Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kemana ROH Kita Selepas Mati 215 hits  

Kemana ROH Kita Selepas Mati

Apabila seorang hamba Allah S.W.T telah meninggal dunia maka roh mereka akan menuju ke tujuh tempat 1. Roh para Nabi dan utusan menuju ke Syurga Adnin.2. Roh para ulama menuju ke Syurga Firdaus.3. Roh mereka yang berbahagia menuju ke Syurga Illiyyina.4. R

Teruskan Membaca..



jika kita mengetahui tarikh kita akan mati pasti kita a..

lelaki mati kemalangan selepas menyamun

jasad kita ibarat botol kosong lutsinar yang diisikan r..

anak berisiko mati setahun selepas ibu bapa meninggal

lelaki mati kemalangan selepas menyamun

lelaki mati kemalangan selepas menyamun

lelaki mati kemalangan selepas menyamun

wanita menari ghairah buat roh orang mati di taiwan 11 ..

berita berita terkini dari gaza netanyahu dah mula gela..

alangkah ruginya dan ngerinya kalau kita mati dalam kea..

lelaki jalani hukuman mati temui ajal hanya selepas 2 j..

video lagi amukan wanita selepas kes cdm25

sedih video saat saat mh17 terjunam jatuh selepas ditem..

keupayaan membuat 40 bunyian selepas lahir

wan azizah dijangka ambil alih jawatan mb selepas raya

mh17 rakaman perbualan telefon pemberontak selepas mene..

kesan serp selepas guna google adwords

aduhai mas mh 17 lagi mangsa selepas mh 370

tips sayangkan diri dan ahli keluarga anda elakkan igno..

mesti tengok selepas hilang abang dalam mh370 kini hila..

hati bagai cair selepas tengok gambar ini




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 334
Widget Aktif : 3,849
Banner Aktif : 6,263

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,997
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video peminat dakwa penyanyi jelita ini dir..
  • tentera israel dipecat kerana takut dengan ..
  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • camat awi waye
  • year 2015 malaysia public holiday calendar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tanda tanda kanser payudara
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)