Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar penyanyi Siti Saida yang sudah mengenakan tudung 265 hits  

Gambar penyanyi Siti Saida yang sudah mengenakan tudung

Gambar penyanyi Siti Saida yang sudah mengenakan tudung Sempena keberkatan bulan Ramadan ini penyanyi yang juga kakak kepada Dato Siti Nurhaliza Saida telah mula mengenakan hijab atau bertudung. Perkara ini disahkan sendiri oleh kakak ipar Saida yang juga

Teruskan Membaca..



bila dato siti nurhaliza dandan anak siti saerah 5 foto..

luahan hati siti saleha tentang isu gambar lucahnya

3 gambar adik siti nurhaliza siti saerah yang semakin c..

3 gambar majlis akad nikah penyanyi alif satar dan pasa..

3 gambar adik siti nurhaliza siti saerah yang semakin c..

kisah benar sudah beristeri 2 masih menyihir isteri ora..

tidak tahu diri sudah muflis

petanda kiamat sudah hampir padang pasir bertukar menja..

ramadhan sudah tiba

ujibakat pencetus ummah sudah bermula

panas surat sultan selangor murka pada pkr dan dap suda..

bomoh tampar iblis kutip bintang di langit hidupkan yan..

sudah bertudung doa makbul kekasih bersyukur dengan per..

iphone 6 sudah mula dijual di china

ujibakat pencetus ummah sudah bermula

ujibakat pencetus ummah sudah bermula

kempen hapuskan akta hasutan sudah bermula adakah keraj..

mislina gelandangan sudah terlalu jauh

panas berapi hadi sound ketum selamba je anwarinas pasm..

teknologi 90 an yang anda sudah lupakan

antara petanda kiamat sudah hampir padang pasir bertuka..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 470
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 6,388

Domain Dibenarkan: 10,370
Jumlah Artikel : 805,483
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rm70 00 semalam promosi penginapan di d kek..
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • amyra rosli lambat laun orang akan tahu
  • anda pasti terkejut melihat pakcik tua ini ..
  • cara baru cabut gigi guna rocket
  • airasia tawar tiket 51 sen sempena hari mal..
  • video kompilasi cubaan merasuah polis trafi..
  • polis malaysia indonesia ketahui misteri ke..
  • sungai sembilang seaside
  • santai foto edisi tengok bebetul bandar bar..
  • fiffy natasya nikah 14 hari lagi
  • pop culture characters unique art by ben ch..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • kangkung dan risikonya
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan

  • wajib lawat :

  • usrah.my
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • islamic-educations.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (99)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)