Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Senarai Ajaran Sesat Di Malaysia 593 hits  

Senarai Ajaran Sesat Di Malaysia

Senarai ini telah dikeluarkan oleh pihak jakim dan di minta untuk share sebagai tatapan umum..Bersamalah kite berpesan2 kearah kebaikan..

Teruskan Membaca..



gempar pencacai dikesan sebar ajaran sesat dan songsang..

ustaz azhar idrus ajaran sesat

jawatan kosong di universiti teknologi malaysia utm

persatuan sukan elektronik malaysia dilancarkan liga ma..

persatuan sukan elektronik malaysia dilancarkan liga ma..

asean 8 keutamaan malaysia terima maklum balas positif

malaysia tidak dalam krisis ekonomi

ini rupa muka hadapan majalah malaysia klasik dulu dulu

general malaysia s recommendations incorporated in mari..

am cadangan malaysia dimasukkan dalam pelan laluan sute..

am lapan keutamaan malaysia untuk asean terima maklum b..

am cadangan malaysia dimasukkan dalam pelan laluan sute..

am lapan keutamaan malaysia untuk asean terima maklum b..

online gamers kini dah jadi satu kerjaya profesional di..

keputusan penuh liga sepak takraw malaysia 2014 15 stl

biadab pelukis cina hina yang di pertuan agong malaysia

zte mengumumkan blade s6 4g akan hadir ke malaysia pada..

malaysia tidak dalam krisis ekonomi

general malaysia s priorities for asean receive very po..

general malaysia s priorities for asean receive very po..

general malaysia s recommendations incorporated in mari..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 161
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 7,011

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,022,244
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lelaki maut ditembak dengan jarak dekat
  • sabah milik kami esmail kiram ll
  • jangan usik botol ini jika anda terjumpa
  • vincent leong bangsat yang harus dihukum ke..
  • 4 gambar tiz zaqyah seronok bersosial di ke..
  • bekas isteri jimmy shanley dipenjara
  • akibat balkoni berlubang budak 5 tahun maut..
  • 6 gambar comel nya wajah puteri kesayangan ..
  • wanita malu besar gambar intim disebar beka..
  • pak mus ni saja jolok si pelakon lucah
  • aiskrim pasu sedapnya
  • 5 gambar wanita ini mendayung tanpa sedar a..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • hati itu umpama gelas
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)