Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Janda Lelaki Nepal Dicekup Bersekedudukan Dalam Rumah Sewa 277 hits  

Janda Lelaki Nepal Dicekup Bersekedudukan Dalam Rumah Sewa

Janda Lelaki Nepal Dicekup Bersekedudukan Dalam Rumah Sewa

Teruskan Membaca..



aneh lelaki ini tidur di cyber cafe kerana tidak mampu ..

awas jangan terperdaya dengan lelaki hantar sejambak bu..

250 rumah atas air musnah dalam kebakaran

awas jangan terpedaya dengan lelaki hantar sejambak bun..

awas jangan terperdaya dengan lelaki hantar sejambak bu..

janda dicekup khalwat tiga kali

awas jangan terpedaya dengan lelaki hantar sejambak bun..

awas jangan terpedaya dengan lelaki hantar sejambak bun..

gst tak akibatkan sewa rumah bil penyelenggaraan mening..

mesti baca jangan terperdaya dengan lelaki hantar sejam..

am cbp tidak akibatkan sewa rumah bil penyelenggaraan m..

gempar pelakon wanita kantoi bersama lelaki di dalam ta..

hotel bajet sedia kondom untik hari kekasih dua penjawa..

makjemah awas jangan terpedaya dengan lelaki hantar sej..

makjemah pengurus syarikat penerbangan dicekup bersama ..

kantoi sudah artis wanita hamil dicekup bersekedudukan

kantoi sudah artis wanita hamil dicekup bersekedudukan

enam pelajar lelaki tingkatan 3 trauma diaib guru dipak..

4 konstabel polis digantung tugas selepas dicekup di se..

4 konstabel polis digantung tugas selepas dicekup di se..

kantoi sudah artis wanita hamil dicekup bersekedudukan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 269
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 7,175

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,276
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 27 kesan perbuatan zina
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)