Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU 744 hits  

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU

cara letak like fan page facebook di blog TERBARU!!! UPDATE TERBARU KERANA SETTING BLOGSPOT DAN FACEBOOK SUDAH BANYAK BERTUKAR Salam dan selamat sejahteraKali ni nak update cara letak like fan page facebook di blog Sebab ramai sangat yang dok ngadu nie.x

Teruskan Membaca..



banyakkan like di fan page anda

saya dah buat page fan tapi tak ada like

saya dah buat page fan tapi tak ada like

tesha towle posted an update my blog aod9604 dairy

jacqueline caviness posted an update stop by my blog po..

tesha towle posted an update feel free to visit my blog..

caroline farthing posted an update stop by my web blog ..

tesha towle posted an update review my blog post aod960..

tesha towle posted an update here is my blog post aod96..

jacqueline caviness posted an update here is my blog ze..

ursula mclaughlin posted an update have a look at my bl..

leroy bowles posted an update also visit my web blog ro..

ashli mendoza posted an update my web blog livestrong r..

leroy bowles posted an update feel free to surf to my w..

ashli mendoza posted an update my blog post travelogue ..

ashli mendoza posted an update my blog post road trip s..

selamatkan page ini daripada dimusnahkan zionis tekan b..

ashli mendoza posted an update my blog female riding ge..

enggan ke sekolah kerana like page i love israel

hilton deschamps posted an update my blog buy yeastrol ..

bagaimana masukkan facebook like button untuk wordpress




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 455
Widget Aktif : 3,936
Banner Aktif : 6,391

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,527
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • online 24 7
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..
  • 25 tahun aznil nawawi
  • tips dan rujukan exam penguasa kastam gred ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kangkung dan risikonya
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)