Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

IKLAN COURTS MAMMOTH ada Kaligrafi KALIMAH SYAHADAH TERBALIK 337 hits  

IKLAN COURTS MAMMOTH ada Kaligrafi KALIMAH SYAHADAH TERBALIK

Mohd Anis menunjukkan kaligrafi kalimah syahadah yang terbalik dalam risalah iklan yang diedarkan sebelum ini kepada orang ramai KUANTAN Sebuah syarikat jualan perabot dan barangan elektrik Courts Mammoth di sini sudah menghentikan pengedaran risalah ikla

Teruskan Membaca..



iklan jawatan kosong telekom malaysia

menyesal ke courts mammoth

benarkah sudah ketahap hadi awang cabar ketum anwar ibr..

kelicikan orang kafir memecahbelahkan orang islam mengg..

akibat mengalirkan darah haid pada kalimah allah 3 gamb..

perbuatan keji mengalirkan darah haid pada kalimah alla..

lelaki bertatu kalimah allah cetus kontroversi

ucaplah kalimah ini jika di timpa kesusahan

wanita alirkan darah haid atas kalimah allah s w t dapa..

gadis hina kalimah allah dengan najis dan darah ha id m..

bayar cash sebelum ni bangga berakkan darah haid atas k..

video kalimah muhammad saw muncul di langit india

bayar cash aliyaa magda alirkan darah haid atas kalimah..

tatu kalimah tauhid di dahi untuk ilmu kebal

bilik jihad nikah di syria dilengkapi kalimah allah dan..

lelaki bertatu kalimah allah cetus kontroversi

jom tengok lelaki cacah kalimah allah pada badannya

lelaki cacah kalimah allah akan ditahan

jom tengok lelaki cacah kalimah allah pada badannya

jom tengok lelaki cacah kalimah allah pada badannya

lelaki tatu kalimah allah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 481
Widget Aktif : 4,039
Banner Aktif : 6,402

Domain Dibenarkan: 10,441
Jumlah Artikel : 796,309
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • den wahab tidak halalkan rm15 000 dipinjam ..
  • malaysia s second gold at the asian games 2..
  • awal ashaari nafi merajuk tidak dipilih jad..
  • paranoid ac mizal luna maya lirik
  • running man ep 213 eng subtitle
  • barisan exco selangor ditentukan khamis ini..
  • bayi parah diserang biawak
  • kadar baru harga air johor tahun 2015
  • gambar bayi lapan bulan kene gigit biawak g..
  • typo sesi fotografi pengantin jadi sesi p0r..
  • azizulhasni mara ke separuh akhir pecut suk..
  • rasuah seorang lagi pegawai kastam didakwa

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • tupperware puasa
  • kembali menjadi burung pipit

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2822)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1213)   lelaki (1147)   berita (833)   ilmiah (801)   informasi (795)   bisnes (552)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (171)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)