Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU 765 hits  

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU

cara letak like fan page facebook di blog TERBARU!!! UPDATE TERBARU KERANA SETTING BLOGSPOT DAN FACEBOOK SUDAH BANYAK BERTUKAR Salam dan selamat sejahteraKali ni nak update cara letak like fan page facebook di blog Sebab ramai sangat yang dok ngadu nie.x

Teruskan Membaca..



saya dah buat page fan tapi tak ada like

saya dah buat page fan tapi tak ada like

saya dah buat page fan tapi tak ada like

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

mollie daddario posted an update feel free to visit my ..

alejandro devanny posted an update my page

randal prisco posted an update feel free to visit my we..

waylon marron posted an update feel free to surf to my ..

cara tambah like page di facebook

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

cara letakkan peta google map dalam entri blog

kos sara soalan berani mati ahli umno untuk pm dapat ri..

laman sosial malaysia macam facebook terbaru

cara membuat tombol back to top di blog

auta perodua jawab fitnah pengendali page facebook

adrianna sisson posted an update here is my page 2015 s..

kos sara soalan berani mati ahli umno untuk pm dapat ri..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 370
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 6,618

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,102
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • new shoes for the balqis
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8
  • misteri gangguan toyol
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • ultron
  • 15 selfie paling berani

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tanda tanda kanser payudara
  • tips nak jadi hotstufff
  • islam itu indah
  • emak abah opah dan atuk
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • never date a person who
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)