Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU 763 hits  

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU

cara letak like fan page facebook di blog TERBARU!!! UPDATE TERBARU KERANA SETTING BLOGSPOT DAN FACEBOOK SUDAH BANYAK BERTUKAR Salam dan selamat sejahteraKali ni nak update cara letak like fan page facebook di blog Sebab ramai sangat yang dok ngadu nie.x

Teruskan Membaca..



saya dah buat page fan tapi tak ada like

popup like facebook di blog

saya dah buat page fan tapi tak ada like

saya dah buat page fan tapi tak ada like

facebook hina islam mohon report dan hapuskan page ni

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

mesti baca cara terbaru isi minyak kereta yang jauh leb..

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

mollie daddario posted an update feel free to visit my ..

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

cara tambah like page di facebook

try aplikasi update blog

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

kos sara soalan berani mati ahli umno untuk pm dapat ri..

kos sara soalan berani mati ahli umno untuk pm dapat ri..

kos sara soalan berani mati ahli umno untuk pm dapat ri..

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

soalan berani mati ahli umno untuk najib dapat ribuan l..

auta perodua jawab fitnah pengendali page facebook

cara buat komen sticker di facebook




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 271
Widget Aktif : 3,934
Banner Aktif : 6,611

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,428
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • ini kisah sebenar sekumpulan guru dan pelaj..
  • mafia kuala sepetang nizar nga ngeh dah gel..
  • jawatan kosong kkm
  • bodhi anjing didandani pakaian lelaki menja..
  • ustaz azhar idrus terlibat dalam skandal vi..
  • oh malaysia adegan aksi di peluk lisa surih..
  • hadiahkan t shirt yang rare dari constantin..
  • bukan rahsia orang kanan anwar tunggu saat ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • jangan ditangisi haid itu
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • di tubir bibir mataku
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)