Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kebaikan Mealshake Shaklee 416 hits  

Kebaikan Mealshake Shaklee

Uishhh garangnyaaa anak mommy sorg nih...tgk tuh asik2 bawa lari mealshake nih jer...ni muka marah x bagi amik mealshake dia punya..ish2 mommy pun takut nk amik dengan kening berkerut x bagi..hihi.nasib baik la botol mealshake nih tahan lasak kalau x wasa

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 193
Widget Aktif : 3,909
Banner Aktif : 6,787

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 922,679
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • siapakah gerangan artis lelaki yang bercium..
  • kehebatan neraka jahanam yang mungkin mengi..
  • petpet advocates uninterrupted play time an..
  • andy murray lamar kekasih hadiah cincin rek..
  • makjemah khairy jamaluddin cadang skim kend..
  • jeruk asam boi
  • ibu mati ditembak gara gara kecuaian bapa
  • gaduh sampai mati
  • cpuv mah sing avenue street mi sedaap cup n..
  • 3 gambar selfie alat sulit kegilaan terkini..
  • kisah mengharukan makan malam terakhir bers..
  • 3 foto gambar dubai hadiahkan emas kepada p..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • diari sedih seekor kucing
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • tupperware puasa
  • blog spammers sudah bijak
  • kembali menjadi burung pipit
  • cerita semalam hot spring kah
  • ciri ciri wanita solehah
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)