Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU 824 hits  

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU

cara letak like fan page facebook di blog TERBARU!!! UPDATE TERBARU KERANA SETTING BLOGSPOT DAN FACEBOOK SUDAH BANYAK BERTUKAR Salam dan selamat sejahteraKali ni nak update cara letak like fan page facebook di blog Sebab ramai sangat yang dok ngadu nie.x

Teruskan Membaca..



teknik terbaru auto invite fan page facebook

tutorial letak facebook page plugin dalam blog

tips dapatkan like fan page facebook

tutorial letak facebook page plugin dalam blog

facebook like box ditamatkan kini digantikan dengan fac..

cara letak butang share bawah tengah blog

tutorial cara letak kotak ask fm di sidebar blog blogsk..

facebook page plugin menggantikan facebook like box

tutorial cara letak wishlist di sidebar blog blogskins ..

update terbaru tasha shila dengan kekasih dan kaka

makjemah sederhana bersahaja dan kos efektif rekaan pej..

10 cara agar blog anda top seo friendly

cara update artikel seo

cara mudah dapat ribuan like di facebook page

cara jana income dari blog

sistem komen facebook kini sync antara komen di laman d..

sistem komen facebook kini sync antara komen di laman d..

cara hilangkan widget tertentu untuk blog responsif

bahaya update status upload gambar di facebook

yeaaah dah ada fanpage blog di facebook

apa dalam fikiran lelaki bila gadis like status faceboo..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 581
Widget Aktif : 4,006
Banner Aktif : 7,257

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,139,493
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • punca sebenar dakwaan kubur 1 malaysia teru..
  • lihat bagaimana perompak pecah masuk bilik ..
  • terkejut artis ini membuka hijab selepas fi..
  • latest kalau najib tak letak jawatan semua ..
  • wanita sabah tanggal baju ditahan
  • foto terkini lisa surihani perubahan mendad..
  • benarkah wujud nabi adam sebelum nabi adam
  • kondom palsu di rampas
  • gst mufti dan ahli akademik sindir ahmad ma..
  • setakat pensyarah melayu bangsat macam kora..
  • debat antara mahathir vs ahmad maslan isu g..
  • sedihnya 10 foto sayu emma maembong bawa di..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • aku penganggur
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cerita semalam hot spring kah
  • supermummy - miza harun
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • taman di dalam shoping mall
  • islam itu indah
  • tips nak jadi hotstufff
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)