Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kerapu Yang Tidak Merapu Di Langkawi 303 hits  

Kerapu Yang Tidak Merapu Di Langkawi

Terus terang saya katakan persisiran pantai Teluk Burau di Pulau Langkawi adalah syurga untuk pemburu ikan kerapu Apa tidaknya pada siang harinya joran saya diragut hampir 15 ekor ikan kerapu bersaiz A dan malamnya pula rentapan demi rentapan dilakukan ta

Teruskan Membaca..



merapu kerapu garpu

pengalaman menginap di one hotel helang langkawi kedah

entry merapu hari jumaat

danny homestay di kuah langkawi

azara s condostay penginapan mampu milik di langkawi

kereta sewa langkawi murah

budak kurang asam ni merapu apa pulak

unique stay house langkawi

tweet merapu menteri umno diselar ahli mpkn

kalau nak melalut dan merapu pun biarlah berpada pada

puisi merapu bila jiwa celaru

merapu

berehatlah tun dah ramai sangat orang gelar mabuk ketum..

andaman luxury collection resort langkawi

tweet merapu menteri umno diselar ahli mpkn

simpton merapu

black dan isteri keracunan makanan ketika berbulan madu..

top 5 luxury family hotels langkawi

pelancong lelaki warga jerman maut jatuh gaung di langk..

luxury hotel sheraton langkawi beach resort

danna langkawi five star luxury accomodation




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 518
Widget Aktif : 3,953
Banner Aktif : 6,641

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,989
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • janda sangap batang
  • isteri isteri azhar idrus kecewa dengan vid..
  • foto siti saleha berlegging mengancam jiwa ..
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • kisah iblis ketakutan ketika berlakunya har..
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • menakjubkan air terjun yang telah mengeras ..
  • robotic hand uses the power of static elect..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • kisah nabi ismail a s
  • tupperware puasa
  • kembali menjadi burung pipit
  • wang bukanlah segalanya
  • blog spammers sudah bijak

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)