Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar penyanyi Siti Saida yang sudah mengenakan tudung 274 hits  

Gambar penyanyi Siti Saida yang sudah mengenakan tudung

Gambar penyanyi Siti Saida yang sudah mengenakan tudung Sempena keberkatan bulan Ramadan ini penyanyi yang juga kakak kepada Dato Siti Nurhaliza Saida telah mula mengenakan hijab atau bertudung. Perkara ini disahkan sendiri oleh kakak ipar Saida yang juga

Teruskan Membaca..



makjemah siti nurhaliza dinobat penyanyi wanita terbaik..

penyanyi datin alyah sudah hamil

siti nurhaliza dinobat penyanyi wanita terbaik

gambar persandingan tun dr mahathir dan siti hasmah sua..

siti nurhaliza dinobat penyanyi wanita terbaik apm

siti nurhaliza dinobat penyanyi wanita terbaik

majalah gempak sudah naik harga mulai isu 1 november 20..

anda sangka post ini sudah kelakar tunggu sebab anda be..

saya sudah kebal dengan gosip seperti ini fauzi nawawi

anak che ta ammar effendy sudah ada kekasih

anak che ta ammar effendy sudah ada kekasih

kalau kenyataan ini diungkapkan oleh cina dap atau pkr ..

saya sudah kebal dengan gosip seperti ini fauzi nawawi

matahari sudah terbit di sebelah barat

sudah sudahlah nuar mengaku minta ringankan hukuman

majalah gempak sudah naik harga mulai isu 1 november 20..

sertai pas pun sudah dikira jihad

anda sangka post ini sudah kelakar tunggu sebab anda be..

subhanallah 4 gambar mayat wanita solehah masih elok da..

semua kedai sudah berebut untuk menjual reload xox

kami boleh minta saja sudah tentu kami mahukan doktor p..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 353
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,648

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,280
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • 15 selfie paling berani
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • ban ipad seminggu
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • tips percutian ke sydney australia
  • ultron
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips balik kampung dengan selamat
  • di tubir bibir mataku
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tanda tanda kanser payudara
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)