Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat 253 hits  

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Teruskan Membaca..



apa nak buat bila windscreen kereta retak

kunyit sudah hangit sekejap nak rayu sekejap tak nak ra..

jadi blogger untuk apa

makjemah berbogel sambil kendong bayi jadi tajuk utama ..

tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi tajuk utama p..

isu gambar jaafar onn belum terfikir nak buat laporan p..

apa yang anda perlu tahu tentang musical thriller live ..

makan lewat malam boleh buat anda jadi bodoh

apa anda perlu buat bila makan di restoran kotor

apa yang aku nak dalam hidup ni

bodoh anjing punya pakatan nak buat persempadanan pun n..

sikap wanita yang buat lelaki tak nak date

makjemah isu gambar jaafar onn belum terfikir nak buat ..

sikap wanita yang buat lelaki tak nak date

kunyit hangit apa istimewanya azmin ali boleh melawat a..

ambil tahu serp dan seo kalau nak jadi malaysia best bl..

messi usha apa tu

bloggertalk apa tu

tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi tajuk utama p..

sebab tu kau tak layak jadi raja hahahhaha




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 391
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 7,105

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,069,848
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • ustazah miang kehausan belaian 3 foto
  • blogger avijit roy ditetak hingga mati
  • kisah pegawai dbkl ludah penunggang motosik..
  • penulis blog mati ditetak
  • shahrol shiro dan tauke dihentam peminat er..
  • penjelasan bomba berkenaan foto mangsa kema..
  • lu lawan tokeh lu pasti kena buang inilah a..
  • kisah sayu sahabat sejati selamanya satish ..
  • parti dap tentu suka
  • how to configure tigervnc server on centos ..
  • wanita oku guna lidah akses internet mahu b..
  • komen bomba mengenai gambar mangsa kemalang..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • islam itu indah
  • apa petanda jika mimpi ular
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)