Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

VIDEO Pembantaian Di Mesir Erdogan Kecam Negara Islam Lain Yang Terus Membisu 258 hits  

VIDEO Pembantaian Di Mesir Erdogan Kecam Negara Islam Lain Yang Terus Membisu

TTurki mengajak negara negara yang berpenduduk Islam dengan satu suara mengutuk kezaliman tentera Mesir. Perdana Menteri Turki Reccep Tayyip Erdogan mempersoalkan negara saudara seIslam berdiam diri berhubung dentan situasi dan insiden politik yang meland

Teruskan Membaca..



tentera mesir rampas kuasa gulingkan presiden islam

cash untuk gadis mesir sebelum dan sesudah hina islam

biadap gadis mesir hina islam dengan najis dan darah ha..

video erdogan angkat sumpah sebagai presiden turki gul ..

dewan ulama pas kecam dua ekor beruk

video beredar rekaman pembantaian pro pemerintahan sah ..

insiden pembantaian rabaa mesir diperingati di london

naarudin tantawi terus kecam anwar calonkan isteri send..

erdogan mengutuk keputusan mahkamah mesir

anwar terus buntu hadi mahu calon lain bukan wan azizah

video klip anwar jadi tetamu vvip majlis erdogan angkat..

hentikanlah berbohong atas nama islam dengan alasan amb..

biadap gadis mesir hina islam dengan najis dan darah ha..

islam dan terorisme video singkat yang menginspirasi

saya akan terus bersuara pertahan imej islam kata khali..

mesir biadap hina islam dengan darah haid dan najis

am agong mahu umat islam terus bersatu ketepi perbezaan

video guan eng dan dap ajak pps lawan ketua polis negar..

anwar terus buntu hadi mahu calon lain bukan wan azizah

am malaysia kutuk militan negara islam di syria dan ira..

malaysia kutuk militan negara islam di syria dan iraq




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 610
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,322

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,801
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)