Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GULAI PERIA DENGAN UDANG 189 hits  

GULAI PERIA DENGAN UDANG

Assalammualaikum salam 15 Ramadan dah mula buat biskut raya?.. Cm baru nak ON buat biskut dan ada sedikit masa ni cm cepat2 update blog. Tapi entri yang biasa2 aje lah semalam punya. Atas permintaan bonda cm masak gulai peria katak sama udang. Sebenarnya

Teruskan Membaca..



peria kambas tumis tauco sama udang

jemput jemput udang kering campur kentang bekal pergi m..

otak udang gambar pecah dara pun nak dikongsi

nikmati udang rangup ala restoran jepun

resepi masak sayur kailan dengan udang kering

mee udang sedap di nilai mma santai corner

udang ayam dan petai bakar

resepi cucur udang

asam pedas udang dengan terung dayak

ayu mee udang teluk kumbar mee udang terbaik

siti nikmati keropok udang sambil dato k baring atas ri..

ini bukan udang azil

kenapa baik hati sangat ke ada udang di sebalik batu

udang gulung

mi goreng ala ala selak udang nampak mi hehehe

udang goreng bersalut telur

udang sambal belacan

rupanya mohd nor hamzah ada udang disebalik char keaw t..

cucur udang

bihun tomyam udang

resepi udang lada hitam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 498
Widget Aktif : 3,947
Banner Aktif : 6,647

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,436
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • wake up call poem
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • wajah pemandu bas rapid yang di tikam kini ..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • bloglist 2014
  • buat kerja apa yang kita suka buat
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • diari sedih seekor kucing
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kangkung dan risikonya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • apa petanda jika mimpi ular
  • wang bukanlah segalanya
  • kurang ajaran tak sesat
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)