Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

tips cara setting proxy di google chrome 262 hits  

tips cara setting proxy di google chrome

proxy adalah suatu alamat khusus yang berguna sebagai jalur akses dari pengguna jadi bila kita akan mengakses suatu web maka request kita akan berjalan melalui proxy tersebut . setelah sebelumnya kami mengulas tentang penyedia layanan vps trial kali ini k

Teruskan Membaca..



inilah 10 tips cara agar cepat hamil yang ampuh

tips cara sukses menghadapi wawancara kerja atau interv..

cara melakukan google site verification

google chrome apps new metrotab

tips cara menghilangkan bau apek pada pakaian

tips cara mengendalikan dan menjaga emosional

tips cara menghilangkan komedo secara alami yang ampuh

tips 6 cara mudah jaga tayar kereta

tips cara meredakan stres yang efektif dan efisien

facebook spam like work in google chrome

tips hi res facebook cover photo setting

tips dan cara alami membuat wajah menjadi awet muda

tips dan cara mengatasi minyak berlebih pada wajah

tips panduan dan cara solat sunat hari raya aidilfitri ..

google enhances explore feature for maps

google play store dikemaskini dengan antaramuka baru me..

google dilaporkan pernah berminat mendapatkan spotify

china s baidu to challenge google with its own self dri..

bagaimana nak buat akaun google kat android

hackers palestin malukan zionis israel dengan menggodam..

fakta tentang google




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 364
Widget Aktif : 3,873
Banner Aktif : 6,239

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,140
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • year 2015 malaysia public holiday calendar
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • camat awi waye
  • populariti bukan halangan nur fathia untuk ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)