Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat 273 hits  

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Teruskan Membaca..



apa ketua polis negara buat 1 300 wanita jadi ketua kon..

foto remaja bermanja dalam pustaka apa nak jadi

nak jadi jutawan segera ke apa caj masuk tandas awam se..

pedofil buat apa nak beri peluang kedua

kalau ada orang cadang nak datang rumah kita apa nak bu..

kelab myvii jadi kelab lumba haram bila dah ada yang ja..

dah memang sampai ajal nak buat macam mana bro

makjemah perkahwinan buat cara tak ada duit ini jadi vi..

nak jadi pelakon jom daftar segera

familia myvi club tidak pernah terfikir nak ajar ahli b..

website nak buat resume in minutes

rokok seludup murah jadi perangkap mudah buat pelajar b..

wanita nak bersalin tak sempat ke hospital polis trafik..

kehidupan tok guru nik aziz sebelum daripada diberi kem..

jambatan ini sering jadi igauan buruk buat pemandu kend..

patutlah depa berebut nak jadi calon banyak peruntukan ..

perkahwinan buat cara tak ada duit ini jadi viral

jadi viral perkahwinan buat cara tak ada duit

lumba haram myvi sampai hati korang buat anak buah aku ..

nak jadi penyanyi sofi jikan pakai pendakap gigi

nak jadi penyanyi sofi jikan pakai pendakap gigi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 689
Widget Aktif : 4,027
Banner Aktif : 7,234

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,149,814
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • wajah model cantik bertukar mengerikan sele..
  • penampakan makhluk halus di dalam kereta my..
  • bongkar gambar bakal isteri fahrin ahmad di..
  • 4 gambar terkini eizlan yusof dan anak anak..
  • video budak ipt berlatih bersetubuh dikecam
  • tolonglah cu cuk untuk abang nanti giliran ..
  • abang tak percaya melainkan dapat dibuktika..
  • samseng taik kucing teruk dipukul kerana tu..
  • pelajar wanita mangsa kebakaran di moscow m..
  • bawa pulang jenazah atikah segera
  • new instagrams update get notification when..
  • 8 gambar makam kuburan insan terkaya dan pe..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • taman di dalam shoping mall
  • supermummy - miza harun
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 26 fascinating films about food
  • tips balik kampung dengan selamat
  • macam macam wau ada
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kangkung dan risikonya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • asas-seni.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)