Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kerapu Yang Tidak Merapu Di Langkawi 296 hits  

Kerapu Yang Tidak Merapu Di Langkawi

Terus terang saya katakan persisiran pantai Teluk Burau di Pulau Langkawi adalah syurga untuk pemburu ikan kerapu Apa tidaknya pada siang harinya joran saya diragut hampir 15 ekor ikan kerapu bersaiz A dan malamnya pula rentapan demi rentapan dilakukan ta

Teruskan Membaca..



merapu kerapu garpu

tweet merapu menteri umno diselar ahli mpkn

tweet merapu menteri umno diselar ahli mpkn

simpton merapu

entry merapu hari jumaat

als ice bucket challenge yang semakin merapu

berehatlah tun dah ramai sangat orang gelar mabuk ketum..

budak kurang asam ni merapu apa pulak

kalau nak melalut dan merapu pun biarlah berpada pada

solat yang allah tidak terima

pakatan rakyat tidak mungkin sampai ke putrajaya bhg 1

a graham bell anda kenal tapi anda pasti tidak dapat me..

pudin dah makin merapu new politic sangat le tuu

banyak kesah kesah merapu

puisi merapu bila jiwa celaru

merapu

selesai sudah mesyuarat umno bahagian langkawi

package budget 3d2n trip to langkawi island

danna langkawi five star luxury accomodation

luxury homestay langkawi

sekitar tradewinds limbc 2014 stage 4 langkawi geopark ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 566
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,585

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,718
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram
  • alamak private post sudah jadi public
  • penjelasan yang padu dari dr maza berkaitan..
  • anna faith serupa gadis frozen
  • jauh
  • date night in with target registry

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • super duper cute
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • jika memang engkau jodohku
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)