Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU 748 hits  

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU

cara letak like fan page facebook di blog TERBARU!!! UPDATE TERBARU KERANA SETTING BLOGSPOT DAN FACEBOOK SUDAH BANYAK BERTUKAR Salam dan selamat sejahteraKali ni nak update cara letak like fan page facebook di blog Sebab ramai sangat yang dok ngadu nie.x

Teruskan Membaca..



tutorial cara membuat fan page di facebook

letak like button facebook dalam blog

saya dah buat page fan tapi tak ada like

banyakkan like di fan page anda

saya dah buat page fan tapi tak ada like

charlene estrada posted an update also visit my web blo..

saya dah buat page fan tapi tak ada like

freda leonard posted an update my blog post finance bro..

selamatkan page ini daripada dimusnahkan zionis tekan b..

wilfredo paschke posted an update my web page cjc 1295 ..

tory pontius posted an update if you treasured this art..

wilfredo paschke posted an update here is my page cjc 1..

tristan bird posted an update feel free to visit my blo..

enggan ke sekolah kerana like page i love israel

berenice shook posted an update my web page fifa 14 cra..

caroline farthing posted an update here is my page ghrp..

up status di facebook pentingkah like dan komen diterim..

cara membuat scroll box untuk blog archieve label blogl..

freda leonard posted an update my web blog mortgage pre..

freda leonard posted an update my blog mortgage broker ..

info berguna cara memadamkan akaun facebook orang yang ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 554
Widget Aktif : 3,926
Banner Aktif : 6,445

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 807,914
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis meninggal selepas gambar seram menyer..
  • video detik cemas pelakon malaysia dirompak
  • video gempar kayak ini diangkat ke atas air..
  • identiti apek tua berdompet buruk ini akhir..
  • makan cepat boleh diabetes
  • isteri cantik bersetubuh dengan suami orang..
  • cukuplah orang tahu setakat itu sahaja nita..
  • lebih 4 juta iphone 6 dan iphone 6 plus ter..
  • shila amzah perasan bagus
  • senarai kes melibatkan akta hasutan sepanja..
  • mb langat 2 dipajak kepada air selangor bil..
  • segmen pencarian bloglist september by syah..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)