Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat 221 hits  

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Teruskan Membaca..



kempen i want to touch a dog apa nak jadi dengan islam ..

keluar terus dari pakatan lagi bagus setakat henti komu..

isteri mengaku curang 10 kali terlanjur apa nak jadi ni

apa lagi azmin ali nak buat lepas ni

pernah tak fikir apa yang akan berlaku jika anda yak ma..

anak gadis derhaka buat maksiat depan ibu

rakaman video lelaki malang ditendang dua wanita apabil..

rakaman video lelaki malang ditendang dua wanita apabil..

rakaman video lelaki malang ditendang dua wanita apabil..

rakaman video lelaki ditendang dua wanita apabila ajak ..

anak sanggup buat maksiat depan ibu sendiri

cerita santai 6 tak tahu nak letak tajuk apa

anak gadis derhaka buat maksiat depan ibu

jururawat buat hal lagi selfie senyum sambil pegang ben..

anak gadis derhaka buat maksiat depan ibu

anak gadis tergamak buat maksiat depan ibu

anak gadis tergamak buat maksiat depan ibu

video perempuan belasah teruk lelaki yang cuba ajak bua..

anak gadis derhaka buat maksiat depan ibu

anak gadis derhaka buat maksiat depan ibu

apa yang lelaki ini buat terhadap tanah kosong selepas ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 417
Widget Aktif : 3,937
Banner Aktif : 6,608

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,800
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • video gambar ribut kuat melanda klang
  • panas azmin sudah mula muak dengan anwar ib..
  • gambar sekitar kejadian ribut di pandamaran..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • iklan kekosongan jawatan jabatan perdana me..
  • jepp sepahtu upload gambar sensasi dengan a..
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • kejam hanya terkencing di seluar kanak kana..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cinta vs materialistik
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • emak abah opah dan atuk
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • kembali menjadi burung pipit
  • aku penganggur
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)