Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kerapu Yang Tidak Merapu Di Langkawi 405 hits  

Kerapu Yang Tidak Merapu Di Langkawi

Terus terang saya katakan persisiran pantai Teluk Burau di Pulau Langkawi adalah syurga untuk pemburu ikan kerapu Apa tidaknya pada siang harinya joran saya diragut hampir 15 ekor ikan kerapu bersaiz A dan malamnya pula rentapan demi rentapan dilakukan ta

Teruskan Membaca..



berpura tidak tahu cara buka pintu

travel diary short getaway in langkawi with family

dah aku taknak naik lagi atv offroad kat langkawi seram

flying fox terpanjang di dunia akan dibina di langkawi

pelanduk putih ditangkap di langkawi jadi tumpuan

pelanduk putih ditangkap di langkawi jadi tumpuan

trip ke langkawi

komen pedas amran kepada dato nawawi parlimen langkawi ..

edisi ke 20 le tour de langkawi yang penuh kontroversi

aktiviti aktiviti menarik di pulau langkawi yang boleh ..

media langkawi menembak

tempat menarik di langkawi 3d art museum

persembahan tim aerobatik kebangsaan krisakti di lima l..

3d art of paradise langkawi muzium ke2 terbesar di duni..

pelanduk putih ditemui di langkawi

gambar pelanduk putih ditangkap di langkawi

kapal mewah ini berharga rm20ribu untuk setengah hari d..

kadar tambang feri langkawi

travel pulau langkawi misi menawan langkawi part 1

muzium 3d langkawi terbesar di malaysia

lima di langkawi 17 21 mac 2015 ini




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 282
Widget Aktif : 3,972
Banner Aktif : 7,125

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,939
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video remaja malaysia terlibat rakaman vide..
  • makjemah lelaki ini habiskan 500 usd untuk ..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • video lawak bila si gemuk rasa diva
  • penjara tidak benarkan anwar ke parlimen
  • kekasih baru zizan perjelas hubungan mereka
  • blog terbaik wanita wordpress 2015
  • disiplin tinggi punca kejayaan
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • confirm mat sabu akan tanding presiden pas ..
  • norman kru percaya ada gerakan mahu jatuhka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • supermummy - miza harun
  • monolog rasa
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • never date a person who
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)