Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat 279 hits  

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Teruskan Membaca..



apa nak jadi mama rindu papa cepatlah balik melaka

pedofil buat apa nak beri peluang kedua

apa dah jadi ngan status budak sekarang kawan kawan say..

kpn aka ktn jadi barua umno pecacai nak ampu boss buat ..

pada hal yang di gelar seorang ajer tapi nampaknya ada ..

nak jadi jutawan segera ke apa caj masuk tandas awam se..

eeeiii apa ni malaslah nak baca

macam mana nak jadi cantik dan comel depan allah

foto nora danish buat apa tu

indonesia halau bot bawa 500 pendatang haram myanmar da..

wah benar benar setan kuburan nie tergamak bongkar kubu..

ww tak ada apa nak post

masya allah apa sudah jadi berat nanang ni

dah tak reti nak buat muka excited

perkahwinan buat cara tak ada duit ini jadi viral di in..

panas berapi apa lagi korang nak najib buat

abdul azeez nak jadi bapa angkat permatang pauh urus da..

kecut teloq nak buat bisnes online ataupun offline baca..

mak laa segala nya untuk akk mak sentiasa faham akak ka..

melawat studio go shop sambil berangan jadi host

umno cawangan telah dibubarkan nak apa lagi prkpermatan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 141
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,610
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kek pisang awak

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • never date a person who
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • kurang ajaran tak sesat
  • bahaya ajinomoto
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • emak abah opah dan atuk
  • kahwin muda girls only
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • johanharith.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)