Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TERKINI MOTIF PEMBUNUHAN PENGASAS AMBANK GROUP HUSSAIN AHMAD NAJADI 1243 hits  

TERKINI MOTIF PEMBUNUHAN PENGASAS AMBANK GROUP HUSSAIN AHMAD NAJADI

KUALA LUMPUR Pengasas AmBank Group Hussain Ahmad Najadi ditembak mati di tempat letak kereta di... Baca seterusnya....

Teruskan Membaca..



pas tidak hirau amaran desak dedah motif pembunuhan alt..

makjemah motif pembunuhan altantuya tidak akan diketahu..

motif pembunuhan altantuya tidak akan diketahui

mh370 spekulasi pesawat dirampas dan dilarikan ke kazah..

apa motif dr dzulkifly ahmad dipukul

fenomena whatsapp group

biodata mia ahmad

sharnaaz ahmad mengamuk di instagram namanya digunakan ..

bowling group sahabat selamanya

jordan s king vows harsh war against islamic state grou..

dah kenapa sharnaaz ahmad nak rejam pasangan suami iste..

petronas chemicals group berhad

dialog group berhad

pengurus besar th group dituduh lakukan urus niaga dala..

dapat offer jadi group leader wah

awek malam jumaat dalam group whatsapp melayu

pengurus besar th group dituduh lakukan urus niaga dala..

pengurus besar th group dituduh lakukan urus niaga dala..

rosen group

dialog group berhad

mencandat sotong berkumpulan open group




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 326
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 7,163

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,238
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • wang bukanlah segalanya
  • islam itu indah
  • tips nak jadi hotstufff
  • jenis jenis jerawat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)