Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

40 Kesilapan Ibu Bapa Sewaktu Mendidik Anak 177 hits  

40 Kesilapan Ibu Bapa Sewaktu Mendidik Anak

Hiasan Anak anak adalah harta yang paling berharga Merekalah pewaris kita yang akan mendoakan kita jika kita sudah meninggalkan dunia yang fana ini Kesilapan mendidik anak anak membawa padah yang besar Menurut Pakar Motivasi Dr Hasan Hj Mohd Ali terdapat

Teruskan Membaca..



minum jus buah buahan untuk tenaga sewaktu berpuasa

anak berisiko mati setahun selepas ibu bapa meninggal

banyak ibu bapa tidak realistik dengan potensi anak

giliran bekas staf dan ibu bapa pula komen mengenai tas..

ibu bapa luah perasaan baby dianiaya di taska

kewajipan paling penting seorang ayah terhadap anak ana..

jangan berikan anak anda susu ibu

ibu menemui anak lelaki selepas berpisah selama 28 tahu..

giliran bekas staf dan ibu bapa pula komen mengenai tas..

bapa 2 anak kaki skodeng rahsia perempuan miliki 17 rak..

bapa 2 anak kaki skodeng rahsia perempuan miliki 17 rak..

bapa 2 anak kemaruk intai rahsia perempuan

bapa 2 anak kemaruk skodeng perempuan

inisiatif sarana ibu bapa mula berhasil

tugasan wajib si bapa bila anak selamat lahir ke dunia

giliran bekas staf dan ibu bapa pula komen mengenai tas..

anak anak norazita tiada mood nak beraya tanpa ibu

bapa peranan mendidik anak anak

ibu bapa tolong tolong tolong jangan buat kesilapan ini..

15 kesilapan ibubapa dalam mendidik anak anak

15 kesilapan ibubapa dalam mendidik anak anak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 381
Widget Aktif : 3,852
Banner Aktif : 6,260

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,223
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • populariti bukan halangan nur fathia untuk ..
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • camat awi waye

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kurang ajaran tak sesat
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)