Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GULAI PERIA DENGAN UDANG 167 hits  

GULAI PERIA DENGAN UDANG

Assalammualaikum salam 15 Ramadan dah mula buat biskut raya?.. Cm baru nak ON buat biskut dan ada sedikit masa ni cm cepat2 update blog. Tapi entri yang biasa2 aje lah semalam punya. Atas permintaan bonda cm masak gulai peria katak sama udang. Sebenarnya

Teruskan Membaca..



udang galah gulai berebung

gulai udang dan rebung

resepi peria dengan udang masak kari sedap

peria tumis udang geragau

tumis tumis ramadhan chef sabri peria goreng udang keri..

gulai udang bunga kantan

resepi peria dengan udang masak kari sedap

gulai lemak udang bersama belimbing buluh

gulai lemak udang bersama belimbing buluh

gulai udang harimau sama nenas

resdung dah kurang boleh makan udang sebab alfalfa

ingatkan kipas saja cap udang otak wakil rakyat kajang ..

mee udang

mee udang singapore

paprik udang

udang masak serai wangi

mee udang d laila mma santai corner nilai

penangkap udang diserang buaya

penangkap udang diserang buaya

penangkap udang diserang buaya di rompin

mee udang d laila di mma santai corner




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 749
Widget Aktif : 3,979
Banner Aktif : 6,108

Domain Dibenarkan: 10,087
Jumlah Artikel : 761,024
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi spontan gadis kecil ini saat pertama k..
  • pemimpin abu sayyaf menahan konstabel zakia..
  • prank thailand yang melemahkan jantung
  • hujan meteor di ruang angkasa malaysia pada..
  • pasti anda akan terkejut melihat kambing in..
  • cover lagu raya terbaik sepanjang zaman
  • bagaimana israel tembak kediaman gaza
  • ahmad dhani enggan potong kemaluan
  • xiaomi memperkenalkan mi4 telefon terpantas..
  • hiburan anak sayang awie tak suka rozana mi..
  • superwoman gelaran anak tunggal ketua pramu..
  • gambar sensasi awie dan erra fazira naik mo..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • mykhalish.net
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2738)   wanita (1786)   diari (1561)   produk (1315)   rojak (1190)   lelaki (1108)   informasi (788)   berita (783)   ilmiah (782)   bisnes (536)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (139)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (59)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   seram (3)   peraduan (2)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)