Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TAWARAN BIASISWA TENAGA PENGAJAR MUDA TPM UiTM 2014 5287 hits  

TAWARAN BIASISWA TENAGA PENGAJAR MUDA TPM UiTM 2014

UiTM mempelawa Bumiputera Warganegara Malaysia yang dinamis dan ingin membina kerjaya dalam bidang pengajaran dan penyelidikan serta mempunyai kelayakan yang diperlukan untuk memohon biasiswa di bawah Skim Tenaga Pengajar Muda TPM Universiti Teknologi MAR

Teruskan Membaca..



minum jus buah buahan untuk tenaga sewaktu berpuasa

urut alat kelamin kembali tenaga muda

semakan tawaran ke program persediaan ijazah sarjana mu..

bahasa kadazandusun perlu tenaga pengajar berkelayakan

eksklusif adakah benar uitm milik umno wajib baca

kapcai pilihan orang muda pulang ke kampung sempena aid..

semakan tawaran ke program persediaan ijazah sarjana mu..

tpm rafizi tak faham konsesi di uitm

urut alat kelamin kembali tenaga muda

88 tawaran biasiswa dan pinjaman pelajaran

uitm dan aku part ii

uitm tak nafi projek untungkan kroni umno

panggilan interview pptm f29 uitm shah alam

jawatan kosong uitm kedah 7 julai 2014

dyana serang uitm lagi

pelajar uitm dibenarkan melancap dalam bilik

jawatan kosong universiti teknologi mara kedah uitm 7 j..

uitm jawab fitnah rafiziramli

bongkar lagi konsesi uitm jasin pula diberi kepada dua ..

uitm jelaskan isu kroni pembinaan kampus baru

uitm tak nafi projek untungkan kroni umno




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 332
Widget Aktif : 3,888
Banner Aktif : 6,224

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,420
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • camat awi waye
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • aku penganggur
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)