Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU 740 hits  

Cara letak like fan page facebook di blog Update TERBARU

cara letak like fan page facebook di blog TERBARU!!! UPDATE TERBARU KERANA SETTING BLOGSPOT DAN FACEBOOK SUDAH BANYAK BERTUKAR Salam dan selamat sejahteraKali ni nak update cara letak like fan page facebook di blog Sebab ramai sangat yang dok ngadu nie.x

Teruskan Membaca..



cara automatik post entry terbaru blog ke facebook

cara automatik post entry terbaru blog ke facebook twit..

tutorial cara meletakkan facebook like fanpage pop up

tutorial sembunyikan fb fan page pada blog

banyakkan like di fan page anda

pelajar tingkatan 5 dikecam like page i love israel di ..

julie burkhart posted an update my page personal injury..

top 8 footballs club fans on facebook official page

alyssa adcock posted an update my page venice beach cal..

blog fan page

tyree sheffield posted an update look at my web page at..

sinfully delicious new facebook page

luisa moffitt posted an update my web page situational ..

kerri das posted an update feel free to visit my page f..

facebook page artis untuk dijual

pasangan remaja bangga update gambar ti dur bersama di ..

cara menghasilkan iklan animasi blog gif photoshop

gambar terbaru ekin isteri mawi menjadi kutukan peminat..

cara mudah untuk kita tahu siapa yang melihat profil fa..

cara upload gambar di ruangan komen facebook

darla rawson posted an update have a look at my blog po..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 198
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 6,279

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 782,728
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • seram tidak sengaja selfie dengan pontianak
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar
  • mana seluar awek ni
  • 18 only entah dimana silapnya
  • menarik foto lawak giler vol 241
  • 18 only inilah artis korea lee hyori yang m..
  • 18 video aksi rakaman se ks dua artis terso..
  • selepas 37 hari nahas mh17 jenazah dihantar..
  • malaysia sentiasa prihatin nasib rakyat gaz..
  • biadap khalid samad kata sultan tidak sepat..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kembali menjadi burung pipit
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)