Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat 202 hits  

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Teruskan Membaca..



apa nak jadi ni budak sekolah selfie sambil bercumbu

apa dah jadi ni budak sekolah selfie sambil bercumbu

melayu gila nak jadi arab

orang tak hairan kita boleh buat majlis kahwin tiga har..

santai buka puasa jadi iftar tudung jadi hijab melayu k..

melayu kenapa kau gila sangat nak jadi arab

tips nak jadi ejen takaful

apa dah jadi

ngomelan terhadap ngomelan melayu kenapa kau gila sanga..

nik aziz sudah bersuara menyebelahi khalid ibrahim mat ..

video kisah gadis yang nyanyi lagu raya sambil buat kui..

atur pertemuan untuk buat maksiat tapi lain pula jadiny..

astro haramjadah pro yahudi tanya mengapa melayu nak ja..

raja muda selangor masuk agama khatolik kononnya nak ka..

bagaimana nak buat akaun google kat android

jangan tanya apa yang dibuat oleh negara untukmu tapi t..

terkini pesawat terhempas di taipei pulak apa dah jadi

mh17 apa akan jadi kepada mayat mangsa

jadi apa pakaian lingerie yang anda pakai semasa hari r..

raja sweden protes kezaliman israel raja raja melayu bu..

jom tengok apa jadi apabila burung marah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 282
Widget Aktif : 3,838
Banner Aktif : 6,274

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,180
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berita terkini sukan komanwel glasgow skuad..
  • nahas mh17 kotak hitam tunjuk nahas akibat ..
  • mh17 laporan dapatan kotak hitam pesawat me..
  • cucuk cebisan daging mangsa mh17 dengan kay..
  • nik aziz terus dimalukan
  • salam lebaran
  • selamat hari raya
  • aplikasi untuk scan kod bar bagi kempen boi..
  • crash of the plane was due to massive explo..
  • kadar tol harus dikaji
  • selamat hari raya
  • gempar wartawan cucuk guna kayu cebisan man..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • jenis jenis jerawat
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)