Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kerapu Yang Tidak Merapu Di Langkawi 282 hits  

Kerapu Yang Tidak Merapu Di Langkawi

Terus terang saya katakan persisiran pantai Teluk Burau di Pulau Langkawi adalah syurga untuk pemburu ikan kerapu Apa tidaknya pada siang harinya joran saya diragut hampir 15 ekor ikan kerapu bersaiz A dan malamnya pula rentapan demi rentapan dilakukan ta

Teruskan Membaca..



epl kami tidak bernasib baik

yb nazlan idri ahli parlimen jerantut tidak bersetuju d..

kisah benar tidak pernah potong rambut selama 14 tahun ..

epl kami tidak bernasib baik

tweet merapu menteri umno diselar ahli mpkn

simpton merapu

tweet merapu menteri umno diselar ahli mpkn

breaking news dap tidak akan bekerjasama dengan pas tu ..

tidak boleh sewenang wenang tanding presiden

soda berkarbonat tidak bermanfaat

puaka niring misteri 120 cawangan dap tidak berdaftar t..

perkara yang tidak boleh dilakukan di malaysia

saya tidak sabar nak jumpa ibu

banjir jpnt pastikan spm stpm tidak terjejas

6 perkara yang tidak boleh dijilat kerana mendatangkan ..

budak kurang asam ni merapu apa pulak

entry merapu hari jumaat

sinopsis mr london ms langkawi

ke langkawi bersama malindo air part3

ke langkawi bersama malindo air part2

ke langkawi bersama malindo air




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 485
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 6,469

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,495
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • sirius memang parah gadis bertudung litup t..
  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • segera harga minyak ron95 dan diesel naik l..
  • azmin akan adakan perbincangan bersama pemi..
  • cara membuat subscribe form
  • resepi laksa utara yang sedap
  • senarai 10 negara harga petrol termurah di ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)