Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat 210 hits  

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Teruskan Membaca..



buat apa nak kacau kebahagian dia

hot apa kerajaan kedah buat selama mukhriz mahathir jad..

ni yang dok angkat kain ni nak buat apa ni

wordless tuesday 21 buat apa tu

nak dapat income berterusan tanpa buat apa apa

apa nak jadi dengan malaysia

melampau gambar remaja berdoa sambil buat maksiat

jururawat buat hal lagi selfie senyum sambil pegang ben..

najib berpeluh peluh buat apa tue

anwar ke israel 20 ogos lepas buat apa

apa akan jadi jika pkr tadbir malaysia soal asri

pelan tindakan apa yang mkpn dah buat

apa yang lelaki ini buat terhadap tanah kosong selepas ..

apa yang awek polis ni buat dalam lubang ini pasti meng..

nak juga bini dia jadi mb

apa akan jadi jika pkr tadbir malaysia soal dr asri

jangan memandai nak pakai cincin kolopir bersyukur lah ..

apa akan jadi jika pkr tadbir malaysia soal dr asri

pasangan pelajar dicekup buat maksiat dalam tandas seko..

yusuf nak jadi flashman

abby abadi buat laporan polis apa kes




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 332
Widget Aktif : 3,913
Banner Aktif : 6,406

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,801
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 5 gambar miley cyrus bergambar b0gel di maj..
  • air kopi melekat disiling pesawat singapore..
  • video pesawat singapore airlines hilang kaw..
  • jauhi pokok ini dari anak dan keluarga anda
  • polis tahan gangster youtube
  • anak gadis dijual rm81 kepada rumah pelacur..
  • hiburan alyah mula upload gambar bersama ra..
  • punca sebenar pesawat singapore airlines hi..
  • selam di logi kumbahan demi sesuap nasi
  • 8 month natural bodybuilding motivational t..
  • supplement elak sembelit semasa berpantang
  • nasrudin hassan pertikai tindakan pkr mengh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kurang ajaran tak sesat
  • rahsia label pada buah buahan
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • ashimima.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)