Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU 819 hits  

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU

cara letak like fan page facebook di blog TERBARU!!! UPDATE TERBARU KERANA SETTING BLOGSPOT DAN FACEBOOK SUDAH BANYAK BERTUKAR Salam dan selamat sejahteraKali ni nak update cara letak like fan page facebook di blog Sebab ramai sangat yang dok ngadu nie.x

Teruskan Membaca..



cara pasang facebook page plugin dalam blog

new facebook popup like box widget for blogger blog

facebook page plugin menggantikan facebook like box

cara guna addmefast dapatkan beribu like di facebook pa..

cara mudah membuat aplikasi android untuk blog

cara letak button like the blog

tutorial hack facebook like

tutorial cara halang orang copy artikel di blog kita

tutorial cara masukkan text box dalam blog

cara kupas oren ini jadi viral di facebook

cara hapuskan pop up iklan di blog

cara buat blog

cara mudah dan di jamin page 1 google

cara untuk mengelakkan dari spam di facebook

cara viralkan status facebook

cara mudah dapat ribuan like di facebook page

facebook mula mengemaskini angka like pada facebook pag..

10 sebab mengapa blog lebih baik daripada facebook untu..

perh siswi usm berani buat pengakuan gila bf ajar buat ..

rutin wajib semasa update blog




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 528
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 7,161

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,195
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • abang kenapa u tak angkat gf u atas bahu ka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • wang bukanlah segalanya
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kangkung dan risikonya
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)