Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar penyanyi Siti Saida yang sudah mengenakan tudung 248 hits  

Gambar penyanyi Siti Saida yang sudah mengenakan tudung

Gambar penyanyi Siti Saida yang sudah mengenakan tudung Sempena keberkatan bulan Ramadan ini penyanyi yang juga kakak kepada Dato Siti Nurhaliza Saida telah mula mengenakan hijab atau bertudung. Perkara ini disahkan sendiri oleh kakak ipar Saida yang juga

Teruskan Membaca..



gambar siti nurhaliza dan cucunya ayden

gambar memukau siti saleha di perak

gambar awek tudung tunjuk buah

gambar terkini penyanyi ziana zain yang kini sudah berh..

gambar rumah dato siti nurhaliza

artis canang pada rakan sudah berzina dengan kekasih

video kontroversi hijjaz sudah tersebar

artis canang pada rakan sudah berzina dengan kekasih

sudah jadi haramj d h

teknologi 5g sudah mula diuji untuk masa depan

umie aida sudah lama tidak ditiduri suami

artis canang pada rakan sudah berzina dengan kekasih

kiki peugeot putih sudah mohon maaf

murid 6 tahun sudah jadi guru al quran di terengganu

tun m zaman kampung air sepatutnya sudah berakhir di sa..

jangan konfiden samapai tersasul macam ni sudah lah ye

nahas mh17 kotak hitam dipercayai sudah berada di mosco..

testimoni skincare sudah 25hari consume set d dan gla k..

mesti tengok punca mh17 terhempas sudah dikenal pasti

teknologi 5g sudah mula diuji untuk masa depan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 292
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,154

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,585
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • panas pergaduhan kaum diipoh
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • aging symptoms
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv kame..
  • gambar lubang pengakhiran dunia muncul di r..
  • japan inc now exporting weapons

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • tanda tanda kanser payudara
  • spisis kawan yang femes
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)