Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GULAI PERIA DENGAN UDANG 217 hits  

GULAI PERIA DENGAN UDANG

Assalammualaikum salam 15 Ramadan dah mula buat biskut raya?.. Cm baru nak ON buat biskut dan ada sedikit masa ni cm cepat2 update blog. Tapi entri yang biasa2 aje lah semalam punya. Atas permintaan bonda cm masak gulai peria katak sama udang. Sebenarnya

Teruskan Membaca..



gulai udang masak lemak dengan belimbing buluh

gulai udang masak lemak dengan belimbing buluh

undang2 negeri selangor tidak seperti undang2 kolam uda..

mee udang di pantai bagan nakhoda omar b n o sabak bern..

udang masak tempoyak dan petai

udang goreng bersalut kuning telur masin chinese style

mini gathering kbu di d laila mee udang mma santai corn..

udang ketak goreng telur masin

resepi udang ketak goreng telur masin

pelik remaja ini guna udang sebagai berus gigi video

dim sum dumpling udang kukus istimewa

udang paprik ala thai

udang terbesar di dunia

sepetang bersama tomyam udang galah sedap menyengat yoo..

musim udang geragau di tuaran

video pelik remaja ini guna udang sebagai berus gigi

wordless wednesday mee udang mak jah kuala sepetang

terung sambal udang kering

resepi jemput jemput ikan bilis dan udang yang simple t..

resipi sambal kari udang

terung sambal udang kering




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 483
Widget Aktif : 4,023
Banner Aktif : 7,074

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,073,582
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • neymar kini kerja kilang di malaysia
  • video pelakon remaja indonesia tertekan ker..
  • kewujudan bandar misteri yang indah di teng..
  • kajian durex rakyat china paling kuat seks ..
  • kecoh bila lindsay lohan muatnaik ayat al q..
  • halalkah bisnes mlm ni ikuti kupasan ustaz ..
  • ratu brazil masuk hospital lagi punggung be..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • pasar ngeri di afrika ini boleh buatkan and..
  • misteri hajarul aswad
  • jarang pulang ke kampung ajak shiro bukan l..
  • teknologi seringkas ini mampu menjadikan ba..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • cerita semalam hot spring kah
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)