Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat 268 hits  

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Teruskan Membaca..



baghal jenis apa pemimpin pemimpin pas nih yang disibuk..

apa nak jadi ni mamat exist kantoi dadah lagi

alhamdulillah che ta nak berubah jadi wanita solehah

apa yang aku buat ni

bila kapten adik nak jadi designer lah pulak

makjemah 9 nak jadi doktor is makjemah com

3 gambar fesyen akhir zaman apa dah jadi

konon nak jadi pembela islam tapi

nak buat bisnes

apa ke gila berasmara sambil naik motor di jalan raya

apa kau buat dollah

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

apa sudah jadi pakai telekung tapi bergambar lucah

video kastam promosi gst jadi viral apa sudah jai ni

kisah nenek uzur berjalan 5km nak check duit br1m apa y..

apa sudah jadi pakai telekung tapi bergambar lucah

kisah nenek uzur berjalan 5km nak check duit br1m apa y..

baby kaki bengkok apa boleh buat

video sepasang kekasih kena libas kantoi buat maksiat b..

nak jadi ikan duyung




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 463
Widget Aktif : 3,926
Banner Aktif : 7,211

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,770
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lentik punggung kilafairy di hari jadinya p..
  • awal ashaari kemalangan
  • masih ingatkah lagi pada bayi yang selamat ..
  • perbandingan kadar gst di negara asean
  • ngeri inilah akan terjadi jika ikan piranha..
  • 5 foto perubahan imej terkini nora danish p..
  • yb khalid samad ditahan pukul 3 pagi
  • gempar awal ashari kemalangan dahsyat
  • awal ashaari kemalangan jalan raya
  • resepi ayam goreng ala kfc
  • 5 gambar awal ashaari kemalangan ketika ke ..
  • syeikh zainul asri hj ramli islam

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kurang ajaran tak sesat
  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah
  • kangkung dan risikonya
  • kahwin muda girls only
  • 7 things you need to know about depression
  • cinta terlarang
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)