Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Founder AMBank kena tembak 640 hits  

Founder AMBank kena tembak

Founder AMBank kena tembak

Teruskan Membaca..



video tengah sedap sedap makan kena tembak di kepala

video tengah sedapsedap makan kena tembak di kepala

video tengah sedap sedap makan kena tembak di kepala

kena tembak masa makan

fam denda gary robbat rm50000 pbnj kena rm100000

fam denda gary robbat rm50 000 pbnj kena rm100 000

jep sepahtu kena demam denggi mampukah jep beraksi mala..

suami meminta maaf kepada umie aida isu rumah kena lelo..

vip yang peluk shah rukh khan tu tak pulak kena ambil t..

fam denda gary robbat rm50 000 pbnj kena rm100 000

anjing ni menyorok kat opis saya yang lain semua dah ke..

shila hamzah tarik diri sebab tak tahan kena pulau

jep sepahtu kena demam denggi mampukah jep beraksi mala..

pemandu kena hentak teksi kemek gara gara 10 sen

suami meminta maaf kepada umie aida isu rumah kena lelo..

apa yang tak kena dengan gambar pelakon ni

2 kali kena kerat

ibu kanak kanak istimewa kecewa kena halau

nuha kena maki kerana gambar sweet dengan ewal

rafizi flip flop isu minyak rakyat malaysia tak bodoh u..

rumah blogger che mat gebu kena serang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 546
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 6,972

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,681
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • awek kantoi melancap dengan family
  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • al fatihah gitaris kumpulan sutera meningga..
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • toyota alphard and estima jdm new look
  • fazura suka taufik batisah
  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • mengejutkan dulu pondan yang sangat cun tap..
  • aku tembak kau dengan subramanian
  • suhaila dakwa jimmy shanley tak ambil tahu ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • taman di dalam shoping mall
  • ciri ciri wanita solehah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • emak abah opah dan atuk
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)