Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

IKLAN COURTS MAMMOTH ada Kaligrafi KALIMAH SYAHADAH TERBALIK 378 hits  

IKLAN COURTS MAMMOTH ada Kaligrafi KALIMAH SYAHADAH TERBALIK

Mohd Anis menunjukkan kaligrafi kalimah syahadah yang terbalik dalam risalah iklan yang diedarkan sebelum ini kepada orang ramai KUANTAN Sebuah syarikat jualan perabot dan barangan elektrik Courts Mammoth di sini sudah menghentikan pengedaran risalah ikla

Teruskan Membaca..



video kerana tidak tahan dipukul budak lelaki laung kal..

video budak lelaki 9 tahun mengucap 2 kalimah syahadah ..

video kanak kanak mengucap kalimah syahadah dan mengang..

9 perkara yang meleburkan 2 kalimah syahadah kafir

kereta waja dinaiki 3 wanita terbalik

pelik ada kuda berbulu emas

para pengguna internet perlu ada pengetahuan siber

video b ogel dan gambar tanyang buah d ada gadis cantik..

amyra rosli dah ada boyfriend

menakjubkan ada kebun bunga di bumbung bangunan pencaka..

malaysia ada platform suarakan hasrat umat islam

4 gambar apa yang ada dalam enjin kereta ini sangat men..

intan ladyana nafi dirinya berubah sombong setelah ada ..

ada lagi rupanya blogger tak malu macam ni

ada hati nak bertukar status orang kaya

ada sebab kerajaan tidak isytihar darurat pm

aneh rumah di kampung ini tidak ada jalan raya

1mdb jika ada penyelewengan pasti akan dikesan

pm ada sebab kerajaan tidak isytihar darurat banjir

lelaki ada dua jenis




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 349
Widget Aktif : 4,000
Banner Aktif : 7,137

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,888
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • taman di dalam shoping mall
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • monolog rasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 27 kesan perbuatan zina
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)