Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GULAI PERIA DENGAN UDANG 187 hits  

GULAI PERIA DENGAN UDANG

Assalammualaikum salam 15 Ramadan dah mula buat biskut raya?.. Cm baru nak ON buat biskut dan ada sedikit masa ni cm cepat2 update blog. Tapi entri yang biasa2 aje lah semalam punya. Atas permintaan bonda cm masak gulai peria katak sama udang. Sebenarnya

Teruskan Membaca..



peria kambas tumis tauco sama udang

cucur udang

udang ayam dan petai bakar

resepi cucur udang

bihun tomyam udang

resepi sambal tumis udang bersama petai

resepi mudah udang masak sos

nikmati udang rangup ala restoran jepun

mee udang sedap di nilai mma santai corner

mee udang kuala sepetang

resepi masak sayur kailan dengan udang kering

udang goreng bersalut telur

udang sambal belacan

rupanya mohd nor hamzah ada udang disebalik char keaw t..

mi goreng ala ala selak udang nampak mi hehehe

ayu mee udang teluk kumbar mee udang terbaik

asam pedas udang dengan terung dayak

jemput jemput udang kering campur kentang bekal pergi m..

otak udang gambar pecah dara pun nak dikongsi

nikmati udang rangup ala restoran jepun

resepi udang lada hitam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 582
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,570

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,071
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hot dyana sofya tak nafi gambar panas denga..
  • tiz zaqyah tunjuk bra demi peminat
  • reaksi jep sepahtu setelah gambar bersama b..
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • ibu dyana sofea nafi gambar intim anaknya y..
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • siapa nak bunuh penganjur program sentuh an..
  • buat pertama kalinya imej firaun tutankhamu..
  • miera liyana berbikini dalam filem
  • akhirnya jepp dedah gadis cantik di sebelah..
  • koleksi gambar yang menarik dan pastinya ak..
  • inilah pekerjaan paling best di dunia

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • islam itu indah
  • emak abah opah dan atuk
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • tupperware puasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)