Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Status Bacaan Terkini IPU Jerebu Seluruh Negeri 24 Jun 2013 516 hits  

Status Bacaan Terkini IPU Jerebu Seluruh Negeri 24 Jun 2013

Ampang STATUS BACAAN INDEK PENCEMARAN UDARA IPU PADA 24 Jun 2013 SELURUH MALAYSIA Sumber AIR POLLUTANT INDEX MANAGEMENT SYSTEM Darurat yang diisytiharkan akibat bencana jerebu di seluruh daerah Muar dan Ledang mungkin akan ditarik balik Menteri Sumber Asl

Teruskan Membaca..



jawatan kosong suruhanjaya perkhidmatan awam negeri sar..

bacaan result tumor marker 2013 2014

promosi jun 2013

miri cheras catat bacaan ipu tidak sihat

trade gold 24 dec 2013

24 kempen cpuv nuffnang status on going

comment on 22 kawasan seluruh negara catat ipu sederhan..

kadar zakat fitrah 2013 1434h negeri seluruh malaysia

comment on 22 kawasan seluruh negara catat ipu sederhan..

jerebu 3 kawasan catat ipu tidak sihat

miri cheras catat bacaan ipu tidak sihat

tahniah tunku mahkota johor tmj bakal nikahi cik khalee..

tahniah tunku mahkota johor tmj bakal nikahi cik khalee..

tunku ismail bakal bernikah dengan cik khaleeda 24 okto..

tunku ismail bakal bernikah dengan cik khaleeda 24 okto..

tunku mahkota johor tmj nikah cik khaleeda jumaat ini 2..

tunku mahkota johor nikah 24 oktober ini

nikah 24 oktober

lebih 24 anggota penguat kuasa lima agensi ditahan kera..

angkara iklan ini 500 kemalangan dalam 24 jam

iklan pada van ini penyebab 500 kemalangan dalam 24 jam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 807
Widget Aktif : 4,016
Banner Aktif : 6,529

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,644
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • kembali menjadi burung pipit
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • super duper cute
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)