Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kadar Indeks Jerebu IPU di Malaysia 730 hits  

Kadar Indeks Jerebu IPU di Malaysia

Assalamualaikum wbt Kadar indeks pencemaran udara di ibu kota Kuala Lumpur dan Petaling Jaya semakin memburuk Keluar keluar sahaja dari rumah menuju ke tempat kerja pagi tadi Mieya lihat langit dipenuhi dengan kabus jerebu Malah lebih teruk berbanding sem

Teruskan Membaca..



jerebu 3 kawasan catat ipu tidak sihat

malaysia dah makin pelik menteri pun terlibat nak exclu..

perlu ke google street view malaysia

pelaburan telekom malaysia pada p1 mendapatkan kelulusa..

punca lelaki malaysia bernafsu kuda tak bertempat

data peribadi pekerja malaysia diceroboh

pembangunan iskandar malaysia dan pipc perlu dimanfaat ..

kewujudan tikus besar di malaysia cetus persoalan

jemaah malaysia yang sakit terkejut terima kunjungan vi..

lesen memandu malaysia baharu mama

jawatan kosong di pr1ma corporation malaysia pr1ma 9 oc..

gempar peristiwa aneh yang berlaku di malaysia malam ta..

waktu solat malaysia 01 10 2014

keluar malaysia akta hasutan gagal di sabah dan sarawak

jawatan kosong jabatan pendaftaran pertubuhan malaysia ..

shaklee collagen powder hanya dijual di malaysia

suspek godam mesin atm disyaki masih di malaysia

orang us cemburu dengan orang malaysia hanya disebabkan..

kes dadah pingat emas pertama malaysia lebur

gadis paling muda dapat phd di malaysia

terkini polis dedah muka penggodam atm malaysia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 531
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,462

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,317
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • sirius memang parah gadis bertudung litup t..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • surat terbuka seorang pembaca untuk fynn ja..
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • azmin akan adakan perbincangan bersama pemi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • monolog rasa
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)