Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

VIDEO Pembantaian Di Mesir Erdogan Kecam Negara Islam Lain Yang Terus Membisu 256 hits  

VIDEO Pembantaian Di Mesir Erdogan Kecam Negara Islam Lain Yang Terus Membisu

TTurki mengajak negara negara yang berpenduduk Islam dengan satu suara mengutuk kezaliman tentera Mesir. Perdana Menteri Turki Reccep Tayyip Erdogan mempersoalkan negara saudara seIslam berdiam diri berhubung dentan situasi dan insiden politik yang meland

Teruskan Membaca..



2 foto maksiat remaja islam dengan kata kata berbaur ag..

mengintai wanita mandi pandangan ulama mesir islam hala..

video adakah kita setuju dengan lim guan eng cabar poli..

malaysia kutuk militan negara islam di syria dan iraq n..

negara bukan islam ini sudah mula mengharamkan alkohol ..

naarudin tantawi terus kecam anwar calonkan isteri send..

islam halalkan mengintai wanita mandi pandangan ulama m..

anwar terus buntu hadi mahu calon lain bukan wan azizah

video pps lim guan eng cabar ketua polis negara saya tu..

malaysia kutuk militan negara islam di syria dan iraq

berita dunia menteri agama mesir kecam fatwa intai wani..

video 7 adegan mendebarkan yana samsudin dan izzue isla..

pps diharamkan video panas lim guan eng dap bongkak cab..

am agong mahu umat islam terus bersatu ketepi perbezaan

agong mahu umat islam terus bersatu ketepi perbezaan

am malaysia kutuk militan negara islam di syria dan ira..

insiden pembantaian rabaa mesir diperingati di london

anwar terus buntu hadi mahu calon lain bukan wan azizah

anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

negara berkabung kongres pkr berjalan terus anwar pulak..

video beredar rekaman pembantaian pro pemerintahan sah ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 445
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 6,359

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,885
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gengster pps lepas guan eng hasut lawan pdr..
  • buah yang anak anda tak pernah tengok
  • benarkah hello kitty seekor kucing jom baca..
  • pasangan muslim lesbian ini berkahwin dan b..
  • nasrudin hassan sindir anwar ibrahim dalam ..
  • selfie hangat remaja bawah umur tersebar
  • 10 senarai pelakon biru 5 bintang tanpa mak..
  • ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta by..
  • jam tangan pintar apple akan diperlihatkan ..
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..
  • 5 minit untuk bangkit mood romantik
  • exfuze seven plus merawat sakit sendi kroni..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • skandal pejabat
  • bahaya ajinomoto
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)