Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GULAI PERIA DENGAN UDANG 212 hits  

GULAI PERIA DENGAN UDANG

Assalammualaikum salam 15 Ramadan dah mula buat biskut raya?.. Cm baru nak ON buat biskut dan ada sedikit masa ni cm cepat2 update blog. Tapi entri yang biasa2 aje lah semalam punya. Atas permintaan bonda cm masak gulai peria katak sama udang. Sebenarnya

Teruskan Membaca..



udang rampai

udang hidup dijadikan sajian popular

sambal udang dan ikan bawal

resepi nasi goreng udang memang terbaik

lawatan ke kolam ternakan udang kilang memproses makana..

walaupun hanya di food court tetapi mee udang nya menja..

mee goreng udang

sambal kari udang

mee udang d laila mma corner nilai

udang galah masak kari

masak lemak cili api udang nenas

udang goreng kunyit hidup

udang supreme

pawer udang galah hampir sebesar anjing

kehilangan sirul saya tidak rasa ada udang sebalik batu..

terung sambal udang kering

udang masak tempoyak dan petai

mee udang di pantai bagan nakhoda omar b n o sabak bern..

pelik remaja ini guna udang sebagai berus gigi video

gulai siput sedut

nasi dagang gulai pahang hantam saja lah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 188
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 7,017

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,087
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kelebihan wanita berpunggung besar yang and..
  • sayu wajah gadis pelajar kpm maut dirempuh ..
  • aksi pasangan remaja bermesra dalam kfc
  • edry kru minta aweera merendah diri dan mov..
  • eksklusif nostalgia kisah cinta dato siti d..
  • fesyen anak gadis melayu masa kini katanya ..
  • beri amaran edry bakal hantar surat peguam ..
  • akhirnya punca sebenar zamani slam ambil da..
  • lobak ni aneh boleh mengejutkan anda
  • makjemah video kira kira 100 penduduk hadir..
  • gambar gambar lama dato siti zamani slam se..
  • gambar selfie ini betul betul buat orang te..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cinta vs materialistik
  • kisah nabi ismail a s
  • kangkung dan risikonya
  • islam itu indah
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)