Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kadar Indeks Jerebu IPU di Malaysia 681 hits  

Kadar Indeks Jerebu IPU di Malaysia

Assalamualaikum wbt Kadar indeks pencemaran udara di ibu kota Kuala Lumpur dan Petaling Jaya semakin memburuk Keluar keluar sahaja dari rumah menuju ke tempat kerja pagi tadi Mieya lihat langit dipenuhi dengan kabus jerebu Malah lebih teruk berbanding sem

Teruskan Membaca..



singapura akan sesuaikan kadar tol malaysia di tambak k..

kadar pengangguran malaysia tidak berubah 2 9 peratus p..

jerebu pelabuhan klang putrajaya catat ipu tertinggi

semakan bacaan terkini indeks pencemaran udara ipu kawa..

semakan online status terkini jerebu dan indeks pencema..

singapura akan sesuaikan kadar tol malaysia di tambak k..

2 kawasan di p pinang hampiri ipu tak sihat jerebu oiii

singapura akan sesuaikan kadar tol malaysia di tambak j..

jawatan kosong di pos malaysia berhad 08 ogos 2014

info trafik terkini jalan raya seluruh malaysia plustra..

contoh lengkap pengenalan tugasan sejarah pt3 2014 perp..

temuduga terbuka genting malaysia bhd 7 10 ogos 2014

year 2015 malaysia public holiday calendar

malaysia pertahan emas badminton

australia sembunyi kes rasuah profil tinggi libatkan ma..

malaysia ku

waktu solat malaysia 30 07 2014

mh17 shafie ajak rakyat malaysia doa untuk kesejahteraa..

info trafik terkini jalan raya seluruh malaysia plustra..

bacaan terkini ipu seluruh malaysia 22 julai 2013

azeez rahim bersama kelab putera 1 malaysia akan berang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 333
Widget Aktif : 3,890
Banner Aktif : 6,222

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,420
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • camat awi waye
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • aku penganggur
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)