Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GULAI PERIA DENGAN UDANG 181 hits  

GULAI PERIA DENGAN UDANG

Assalammualaikum salam 15 Ramadan dah mula buat biskut raya?.. Cm baru nak ON buat biskut dan ada sedikit masa ni cm cepat2 update blog. Tapi entri yang biasa2 aje lah semalam punya. Atas permintaan bonda cm masak gulai peria katak sama udang. Sebenarnya

Teruskan Membaca..



gulai lemak udang bersama belimbing buluh

gulai lemak udang bersama belimbing buluh

gulai udang bunga kantan

resepi peria dengan udang masak kari sedap

tumis tumis ramadhan chef sabri peria goreng udang keri..

peria tumis udang geragau

gulai udang harimau sama nenas

peria kambas tumis tauco sama udang

cara hilangkan hanyir udang ketika memasak

resepi udang galah masak merah

ketuk ketuk ramadan bersama nad zainal tesco peringgit ..

adipati mee bandung udang galah muar seri kembangan sel..

azam ramadan su udang goreng bijirin cereal mee goreng

ketuk ketuk ramadan shuk balas tesco seberang jaya ayam..

udang harimau masam manis

food review sungguh menyelerakan udang petai di soi pac..

resepi udang sweet sour

mangga udang

menu berbuka dan bersahur lempeng kelapa sambal hijau c..

resepi azam ramadhan su pucuk paku tumis udang

resepi udang sweet sour




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 258
Widget Aktif : 3,924
Banner Aktif : 6,403

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,331
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • online 24 7
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • dua anggota polis indonesia ditahan di kuch..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • soal jawab main bomoh
  • emak abah opah dan atuk
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)