Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU 760 hits  

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU

cara letak like fan page facebook di blog TERBARU!!! UPDATE TERBARU KERANA SETTING BLOGSPOT DAN FACEBOOK SUDAH BANYAK BERTUKAR Salam dan selamat sejahteraKali ni nak update cara letak like fan page facebook di blog Sebab ramai sangat yang dok ngadu nie.x

Teruskan Membaca..



saya dah buat page fan tapi tak ada like

saya dah buat page fan tapi tak ada like

saya dah buat page fan tapi tak ada like

popup like facebook di blog

cara terbaru isi minyak kereta yang jauh lebih jimat

randal prisco posted an update feel free to visit my we..

adrianna sisson posted an update here is my page 2015 s..

florida maskell posted an update my web page pro samsun..

waylon marron posted an update feel free to surf to my ..

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

mollie daddario posted an update feel free to visit my ..

alejandro devanny posted an update my page

doug blocher posted an update also visit my web page th..

gretta huon de kermadec posted an update here is my web..

suzette pennefather posted an update have a look at my ..

rebekah villarreal posted an update my web page sin cit..

cara buat komen sticker di facebook

bonnie oxenham posted an update my page acai 500mg nutr..

tutorial pasang lagu dalam blog cara mudah dan comel




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 429
Widget Aktif : 3,927
Banner Aktif : 6,618

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,625
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • reaksi jep sepahtu setelah gambar bersama b..
  • ibu dyana sofea nafi gambar intim anaknya y..
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • comment on promosikan blog anda sebaik mung..
  • bila lego dibangunkan
  • vitamin c chewable 100mg vs sustained relea..
  • cara transfer uang lewat atm mandiri dan bn..
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • promosi team fotografi popular
  • brendan not for sale
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • tips nak jadi hotstufff
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • ciri ciri wanita solehah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • apa petanda jika mimpi ular
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • daripelusukdunia.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)