Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GULAI PERIA DENGAN UDANG 226 hits  

GULAI PERIA DENGAN UDANG

Assalammualaikum salam 15 Ramadan dah mula buat biskut raya?.. Cm baru nak ON buat biskut dan ada sedikit masa ni cm cepat2 update blog. Tapi entri yang biasa2 aje lah semalam punya. Atas permintaan bonda cm masak gulai peria katak sama udang. Sebenarnya

Teruskan Membaca..



resepi gulai darat ikan peria katak

peria udang lemak cili api

peria udang lemak cili api

hidangan gulai dalam tembikar d laila mee udang

resepi cara buat peria goreng udang

udang goreng bercili

resepi spageti udang

family fun time 3 mee ketam vs mee udang

nasi goreng udang galah di kulai

resepi mudah mee sup udang sambal

sambal udang petai

resipi sambal udang paling senang

7 gambar proses pembuatan belacan udang yang menjijikka..

kari munggai dan udang ketak

raja udang

kerang sambal vs udang masak lemak

motor berkonsepkan udang

resipi sambal kari udang

resepi udang bakar cheese 5 bahan je

penjelasan kastam kenapa sardin kena gst manakala udang..

udang pepper




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 173
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 7,260

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,139,372
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • phytocol formula ajaib turunkan tahap koles..
  • berjaya dirakam wanita penghuni pulau miste..
  • punca sebenar dakwaan kubur 1 malaysia teru..
  • 2015 toyota rush facelift introduced in mal..
  • 20 gambar tutttt gadis ini disebar kesian b..
  • syatilla miliki ciri wanita idaman shaheizy..
  • guru putus hujung jari tersepit pintu ditut..
  • ramai terkejut bila pelakon ini masuk kilau..
  • latest kalau najib tak letak jawatan semua ..
  • wanita sabah tanggal baju ditahan
  • kondom palsu di rampas
  • pulau ini tersangat cantik tetapi pengunjun..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • tips nak jadi hotstufff
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • monolog rasa
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • aku penganggur
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)