Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat 246 hits  

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Teruskan Membaca..



nak buat apa di gopeng

kalau cina nak berhabitat di kawasan melayu tak apa tap..

john terry dan raheem sterling buat aksi kelakar jadi b..

tak kisah orang nak kata apa

rotan anak jadi kesalahan besar apa kata anda

rotan anak bakal jadi jenayah undang undang apa ni

aku nak jadi

terkini isu artis k pop peluk gadis bertudung belum sel..

emma maembong tak kisah apa dia buat dia tetap ayah kit..

cili kasi taruk apa la dianya pemimpin lain kalau nak d..

hutan hulu kelantan yang digondolkan dapat perhatian la..

nak beli apa kalau pergi padang besar

terkini isu artis k pop peluk gadis bertudung belum sel..

apa sudah jadi dengan neelofa qari pegang neelofa adik ..

ketahui apa jadi pada tukang mandi mayat bila mandikan ..

buat apa meroyan bila kemaluan didedahkan

apa punya bangang lelaki ini ubah wajah untuk jadi pont..

gambar gadis melayu bertudung buat maksiat dalam restor..

mb swasta nak ke mana bawak mb s gor naik heli tu

siti nurhaliza tahu kenapa zamani jadi macam tu saari a..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 186
Widget Aktif : 3,953
Banner Aktif : 7,008

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,037
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kelebihan wanita berpunggung besar yang and..
  • saya saman zizan razak dayang nurfaizah
  • harian metro senarai 10 artis wanita jadi p..
  • sayu wajah gadis pelajar kpm maut dirempuh ..
  • qu puteh di gunakan oleh obama
  • aksi pasangan remaja bermesra dalam kfc
  • edry kru minta aweera merendah diri dan mov..
  • video bukti wanita malaysia lebih gatal bij..
  • gempar kejadian aneh berlaku di malaysia aw..
  • giant killing manchester city 0 2 middlesbr..
  • fesyen anak gadis melayu masa kini katanya ..
  • eksklusif nostalgia kisah cinta dato siti d..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • never date a person who
  • jika memang engkau jodohku
  • ciri ciri wanita solehah
  • kisah nabi ismail a s
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • kangkung dan risikonya
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)