Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

tips cara setting proxy di google chrome 318 hits  

tips cara setting proxy di google chrome

proxy adalah suatu alamat khusus yang berguna sebagai jalur akses dari pengguna jadi bila kita akan mengakses suatu web maka request kita akan berjalan melalui proxy tersebut . setelah sebelumnya kami mengulas tentang penyedia layanan vps trial kali ini k

Teruskan Membaca..



5 tips dan cara menggoda suami yang terbukti sangat ber..

tips 5 cara berdepan ujian duniawi imam ghazali

fat rank my favourite google chrome extension 1

cara mudah dan di jamin page 1 google

tips cara mudah bahagiakan pasangan

tips untuk entri mudah muncul di google

permainan tersembunyi di google chrome

tips cara cepat belajar bahasa inggris tanpa guru

tips cara menghaluskan kulit muka secara alami dan simp..

tips cara alami menghilangkan bau mulut yang terbukti a..

tips cara mencegah diabetes yang efektif dan mudah

tips cara melangsingkan badan secara alami dan sehat

6 tips dan cara berkesan mengatasi loya dan muntah di a..

setting up your google adsense account part 3 additiona..

setting up your google adsense account part 2 essential..

cara membuang hasil carian di google

setting up your google adsense account part 4 adsense c..

setting up your google adsense account part 1 enrolment..

cara mudah dapat ranking no 1 di halaman google

inilah keadaan pusat simpanan data google

cyanogen bekerjasama dengan blu untuk hadir dengan pera..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 471
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 7,157

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,045
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • jawatan kosong terkini felda
  • mengejutkan putus cinta punca co pilot juna..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tips nak jadi hotstufff
  • 7 things you need to know about depression
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)