Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat 215 hits  

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Teruskan Membaca..



nak cegah maksiat tapi bogelkan si pesalah wanita gila ..

apa nak jadi dengan budak zaman sekarang makin terlebih

masa sihat selalu buat maksiat apabila tenat baru nak t..

nak cegah maksiat tapi bogelkan si pesalah wanita gila ..

melampau gambar remaja berdoa sambil buat maksiat

apa nak buat masa cuti sekolah

teringin nak kaya dan duduk selesa tanpa buat apa apa

nak cegah maksiat tapi bogelkan si pesalah wanita gila ..

world war z apa nak buat kalau zombi boleh lari laju

apa nak jadi cungkil mata anak dengan sudu

apa akan jadi kalau salji turun di malaysia

bocor lagi apa dah jadi pak

durhaka cuba fahami apa yang dolah nak sampaikan

tentera amerika buat apa di malaysia

gempar wei apa tun m buat kat kl dengan proton iriz

jururawat buat hal lagi selfie senyum sambil pegang ben..

bukti bn tidak buat apa di dun pengkalankubor

bapa tanya nak apa anak terus tetak kepala

menarik lihat apa yang gadis ini buat jika anda gila ph..

nak putih gebu sambil lindungi diri dari sakit bahaya t..

tewas lagi apa sudah jadi dengan skuad kendalian dollah..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 421
Widget Aktif : 3,908
Banner Aktif : 6,463

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 808,393
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • budak lelaki 13 tahun jalin hubungan dengan..
  • wanita malam merdeka diminta tampil
  • jom lihat muzium kapal terbang di russia
  • manusia specis ini pun ada islam atau bukan..
  • panduan membuat e book 2 e book percuma lag..
  • cabaran 30 hari hari 16 siapa bagaimana say..
  • syura nafi bakal bercerai dengan suami
  • important tips for a great overseas vacatio..
  • bewokk hidup dok akan bertukor menjadi boye..
  • wakil rakyat kecam lagu negaraku di pawagam..
  • info grafik pasukan liga juara juara uefa 2..
  • selamat tinggal instagram

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • 7 things you need to know about depression
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)