Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat 224 hits  

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Teruskan Membaca..



kanjeri kasi taruk 28hb ni apa yang korang nak buat

kempen i want to touch a dog apa nak jadi dengan islam ..

diorang ni dah tak tahu nak buat apa di gym

belum reda isu pegang dog isu makan katak di sekolah pu..

apa lagi azmin ali nak buat lepas ni

15 benda yang budak kecik buat kalau tak dapat apa dia ..

belum reda isu pegang dog isu makan katak di sekolah pu..

sherry alhadad sifat semula jadi manusia nak berteman

blogger yang dikagumi sebab tak mampu nak kagum dengan ..

sherry alhadad sifat semula jadi manusia nak berteman

pernah tak fikir apa yang akan berlaku jika anda yak ma..

pesta haiwan jadi maksiat

isteri mengaku curang 10 kali terlanjur apa nak jadi ni

sherry alhadad sifat semula jadi manusia nak berteman

nak tegak syiar dan syariat islam lagu mana kalau progr..

tolong jangan buat maksiat di sini luahan hati penduduk..

cuti deepavali apa aku buat hari ini

apa dah jadi wajah cantik pelakon ini bertukar menjadi ..

taktik lapuk tagih simpati jantan lembut tergedik yang ..

saya tak tahu nak cakap apa kalau anda tak faham lukisa..

cerita santai 6 tak tahu nak letak tajuk apa




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 269
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,631

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,161
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8
  • new shoes for the balqis
  • 15 selfie paling berani
  • ban ipad seminggu
  • ultron
  • tips percutian ke sydney australia
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • organiser apologises over i want to touch a..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • skandal pejabat
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • wang bukanlah segalanya
  • emak abah opah dan atuk
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)