Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kebaikan Mealshake Shaklee 419 hits  

Kebaikan Mealshake Shaklee

Uishhh garangnyaaa anak mommy sorg nih...tgk tuh asik2 bawa lari mealshake nih jer...ni muka marah x bagi amik mealshake dia punya..ish2 mommy pun takut nk amik dengan kening berkerut x bagi..hihi.nasib baik la botol mealshake nih tahan lasak kalau x wasa

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 337
Widget Aktif : 3,893
Banner Aktif : 6,857

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 957,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 5 wajah seiras selebriti malaysia
  • kek harijadi yang secara terang terangan me..
  • gambar terbaru hetty sarlene bersama lelaki..
  • kejam gadis di bunuh dan kulit muka disiat
  • gaya hidup mewah azrinaz pukau perhatian um..
  • pemain thailand jersi nombor 7 jadi kegilaa..
  • wajah cantik tiz zaqyah membuatkan dirinya ..
  • surat terbuka kepada maxis mobile
  • 7 berita hoax di facebook yang gemparkan du..
  • giveaway hello from canada
  • reka bentuk kreatif tempat tidur yang mence..
  • aksi lucu gadis cantik mabuk

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • spisis kawan yang femes
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cinta vs materialistik
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)