Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GULAI PERIA DENGAN UDANG 184 hits  

GULAI PERIA DENGAN UDANG

Assalammualaikum salam 15 Ramadan dah mula buat biskut raya?.. Cm baru nak ON buat biskut dan ada sedikit masa ni cm cepat2 update blog. Tapi entri yang biasa2 aje lah semalam punya. Atas permintaan bonda cm masak gulai peria katak sama udang. Sebenarnya

Teruskan Membaca..



peria kambas tumis tauco sama udang

undang udang khas salah laku penjawat awam

undang udang khas salah laku penjawat awam

undang udang khas salah laku penjawat awam

video awek seksi goda pemancing di kolam udang

undang udang khas salah laku penjawat awam

maggi kari udang sayuran

mee udang banjir sup belut tanjung karang kuala selango..

fam trip memancing udang di teluk intan perak

wordless wednesday fam trip jom mancing udang 2014

udang baru di temui

jom mancing udang anjuran tourism malaysia perak

resepi udang lada hitam

udang goreng butter yang paling sedap

pertandingan memancing udang galah di kampung suasa bea..

udang besar masak rebus

sambal tumis udang dengan petai

mee udang bandar baharu kedah

resepi udang lada hitam

pengalaman terbaik memancing udang galah di perak

lemak cili padi udang sama rebung madu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 379
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 6,425

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 793,035
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • emma maembong jawab tuntut harga tak masuk ..
  • foto b0gel kim kardashian tersebar lagi kes..
  • kertas upsr mungkin bocor antara pencetak d..
  • keseluruhan pasukan bola sepak cameroon pel..
  • sales promotion original pineng powerbank
  • ayo itu sam ketot sudah naik angin woo
  • hafiz hamidun sedia sahut jihad
  • mencari sponsor makanan kucing
  • 3 gambar letak anak kecil di tebing curam u..
  • portal pro pembangkang dikecam isu upsr boc..
  • 5 tips menjaga kulit yang cantik dan sihat
  • gara gara di ejek setan oleh anak sendiri w..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • jenis jenis jerawat
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)