Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GULAI PERIA DENGAN UDANG 236 hits  

GULAI PERIA DENGAN UDANG

Assalammualaikum salam 15 Ramadan dah mula buat biskut raya?.. Cm baru nak ON buat biskut dan ada sedikit masa ni cm cepat2 update blog. Tapi entri yang biasa2 aje lah semalam punya. Atas permintaan bonda cm masak gulai peria katak sama udang. Sebenarnya

Teruskan Membaca..



hidangan gulai dalam tembikar d laila mee udang

kerabu udang thai resepi sihat

resepi sambal tumis udang petai

maggi ketam vs mee udang mana satu pilihan hati

kerja kosong kicap kipas udang

sabah bakal jadi pengeluar udang terbesar di malaysia

sambal udang dan petai mudah

resepi sambal petai udang mantap

sambal udang petai

pajeri nenas udang

pajeri nana udang

nasi beriani udang

udang masak serai

mee udang paling sedap di mma santai conner bandar baru..

kerja kosong kicap kipas udang

raja udang

kerang sambal vs udang masak lemak

resipi sambal kari udang

resepi udang bakar cheese 5 bahan je

udang pepper

motor berkonsepkan udang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 229
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,632
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tegar feat nabil ok lah chord

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kahwin muda girls only
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kisah nabi ismail a s
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bahaya ajinomoto
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • spisis kawan yang femes
  • tips nak jadi hotstufff
  • macam macam wau ada
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)