Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Founder AMBank kena tembak 678 hits  

Founder AMBank kena tembak

Founder AMBank kena tembak

Teruskan Membaca..



kena saman parking di klia melayang rm100 ke pdrm

hadi kena ingat hudud bukan dasar pakatan azmin

ahmad maslan sudah kena

almy nadia sorok anak sebab takut kena kutuk

gambar kucing pun kena mengorat

aku dengan tunang katangku kena reject

nenek kena penjara curi kayu jati

twitter kerabat arab saudi kena godam

berubah jadi baik pun kena kata

isu murid jual nasi lemak kena rampas budak tu memang k..

5 tanda orang itu kena sihir santau

perompak kena tendangan gst

google malaysia kena godam hacked by tiger m te

mahu memulihkan dara sekali tengok kena rogol bomoh pul..

punca giliran rosmah kena cili dengan dr mahathir amat ..

luahan sayu dr maza mat maslan kena baca

wak doyok kena cirit birit di indonesia

pencuri putus 3 jari kena belasah

pencuri putus 3 jari kena belasah

tambah nilai internet celcom pun kena gst

singa tamak kan dah kena




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 336
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • apa petanda jika mimpi ular
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • monolog rasa
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)