Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kerapu Yang Tidak Merapu Di Langkawi 249 hits  

Kerapu Yang Tidak Merapu Di Langkawi

Terus terang saya katakan persisiran pantai Teluk Burau di Pulau Langkawi adalah syurga untuk pemburu ikan kerapu Apa tidaknya pada siang harinya joran saya diragut hampir 15 ekor ikan kerapu bersaiz A dan malamnya pula rentapan demi rentapan dilakukan ta

Teruskan Membaca..



isteri tak pandai masak vs suami tidak boleh jadi imam

najib tidak tolak kemungkinan bertemu dr mahathir

pas tetap dengan pendirian untuk tidak mencadangakan ha..

am malaysia berdepan situasi sukar jika perbuatan sentu..

malaysia berdepan situasi sukar jika perbuatan sentuh s..

am malaysia berdepan situasi sukar jika perbuatan sentu..

pelancong tidak sengaja merakam roh kanak2x di rumah ag..

isu pramugari bertudung zaid ibrahim mahu guru pelajar ..

tv3 dikritik kaw kaw oleh penonton kerana siar gambar s..

penjawat awam tidak bolehkah bersarapan sebelum masuk w..

najib tidak tolak kemungkinan bertemu dr mahathir

laporan murid ditampar tidak benar murid alami alahan

pasukan peronda sukarela pulau pinang tidak berdaftar

malaysia tidak jalin hubungan ekonomi dengan israel mus..

dakwaan mangsa mh17 diberi layanan lebih mulia daripada..

perasaan tidak puas hati nora danish maki hotel legolan..

malaysia berdepan situasi sukar jika sentuh sensitiviti..

malaysia berdepan situasi sukar jika perbuatan sentuh s..

wanita berpakaian tidak sopan ketika mengambil wang di ..

penjawat awam tidak bolehkah bersarapan sebelum masuk w..

beginilah rupa kambing biri biri jika tidak dicukur bul..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 345
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,369

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,285
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)