Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TAWARAN BIASISWA TENAGA PENGAJAR MUDA TPM UiTM 2014 5257 hits  

TAWARAN BIASISWA TENAGA PENGAJAR MUDA TPM UiTM 2014

UiTM mempelawa Bumiputera Warganegara Malaysia yang dinamis dan ingin membina kerjaya dalam bidang pengajaran dan penyelidikan serta mempunyai kelayakan yang diperlukan untuk memohon biasiswa di bawah Skim Tenaga Pengajar Muda TPM Universiti Teknologi MAR

Teruskan Membaca..



minum jus buah buahan untuk tenaga sewaktu berpuasa

semakan tawaran ke program persediaan ijazah sarjana mu..

tpm rafizi tak faham konsesi di uitm

semakan tawaran ke program persediaan ijazah sarjana mu..

urut alat kelamin kembali tenaga muda

eksklusif adakah benar uitm milik umno wajib baca

sarjana muda uitm

bahasa kadazandusun perlu tenaga pengajar berkelayakan

urut alat kelamin kembali tenaga muda

jawatan kosong uitm kedah 7 julai 2014

uitm dan aku part ii

jawatan kosong universiti teknologi mara uitm tarikh tu..

jawatan kosong universiti teknologi mara uitm cawangan ..

dyana serang uitm lagi

pelajar uitm dibenarkan melancap dalam bilik

jawatan kosong universiti teknologi mara kedah uitm 7 j..

rafizi uitm sahkan dakwaan pemberian konsesi kepada kro..

uitm tak nafi projek untungkan kroni umno

ni yang seronok jadi ahli kroni umno rafizi dedah lagi ..

pendaftaran sulung pelajar orang asli di uitm

uitm jelaskan isu kroni pembinaan kampus baru




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 1,087
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 6,101

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 761,854
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kajol dijel 6 minggu denda rm1 000
  • punca sebenar dan gambar raja farah kemalan..
  • ramai sanggup mengeluarkan ribuan ringgit u..
  • hospital swasta enggan layan tiga beranak t..
  • ifa raziah buat pembedahan besarkan pyudra
  • malaysia terima kotak hitam mh17 daripada p..
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • bendera separuh tiang di republik dap pulau..
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • mb selangor pas bakal umum pendirian
  • aaleeyaantasha anak awie komen di fb tak su..
  • resepi biskut arab susu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 26 fascinating films about food
  • tips nak jadi hotstufff
  • kangkung dan risikonya
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • adamfaiz.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)