Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kadar Indeks Jerebu IPU di Malaysia 676 hits  

Kadar Indeks Jerebu IPU di Malaysia

Assalamualaikum wbt Kadar indeks pencemaran udara di ibu kota Kuala Lumpur dan Petaling Jaya semakin memburuk Keluar keluar sahaja dari rumah menuju ke tempat kerja pagi tadi Mieya lihat langit dipenuhi dengan kabus jerebu Malah lebih teruk berbanding sem

Teruskan Membaca..



jerebu pelabuhan klang putrajaya catat ipu tertinggi

semakan online status terkini jerebu dan indeks pencema..

2 kawasan di p pinang hampiri ipu tak sihat jerebu oiii

semakan bacaan terkini indeks pencemaran udara ipu kawa..

malaysia packet sinks with detriment of life

seorang rakyat malaysia cedera dalam kejadian letupan b..

rakyat malaysia antara yang cedera dalam letupan bom di..

tiada negara seberani malaysia

mh17 pasukan penyiasat malaysia serah laporan kepada be..

tiada rakyat malaysia terbabit nahas air algerie

menang peraduan dari pixy malaysia

waktu solat malaysia 26 07 2014

playstation 4 berwarna putih akan ditawarkan di malaysi..

mh17 persatuan takaful malaysia akan percepat bayaran

malaysia airlines mas disaran mansuh hidangan arak dan ..

malaysia raih pingat pertama sukan komanwel 2014 glasgo..

cctv keadaan traffic terkini di jalan jalan utama malay..

rakyat malaysia mangsa letupan di betong thailand

mesti tengok azizul hasni membanggakan rakyat malaysia

mesti tengok azizul hasni membanggakan rakyat malaysia

mesti tengok azizul hasni membanggakan rakyat malaysia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 530
Widget Aktif : 3,910
Banner Aktif : 6,192

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,122
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • gambar gambar lucu dan pelik yang jarang ki..
  • poems of the heart
  • ingatkan blog senyap
  • malaysia ranking on day 2
  • menang peraduan dari pixy malaysia
  • agenda timur barat yahudi laknatullah
  • worldnewsdailyreport dakwa putera sultan se..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)