat biskut dan ada sedikit masa ni cm cepat2 update blog. Tapi entri yang biasa2 aje lah semalam punya. Atas permintaan bonda cm masak gulai peria katak sama udang. Sebenarnya

Teruskan Membaca..



peria udang lemak cili api

resepi cara buat peria goreng udang

peria udang lemak cili api

gulai udang masak lemak dengan belimbing buluh

gulai udang masak lemak dengan belimbing buluh

resepi gulai darat ikan peria katak

paprik udang

udang goreng mantop

johor henti sementara eksport ikan udang dan ayam ke si..

udang celup tepung masakan thai

resepi tomyam kung udang galah

mee udang mee ketam di pantai merdeka

gambar allahu akhbar angin kencang bawa ikan dan udang ..

memancing udang galah di sungai padas beaufort

asam pedas telur mayong antara menu sedap di d laila me..

kicap cap kipas udang cepat beli dapat berjimat

resepi udang mentega bersama nestum

ha ha ha baik punya promosi dari kicap cap kipas udang ..

kicap cap kipas udang cepat beli dapat berjimat

apabila otak udang berbicara

mee udang ketam sempoi diraja ipoh




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 347
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 7,139

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,261
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 3 foto lana nordin selamba kena peluk kekas..
  • noor kumalasari dedah cerita sebenar kes ce..
  • akhirnya tasha shila akui sudah putus cinta..
  • penyanyi ditahan positif dadah siapakah
  • suami menitik air mata akan perbuatan ister..
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • 9 foto terkini lisa surihani selepas disahk..
  • kisahnya apa yang membuatkan gadis muda 18 ..
  • aneh ada belut bersaiz raksasa di sungai in..
  • aisyah tajuddin beri amaran kepada yang lan..
  • seram kemunculan hantu gadis yang mati teng..
  • peristiwa kemalangan pelik yang jarang berl..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)